Vitamin D3

Produkt bild
Välj antal:
Storlek:
120 tablet
Lagerstatus:
Finns i lager
Leveranstid:
1 - 2 arbetsdagar.

99kr inkl.moms

Lägg i kundvagnen
Tillskott av D-vitamin från naturliga källor
Långt efter att D-vitamin blev erkänt för sin roll för ett normalt och friskt skelett, så har det under de senaste tio åren fått erkännande för en rad andra funktioner. Vitamin D3 är ett högdoserat tillskott med 2500 IE per tablett. Denna produkt består av kolikalciferol, den aktiva formen av D-vitamin, från naturliga källor. I ett land som Sverige, där solen lyser med sin frånvaro, så är ett fullgott intag av D-vitamin av största vikt.

Viktigt för upprätthållande av normal benstomme
Hjälper till att upprätthålla ett normalt fungerande immunsystem
Upprätthållande av normal muskelfunktion
Tillsatt kokosolja för bästa upptag
Viktigt för allmänhälsan
Detta fettlösliga vitamin har väckt alltmer intresse de senaste tio åren och dess roll för vår hälsa har vuxit med tiden. D-vitamin har utöver sin inverkan på benvävnaden, även betydelse för upptag och nyttjande av kalcium, normal celldelning och ett bibehållande av normala tänder.

D-vitamin från solen och kosten
Du får i dig D-vitamin dels via kosten och dels via UV-strålning från solen på huden. I kosten är det fet fisk, och berikade mejeriprodukter som står för de största källorna till D-vitamin. Vad gäller D-vitamin från solens bestrålning av huden, så krävs en viss styrka på UV-strålningen som endast uppnås under sommaren i de tempererade zonerna där vi befinner oss. Vitamin D3 är därför ett lämpligt tillskott för att du ska upprätthålla en normal allmänhälsa, i synnerhet under det mörka vinterhalvåret.
Detaljerad information

Portion:
1 tabl (120 portioner)

Innehåll per 1 tabl
Vitamin D3 (kolekalciferol) 62,5 µg 2 500 IE

Dosering:
Intag 1 tablett dagligen tillsammans med en måltid innehållandes fett för bästa upptag.

Ingredienser:
vitamin D3 (kolekalciferol, naturligt vitamin D3 utvunnet ur fett från fårull), tabletthjälpmedel (mikrostallin cellulosa, kokosolja, isomalt, silika).

Viktigt: Kosttillskott är inte avsett för medicinskt bruk och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt, svalt och ej i direkt solljus. Förvaras oåtkomligt för små barn. Om du medicineras, har hjärtproblem, högt blodtryck eller lider av annat medicinskt tillstånd bör läkare rådfrågas. Rekommenderad doseringsanvisning bör ej överskridas.