Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Före och efter bild av Helena visar hennes framgång med viktnedgången och det minskade midjemått efter att ha följt vårt 10 veckors program.

Helenas Viktnedgång: -8,8 kg och -22 cm på 10 veckor

Före och efter bild av Helena visar hennes framgång med viktnedgången och det minskade midjemått efter att ha följt vårt 10 veckors program.

Möt Helena, en av våra otroligt motiverade klienter som genomfört en fantastisk förändring under sitt 10-veckors program med oss. Med en viktnedgång på 8,8 kg och en minskning av midjemåttet på 22 cm, illustrerar Helenas resa effekten av dedikation och en bra handledning.

Målsättning

När Helena först anlände till oss, sökte hon mer än bara en viktnedgångslösning. Hon ville skapa en varaktig förändring, särskilt runt hennes attityder och vanor kring mat.

Hur gick det till ?

Med vårt anpassade kost- och träningsprogram upplevde Helena en livsstilsändring. Hon tyckte att våra recept var ”guld” och detta hjälpte henne att utveckla ett nytt och hållbart synsätt gällande mat.

Resultat

På bara 10 veckor uppnådde Helena hennes hälsomål. Hon lyckades gå ner 8,8 kg och minskade sitt midjemått med 22 cm.

Helenas Citat: ”Sååå inspirerande och alla recepten var ju guld. Har fått ett helt nytt tänk gällande maten som kommer att kunna hålla långsiktigt.”

Inspireras du av Helenas resa?

Börja din egen viktnedgångsresa med oss idag och se hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål.

Vi har stolt hjälpt över 35,000 kunder förändra sin livsstil och nå sina fitnessmål. Med mer än 10 år i branschen och en kombinerad erfarenhet av över 30 år, erbjuder vi online-personaliserad träning och coachning.

Våra tjänster

PT Online

Få tillgång till 3 månaders skräddarsydd träning och kostschema, med veckouppföljning, och nya program och justeringar efter behov.

Friskvårdspaketet

Få tillgång till 12 månaders skräddarsydd träning och kostschema, med uppföljning varje månad och nya program och justeringar efter behov.

Verktyg

Oavsett val av paket ingår tillgång till vår livsmedelsdatabas med över 4500+ matvaror, en digital träningsdagbok, och tillgång till över 1000+ recept.

Varför reFitness?

  • Skräddarsydda träningsprogram och kostscheman.
  • Reguljära uppföljningar och anpassningar.
  • Långsiktiga och hållbara lösningar för din hälsa.

Kom Igång NU