Core Egg Protein

Produkt bild
Välj antal:
Storlek:
400g
Lagerstatus:
Finns i lager
Leveranstid:
1 - 2 arbetsdagar.

129kr inkl.moms

Lägg i kundvagnen

Proteinpulver från ägg


Core Egg Protein är det perfekta proteinpulvret för dig som vill undvika laktos men ändå få ett högkvalitativt proteinpulver med otroligt låg fetthalt. Core Egg Protein är ett äggprotein-pulver som framställs från den naturligt proteinrika och fettsnåla äggvitan från frigående höns och blir ett mättande mellanmål under dagen eller efter träningspasset. Pulvret har dessutom en nästintill obefintlig kolhydrathalt och är fri från tillsatt socker. Blanda ditt äggvitepulver med vatten eller vegetabilisk mjölk för en laktosfri proteinshake som ger musklerna det protein som de så väl behöver för att byggas upp och bli starkare!


  • Naturligt laktosfritt proteinpulver
  • 75 % protein
  • Äggvitepulver med extremt låg fetthalt
  • Endast 0.4 g kolhydrater
  • Inget tillsatt socker
  • Underbart goda smaker
  • Från frigående höns

Högvärdigt protein från äggvita


Äggvitepulvret i Core Egg Protein är en högvärdig proteinkälla - med andra ord innehåller den alla de essentiella aminosyror som kroppen behöver som måste tillföras via kosten. Några av dessa aminosyror är fenylalanin, isoleucin, leucin och lysin. Aminosyrorna används av kroppen som material till att bilda muskler av, något som blir särskilt viktigt för dig som tränar hårt och bryter ner musklerna eller för dig som har ett lågt proteinintag från din övriga kost. Du kan både inta ett proteinpulver direkt efter ditt träningspass där du förbrukat en hel del protein, men även vid andra tillfällen. Kanske vill du proteinberika din frukost för att stå dig hela vägen till lunch, eller kanske behöver du få i dig ett mellanmål på språng mellan jobb och träning eller andra fritidsaktiviteter? Med Core Egg Protein kan du enkelt tillföra protein till din dagliga kost samtidigt som du får i dig alla de hälsosamma näringsämnen som finns i ägget.


Proteinpulver med lite kolhydrater


Om du är ute efter ett proteinpulver som tillför stora mängder protein till kosten, men inte så mycket kolhydrater, kan ett proteinpulver av ägg vara ett bra alternativ. Särskilt lite kalorier får du genom att bara äta protein från äggvita, eftersom denna nästan uteslutande består av protein och vatten. Därför har vi endast använt oss av äggvita i Core Egg Protein. Det gör att äggprotein både lämpar sig för dig som undviker mjölkprodukter, men även för dig som vill hålla både fetthalten och kalorimängden nere. Varje portion av Core Egg Protein innehåller hela 75 % protein men endast 88 kcal och 0.4 gram kolhydrater när pulvret blandas med vatten. Är du ute efter ett proteinpulver med några fler gram kolhydrater kan du prova Core Whey Protein som finns i en mängd olika goda smaker. Vi har också tagit fram ett helt vegetariskt proteinpulver i form av Core Ärt- och havreprotein för de tillfällen då du helt vill minska intaget av animaliska produkter.


Portion: 27 g (15 portioner)

Näringsinnehåll per:27 g100 g
Energi87.4 kcal324 kcal
365.8 kJ1355 kJ
Fett0.33 g1.2 g
- varav mättat fett0.1 g0.4 g
Kolhydrater0.4 g1.5 g
- varav sockerarter0.3 g1.2 g
Fibrer1.8 g6.5 g
Protein20.3 g75 g
Salt0.15 g0.55 g

Serveringsförslag: Ta 1 skopa (ca 27 g) och blanda med 2-3 dl vatten i en shaker. Drick 1 portion direkt efter träning och dagligen vid behov som del av en sund och aktiv livsstil.

Ingredienser: äggviteprotein, avfettat kakaopulver (7,8%), fiber (inulin), aromer, konsistensgivare (cellulosagummi) (solroslecitin), sötningsmedel (aspartam*, acesulfam-k. Gäller ej smak Naturell.) *innehåller en källa till fenylalanin.

Allergiupplysning: Innehåller ägg. Kan innehålla spår av havre, soja och mjölk.

Viktigt: Förvaras torrt, svalt och väl förslutet samt ej i direkt solljus. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Tillverkat enligt GMP- och HACCP-standard.