Core BCAA Powder + Koffein

Produkt bild
Välj antal:
Storlek:
400g
Lagerstatus:
Finns i lager
Leveranstid:
1 - 2 arbetsdagar.

269kr inkl.moms

Lägg i kundvagnen
UPPIGGANDE BCAA MED KOFFEIN
Vi är alla olika individer med olika förutsättningar, träningsmål och energibehov. Därför har vi tänkt till och överträffat oss själva med att skapa en produkt som kan passa alla, Core BCAA Powder + Koffein. Core BCAA Powder + Koffein innehåller rikligt med BCAA och en lagom mängd koffein, så att du enkelt och smidigt själv kan dosera efter dina behov.

Doseringstabell av Core BCAA Powder + Koffein

2 skopor (6 g): 4 000 mg BCAA och 100 mg koffein
4 skopor (12 g): 8 000 mg BCAA och 200 mg koffein
6 skopor (18 g): 12 000 mg BCAA och 300 mg koffein
Core BCAA Powder + Koffein är en grym produkt som kombinerar det mest eftertraktade på träningsmarknaden, BCAA och koffein. Core BCAA Powder + Koffein är ett kosttillskott och en funktionell dryck med grenade aminosyror i ett 8:1:1 förhållande (L-leucin, L-valin och L-isoleucin) samt hela 100 milligram koffein på 2 skopor pulver. Detta är ett perfekt kosttillskott för dig som både vill få i dig ett högt innehåll av BCAA samt öka din prestationsförmåga och minska trötthet. Core BCAA Powder + Koffein är ett grymt BCAA-tillskott att ta inför eller under träningen för att både bli piggare och förse musklerna med aminosyror för att stimulera uppbyggnaden av ny muskelmassa. Core BCAA Powder med koffein är ett perfekt alternativ för dig som inte kan eller vill dricka pwo men ändå vill bli piggare och få energi till träningspasset.

Tre burkar Core BCAA Powder+Koffein i pyramid, med exotisk frukt och ett glas med gul dricka bredvid.

FÖRDELAR MED CORE BCAA POWDER + KOFFEIN
BCAA pulver med koffein
Dosering efter eget behov
Grenade aminosyror med hög halt av muskelstimulerande L-leucin
Koffein och B6 som bidrar till minskad trötthet och utmattning
Essentiella aminosyror i 8:1:1 förhållande
Aminosyror bidrar till muskeluppbyggnad
Hämmar muskelnedbrytning
Passar dig som vill prestera på högsta nivå
GMP och HACCP certifierade
Core BCAA Powder + Koffein finns i tre fantastiska smaker som kommer att ta dina smaksinnen med storm. Gillar du smakerna på vår Core BCAA Powder kommer du inte bli besviken på dessa heller! Välj mellan BCAA Caribbean, BCAA Päron och BCAA Cola, tre smaker som man inte kan vara utan och som passar sig till olika sinnesstämningar. Njut av tropiska smaker med hjälp av BCAA Caribbean en varm sommardag när du behöver lite energi till kommande beachvolleymatch på stranden, en uppfriskande och glassliknande BCAA shake med smak av päron på väg till gymmet eller svalkande BCAA med koffein i smak av Cola istället för den traditionella Coladrycken när suget efter colasmaken kickar in.

BCAA FÖR MUSKELTILLVÄXT
Core BCAA Powder + Koffein har samma goda bas och innehåll som vår populära Core BCAA Powder med ett högt innehåll av aminosyror i en ratio på hela 8:1:1. Med vår Core BCAA Powder + Koffein får du ett fullvärdigt intag av de grenade aminosyrorna L-leucin, L-valin och L-isoleucin, plus extra uppiggande energi från koffein och vitamin B6. Många energidrycker som idag marknadsför sig med ett innehåll av BCAA kommer inte upp i den mängden grenade aminosyror som denna produkt gör. Med Core BCAA Powder + Koffein kan du enkelt själv dosera hur mycket aminosyror och koffein du vill förse kroppen med eller känner att du behöver. Genom att tillsätta 2 skopor (6 gram) med BCAA + Koffein i din shaker får du i dig hela 4700 milligram aminosyror och 100 milligram koffein, dubbla upp doseringen och du har dubbelt upp med proteinstimulerande aminosyror och dubbelt med uppiggande koffein i kroppen.

VAD GÖR BCAA I KROPPEN?
BCAA är essentiella aminosyror som kroppen själv inte kan producera och något som vi därav måste förse den med. BCAA är aminosyror i fri form och är en viktig beståndsdel i protein. Aminosyror i sin fria form är redan delade och tas då lättare upp av kroppen än exempelvis proteinpulver. Aminosyror stimulerar proteinsyntesen, något som i sin tur kan leda till ökad muskelmassa och styrka i samband med träning. Eftersom aminosyror bidrar till muskeltillväxten hämmar den även nedbrytningen av proteinet i musklerna och därmed minskar muskelnedbrytningen. Så du kan med fördel ta Core BCAA Powder med koffein även under dina vilodagar när du behöver en extra energikick under dagen för att hämma muskelnedbrytningen.

BCAA MED B6 SOM MINSKAR TRÖTTHET
Förutom att denna Core BCAA Powder innehåller koffein innehåller den även vitamin B6. Vitamin B6 bidrar till en minskad trötthet och utmattning samt till en normal energiomsättning. Därav kan du med fördel använda denna produkt före träning för att få energi till träningspasset, under träningen för att minska utmattningen eller på eftermiddagen när du börjar känna dig lite trött och sötsugen och vill ha något som både stillar hungern och piggar upp.
Detaljerad information

Portion:
Portion: 6 g (66 portioner)

Innehåll per:
Näringsinnehåll per: 1 portion RDI 100 g
Energi 0.1 kcal 0.1 kcal
0.1 kJ 0.1 kJ
Fett 0 g 0 g
- varav mättat fett 0 g 0 g
Kolhydrater 0 g 0 g
- varav sockerarter 0 g 0 g
Protein 0 g 0 g
Salt 0 g 0 g
Total mängd aminosyror 4700 mg 78333 mg
BCAA 8:1:1 4000 mg 66667 mg
- L-leucin 3200 mg 53333 mg
- L-valin 400 mg 6667 mg
- L-isoleucin 400 mg 6667 mg
L-Glycin 700 mg 11667 mg
Koffein 100 mg 1667 mg
Vitamin B6 0.7 mg 50% 11.7 mg


Doseringsförslag:
Blanda 2-6 rågade skopor (ca 6-18 g) med 2-6 dl vatten och drick före och under träning. Tips: Blanda 2 skopor med 3-4 dl vatten och drick under dagen för att *minska trötthet och utmattning.

Ingredienser:
Aminosyra (L-Leucin), äppelsyra, aminosyra (L-valin, L-isoleucin, l-glysin), koffein, aromer, sötningsmedel (aspartam och acesulfam-k), färgämne (riboflavin), vitamin (pyridoxinhydroklorid)

Viktigt:
Innehåller en källa till fenylalanin. Framställd i fabrik som hanterar soja, ägg och mjölk. Kosttillskott är inte avsett för medicinskt bruk och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt, svalt, ej i solljus och utom räckhåll för barn. Rekomenderad doseringsanvisning bör ej överskridas.