Core Carbs

Produkt bild
Välj antal:
Storlek:
4000g
Lagerstatus:
Finns i lager
Leveranstid:
1 - 2 arbetsdagar.

149kr inkl.moms

Lägg i kundvagnen
Blixtsnabb energi när du behöver det
Core Carbs innehåller maltodextrin, riktigt snabba kolhydrater för en maximal återhämtning eller som energipåfyllnad under långa träningspass. Maltodextrin tas upp omedelbart av kroppen och fyller på glykogenlagren. Fördelen med maltodextrin i jämförelse med andra vanliga kolhydratssorter i återhämtningsdycker är att maltodextrin är snällare mot magen och kan blandas i högre koncentrationer utan att ge magproblem. Använd Core Carbs för att blanda din egen gainer eller sportdryck.

Ren maltodextrin utan tillsatser och sötningsmedel
Blixsnabb energi
Blanda enkelt din egen sportdryck och gainer
Återförslutningsbar påse
Core Carbs som sportdryck
Blanda en portion Core Carbs i vätska för att fylla på energin under långa träningspass. Maltodextrin är redan förspjälkat och behöver inte brytas ned ytterligare av kroppen, utan kan tas upp omgående. Om du tränar uthållighetsträning under mer än 90 minuter kan du gynnas av ett kolhydratstillskott för att orka hela passet igenom. Du kan blanda maltodextrin i höga koncentrationer (upp till ca 20 %) utan att få magproblem, vilket underlättar om du vill undvika att ha med dig mycket vätska på passet.

Core Carbs som gainer
Maximera din återhämtning efter träning med snabba kolhydrater och protein. Med Core Carbs tillsammans med ditt favoritprotein kan du enkelt blanda din egen gainer i precis de proportioner som passar dig.
Detaljerad information

Portion:
50 g (80 portioner)

Innehåll per:
1 portion 100 g
Energi 190 kcal 380 kcal
807,5 kJ 1 615 kJ
Protein 0 g 0 g
Kolhydrater 47,5 g 95 g
- varav sockerarter 5 g 9,9 g
Fett 0 g 0 g
- varav mättat fett 0 g 0 g
Fiber 0 g 0 g
Natrium 0,01 g 0,02 g

Doseringsförslag:
Blanda 1,25 - 2,5 skopa (ca 50-100 g) med 2-4 dl vatten och drick direkt efter träning. Blanda gärna tillsammans med ditt proteintillskott för att göra en egen gainer.

Ingredienser:
maltodextrin.

Viktigt:
Förvaras torrt, svalt och ej i direkt solljus.