reFitness AB
Drottninggatan 13
702 10 Örebro
Örebro län

info@refitness.se

*Obs! Att registrera sig är helt gratis och du förbinder dig inte till något.

Allmänt

reFitness erbjuder dig som kund coaching online anpassat för just dig. Din tränare tar fram personligt utformade kost- och träningsprogram, som du får du tillgång till genom både mejl och på reFitness.se. Där har du även har möjlighet att skicka meddelanden till din tränare, lämna in veckorapporter och se statistik. Veckorapporten är bästa tillfället för din tränare att se hur det går för dig, så vi uppmanar alla våra kunder att skicka in sin veckorapport varje torsdag-lördag. reFitness.se fungerar lika bra i din dator som i din smartphone.


Tjänsten drivs av reFitness AB, hädanefter kallat reFitness. Dessa villkor görs mellan reFitness och dess kunder. Svensk lag är tillämpad på alla avtal mellan reFitness och dess kunder. För att bli kund hos reFitness behöver du ha fyllt 18 år eller 17 år med målsmans godkännande.


Ångerrätt

Som konsument har du fjorton (14) dagars ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen. Du har rätt att inom 14 dagar från och med att din träning har startat, att ändra eller ångra ditt köp. Detta gör du lättast genom att kontakta din tränare. Avdrag kommer att göras för redan utfört arbete. Kost- och träningsschema kostar 995kr/styck(dvs 1990kr) och är inte returbara, när dom väl är utskickade.

Om du vill kan du använda den standardblankett för utövande av ångerrätt som Konsumentverket tagit fram (se Ångerblankett).

Om du inte följer våra villkor, uppträder på ett icke acceptabelt sätt gentemot vår personal eller andra kunder, olovligen sprider vårt upphovsrättsskyddade material, har registrerat dig med falska uppgifter, manipulerar bilder eller dina data så kan du bli avstängd och återstående avgift återbetalas i enlighet med rådande villkor. Du har då också förverkar din rätt till tillgång till tjänsten.
I det fall vi avbryter tjänsten på grund av att vi inte anser den lämplig för dig så återbetalas avgiften för den nekade perioden.


Upphovsrätt

Allt material, program, text, sajtlayout och bilder du får tillgång till på vår sajt har vi laglig upphovsrätt till. Det är alltså ett lagbrott att kopiera material och lägga ut det på sociala medier eller på annat sätt dela med dig till någon annan, detta gäller även om den person du delar materialet också är eller har varit kund till oss.

Betalning och säkerhet

Vid faktura betalning, räkna med att det tar 1-3 bankdagar innan vi kan se din betalning och påbörja din träning. Kreditkortsbetalningar går genom vår betalningspartner Svea Ekonomi.

Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige och EU. Vi använder SveaWebPays hostade PCI-DSS-certifierade kortbetalningslösning. Vi accepterar följande kort: Visa, MasterCard. Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället. Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) mycket säkert krypterade. Inga kortnummer sparas. Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet 3D-Secure – en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet.

Vid betalning via faktura i butiken samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av reFitness - Butiken överlåtna till Svea Ekonomi AB. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso

Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB kan du även välja att delbetala dig köp genom att teckna ett kontokreditavtal. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag. Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Har du några frågor så kan du ringa 08-51493113 för närmare information.

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 195 kr, aviavgift 29 kr: 10,68 %.

Allmänna villkor hittar du här.

Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation hittar du här.

Alla priser är inklusive moms.


reFitness lagrar ingen känslig information som kontokortsnummer, personnummer eller liknande.


Personlig information

reFitness skyddar dina personliga uppgifter. Genom att köpa en tjänst av reFitness accepterar du att vi använder din personliga information för att slutföra alla våra åtaganden gentemot dig som kund. Enligt svensk lag har du rätt att när som helst veta vilken personlig information vi har lagrat om dig. Våra kunder har rätt att när som helst be oss ändra eller ta bort deras personliga information. Du kan göra det genom att antingen maila support@refitness.se eller skriva ett meddelande när du är inloggad.


Skador

Innan du köper och påbörjar ett kost- och träningsschema, konsultera din läkare. All träning sker på egen risk. Som kund har du skyldighet att informera din tränare om sådant som kan komma att påverka din träning och/eller kostrådgivning. Till detta räknas både nuvarande och tidigare sjukdomar samt skador.


Samtliga tränare på reFitness.se är licensierade personliga tränare eller har utbildning på motsvarande nivå. De kost- och träningsprogram som din tränare skickar till dig ska användas som vägledning i din träning. Det är viktigt att du enbart tränar när du är frisk då träning under sjukdom i regel förlänger sjukdomsförloppet och kan vara farligt. Avbryt omedelbart ett träningspass om du känner yrsel, illamående och/eller smärta. Informera din tränare om detta samt konsultera din läkare.


Om vi inte kan leverera som planerat

Om din tränare eller kostrådgivare blir sjuk eller av annat skäl måste vara frånvarande högst en vecka och inte kan leverera vad vi lovat, kommer du att få kompensation i form av extra abonnemangstid motsvarande den tid som tränaren är frånvarande. Eventuellt utebliven feedback kan inte återkrävas i efterhand. Om frånvaron blir längre än en vecka, exempelvis vid semestrar, kommer vi att tillhandahålla en vikarie. Vikarien är alltid en av våra ordinarie medarbetare och har därför fullgod kompetens. Vår sajt är normalt tillgänglig dygnet runt, men avbrott kan förekomma vid uppdateringar av systemet eller på grund av tekniska fel, avbrott kortare än 24 timmar berättigar inte till kompensation, längre avbrott kompenserar vi med att lägga till motsvarande abonnemangstid. Vid avbrott i eller försämring av tjänsten får du inte någon ekonomisk kompensation utöver erlagd avgift för innevarande eller kommande abonnemangsperiod, alternativt tillägg av abonnemangstid motsvarande avbrottet.

Övrigt

reFitness kost och träningsrådgivning passar inte dig som:
Genomgår rehabilitering
Egentligen behöver sjukgymnastik för ortopediska problem
Vill ha en quickfix
Som vill gå på LCHF
Som vill gå på Periodisk fasta
Har gjort en Gastric bypass eller Gastric Sleeve operation
Eller haft/har problem med ätstörningar.

Vinster

Vid tävlingsvinster så beskattas vinsten i enlighet med skatteverket regler

För att vara berättigad till att vara med och tävla måste du ha medverkat i tävlingen med reFitness kost- och träningsschema samt följt dom under hela tävlingen. Inga andra metoder är godkända och leder till automatiskt diskvalificering. Samt återbetalning av eventuella priser/prispengar, samt ersättning till reFitness för dom kostnader som uppkommit/uppkommer.


Dina personuppgifter

reFitness har ett register med ditt namn, epost, adress, formulärdata, köp samt uppgifter baserad på användning av våra tjänster.

Uppgifterna används av reFitness för fakturering, information och för utförandet av vår tjänst samt för marknadsföring och som underlag för statistik och produktutveckling. Uppgifterna kan ligga som grund för att refitness ska kunna ge dig den bästa möjliga tjänst vi kan erbjuda och information om erbjudanden som kan vara intressanta för just dig.

reFitness kunder och registrerade användare samtycker till att marknadsföring kan ske via post, telefon, epost eller sms samt andra digitala kanaler. Marknadsföring via e-post och sms regleras i marknadsföringslagen.

Personuppgifter kan lämnas ut till reFitness samarbetspartner om det medför något mervärde för användaren. Personuppgifter kan lämnas ut till myndigheter i de fall då det krävs för att följa gällande lagar och regler.

Alla användare kan när som helst begära ut de uppgifter som finns sparade på sin användare och begära att dessa tas bort. Observera att vi kan på grund av rådande bokföringsregler inte helt kan ta bort data rörande köp. Men all data som vi enligt lag kan ta bort kommer raderas på användarens begäran.

Det kommer i all marknadsföring finns med möjligheten att spärra uppgifterna för vidare marknadsföring. Konton kommer efter 12 månaders inaktivitet automatiskt spärras för vidare marknadsföring.

Personuppgifter sparas endast under den tid vi har behov av dessa för att kunna tillgodose användarens tillgång till vår tjänst. Genom använda av tjänsten samtycker användaren till att vi lagrar dennes uppgifter. Uppgifter nödvändiga för att tillgodose användaren behov kommer sparas till dess att användaren säger upp tjänsten genom att maila support@refitness.se användaren är då medveten om att när väl detta är gjort finns det inga möjligheter för oss att återställa raderad information.

Hantering av personuppgifter

Om du har gjort ett köp via vår tjänst kommer vi spara uppgifter så som namn, epost för att säkerställa att du har fortsatt tillgång till de produkter och tjänster du har rätt till även efter avslutad period.

Adressen kommer sparas så länge användaren önskar för att underlätta köp och leverans av produkter.

Kost- och träningsschema, diagram, samt konversationsdata kommer sparas så länge kunden önskar.

Formulärdata kommer raderas efter utförd period och kommer begäras in på nytt när en ny period påbörjas.

Övrig eventuell data som uppkommer vid användning av tjänsten kommer raderas så fort denna har uppfyllt sitt syfte.

Har du några frågor eller funderingar rörande vår datahantering, vill radera eller se den data vi har sparat på dig så finns vi alltid tillgängliga på support@refitness.se

reFitness förbehåller sig rätten till ändring av all information utan föregående avisering.