Core Caffeine

Produkt bild
Välj antal:
Storlek:
100 tabl
Lagerstatus:
Finns i lager
Leveranstid:
1 - 2 arbetsdagar.

69kr inkl.moms

Lägg i kundvagnen
Energi när du som mest behöver det
Koffein är en energigivande alkaloid som finns naturligt i många livsmedel. Core Caffeineâ„¢ har en formula som levererar energin från motsvarande 2 stora koppar svart kaffe.

Energi, vakenhet och alerthet
200 mg koffein per tablett
Koffein minskar den upplevda ansträningen vid fysisk aktivitet
Bästa möjliga koffeinkälla
Svenskt Kosttillskotts Core Caffeineâ„¢ innehåller koffein från koffein anhydrous (1,3,7-Trimetylxantin), vilket är den renaste och starkaste formen av koffein. Allt för att du ska få ut maximal effekt av din träning.

Koffein fördjupning
Man tror att koffein verkar genom hjärnan genom att blockera adenosin. Adenosin är en neurotransmittor i det centrala nervsystemet som signalerar receptorn till att förmedla trötthet. Intag av koffeinrikt livsmedel blockerar dessa trötthetssignaler vilket resulterar i en ökad nervaktivitet. Detta har en mängd effekter, bland annat ökad energi, ork och pigghet.
Detaljerad information

Portion:
1 tabl (250 portioner)

Innehåll per 1 tabl
Koffein 200 mg

Doseringsförslag:
Tag 1 tablett dagligen. Sväljes med rikligt med vatten. Överskrid inte 1,5 tablett per dag.

Ingredienser:
koffein, tabletthjälpmedel (mikrokristallin cellulosa, magnesiumstearat, isomalt, silika.).

Viktigt:
Kosttillskott är inte avsett för medicinskt bruk och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt, svalt och utom räckhåll från direkt solljus. Förvaras oåtkomligt för små barn. Använd ej om du är gravid, ammar, medicineras, har hjärtproblem, högt blodtryck eller lider av annat medicinskt tillstånd. Rekommenderad doseringsanvisning bör inte överskridas. Tillverkad i fabrik som hanterar mjölk, gluten, ägg och soja.