Core BCAA Powder

Produkt bild
Välj smak:
Välj antal:
Storlek:
400g
Lagerstatus:
Finns i lager
Leveranstid:
1 - 2 arbetsdagar.

239kr inkl.moms

Lägg i kundvagnen
BCAA 8:1:1 med fantastisk smak
Svenskt Kosttillskotts Core BCAA Powder innehåller grenade aminosyror av högsta kvalité som bibehåller befintlig muskelmassa och stimulerar uppbyggnaden av ny muskelmassa.

Grenade aminosyror (BCAA) med hög halt L-leucin
Berikad med ämnen som optimerar upptaget
Stimulerar muskeluppbyggnad vid träning
Påskyndar återhämtning
Sparar befintlig muskelmassa under diet
Fantastiskt god smak
Produktens sammansättning
BCAA består av aminosyrorna L-leucin, L-isoleucin och L-valin. Dessa aminosyror är sk. essentiella aminosyror (livsnödvändiga) som måste tillföras via kosten för att kroppen ska kunna bygga muskelmassa. BCAA finns i högkvalitativa proteinpulver, men i Core BCAA Powder får du dessa i sin fria form. Detta gör dem mycket snabbupptagliga, vilket har många fördelar. L-leucin är den aminosyra som aktiverar proteinsyntesen, vilket innebär att det är ”triggern” till muskeltillväxt. Vi har därför valt att göra en BCAA fördelning på 8:1:1, vilket innebär att det är 8 gånger mer L-leucin än övriga aminosyror. För ytterligare effekt har vi förstärkt produkten med fritt L-glycin som frisätter kväve och vitamin B6 som hjälper till vid metaboliseringen av aminosyror. Allt för maximalt resultat.

Smaken
Vid utveckling av Core BCAA Powder har vårt fokus, förutom att göra en så optimal produkt som möjligt, varit smaken. Vi tycker att vi har lyckats rätt väl. Blandar du produkten med vatten så smakar den ungefär som blandsaft, men utan dess onödiga kalorier.
Detaljerad information

Portion:
10 g (10 portioner)

Innehåll per:
1 portion 100 g
Energi < 0,1 kcal 0,1 kcal
< 0,1 kJ 0,4 kJ
Protein 0 g 0 g
Kolhydrater < 0,1 g 0,1 g
Fett 0 g 0 g
Total mängd aminosyror 8 085 mg 80 850 mg
BCAA 8:1:1 7 350 mg 73 500 mg
- L-leucin 5 880 mg 58 800 mg
- L-valin 735 mg 7 350 mg
- L-isoleucin 735 mg 7 350 mg
L-Glycin 735 mg 7 350 mg
Vitamin B6 (pyridoxin) 2,1 mg 21 mg

Doseringsförslag:
Ta 1 struken skopa (ca 10 g) före träning. Ta ytterligare 1 skopa direkt efter träning. 1 portion blandas med 3 dl vatten eller tillsammans med din pre-workout produkt. Vätskemängden är en rekommendation. En skopa motsvarar 15 ml.
Ingredienser:
L-leucin, äppelsyra, L-valin, L-isoleucin, L-glycin, aromer, sötningsmedel (aspartam, acesulfam-k), färgämne (rödbetspulver)vitamin B6 (pyrodoxin HCL).

Viktigt:
Innehåller en källa till fenylalanin. Framställd i fabrik som hanterar mjölk, gluten, ägg och soja. Kosttillskott är inte avsett för medicinskt bruk och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt, svalt, ej i soldjus och utom räckhåll för barn. Rekomenderad doseringsanvisning bör ej överskridas.