RAW Pumped

Produkt bild
Välj antal:
Storlek:
120 kaps
Lagerstatus:
Finns i lager
Leveranstid:
1 - 2 arbetsdagar.

279kr inkl.moms

Lägg i kundvagnen
Extrem muskelpump
Nya RAW Pumpedâ„¢ är 100 % stimfri och innehåller en förbättrad formula som ger dig mer muskelpump än någonsin.

Extrem muskelpump
Högdoserad
Stimfri - kombinera med PWO för maximal muskelpump. Observera att produkten är mycket stark, använd enbart de pass du vill ha rejält tryck
Smidig kapselform
Produktens kombination av högkoncentrerade ämnen ingår i kroppens kväveoxidsystem. Använd tillsammans med din PWO en stund före träningspasset eller enskilt om du enbart eftersträvar muskelpump.

Exempel på PWO-produkter som fungerar perfekt att kombinera med RAW Pumpedâ„¢ är RAW Detonateâ„¢ och RAW Rampageâ„¢.

L-Citrullin
L-Citrullin fungerar som förstadium till kväveoxid. Kväveoxid vidgar blodkärlen och ger en förbättrad blodgenomströmning med syretransport till musklerna.

Agmatin
L-arginin omvandlas i kväveoxidsyntesen delvis till agmatin. Agmatin är något av det senaste inom muskelpumpprodukter och ger en fantastisk känsla av styrka och muskeltryck.

Betain
Betain medverkar till att muskelcellerna drar åt sig mer vätska och som gynnar muskeltrycket. Betain används även i kroppen vid produktion av kolin som i sin tur bidrar till muskeltillväxten.

RAW Pumped är dessutom förstärkt med vitamin B6 som bidrar till minskad trötthet och utmattning vid ansträngning.
Detaljerad information

Portion:
5 kaps (24 portioner)

Innehåll per:
Innehåll per: 1 portion RDI
NO2, NO3 - Pump Factors 4104 mg
Amaranthus hypochondriacus (NO3) 1580 mg
L-Citrullin-malat (NO2) 2250 mg
Betain 250 mg
Vindruvskärnextrakt (95% OPC) 24 mg
Energy Factors
Piper nigrum 5 mg
Vitamin B6 2.1 mg 150%

Doseringsförslag:
Intag 5 kapslar ca 30 minuter före träning. Produkten är stimfri och kan kombineras med pre-workoutprodukter. Du får bäst effekt om du intar produkten på tom mage. Nedskölj med en riklig mängd vätska.

Ingredienser:
L-Citrullin-malat, betain, agmatinsulfat, kaliumnitrat, piper nigrum (svartpepparextrakt), pyrodoxin HCI (vitamin b6), kapselskal (bovint gelatin, glycerol), färgämne (titanoxid).

Viktigt:
Kosttillskott är inte avsett för medicinskt bruk och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt, svalt och utom räckhåll för direkt solljus. Förvaras oåtkomligt för små barn. Använd ej om du är gravid eller ammar. Om du medicineras, har hjärtproblem, högt blodtryck eller lider av annat medicinskt tillstånd bör läkare rådfrågas före användning. Rekommenderad doseringsanvisning bör ej överskridas.