Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Före och efter bild på Saras viktnedgångsresa med reFitness

Saras Viktnedgång: -20,5 kg och -29 cm på 10 veckor

Före och efter bild på Saras viktnedgångsresa med reFitness

Möt Sara, en av våra inspirerande klienter som har genomgått en anmärkningsvärd förvandling under sitt 10-veckors program med oss. Med en viktnedgång på 20,5 kg och en minskning av midjemåttet på 29 cm, är Saras historia en testament till kraften i engagemang och rätt vägledning.

Målsättning

När Sara först kom till oss, sökte hon en hållbar lösning för viktnedgång och hälsa. Hennes resa var inte bara om att förlora vikt, utan att hitta en balans som tillåter flexibilitet i hennes livsstil.

Processen

Med vårt skräddarsydda kost- och träningsprogram, kunde Sara följa våra planer ”till punkt och pricka” under de flesta veckor. Under tuffare veckor anpassade hon sig genom att tänka mer på vad hon åt och inkorporerade regelbundna promenader.

Resultat

På bara 10 veckor, uppnådde Sara sina hälsomål. Hon lyckades förlora 20,5 kg och minskade sitt midjemått med 29 cm.

Saras Citat: ”Har känt mig väldigt avslappnad i detta. De flesta av veckorna har allt följts till punkt och pricka. Vissa veckor har jag inte kunnat det, men har då istället tänkt på vad jag äter och alltid försökt att få till promenader. Detta har gjort att jag har en helt annan inställning till viktnedgång och hälsa idag.”

Inspireras du av Saras resa?

Börja din egen viktnedgångsresa med oss idag och se hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål.

Vi har stolt hjälpt över 35,000 kunder förändra sin livsstil och nå sina fitnessmål. Med mer än 10 år i branschen och en kombinerad erfarenhet av över 30 år, erbjuder vi online-personaliserad träning och coachning.

Våra tjänster

PT Online

Få tillgång till 3 månaders skräddarsydd träning och kostschema, med veckouppföljning, och nya program och justeringar efter behov.

Friskvårdspaketet

Få tillgång till 12 månaders skräddarsydd träning och kostschema, med uppföljning varje månad och nya program och justeringar efter behov.

Verktyg

Oavsett val av paket ingår tillgång till vår livsmedelsdatabas med över 4500+ matvaror, en digital träningsdagbok, och tillgång till över 1000+ recept.

Varför reFitness?

  • Skräddarsydda träningsprogram och kostscheman.
  • Reguljära uppföljningar och anpassningar.
  • Långsiktiga och hållbara lösningar för din hälsa.

Kom Igång NU