Efteranmälan stänger 19 september

12 veckor, start 20 september

Efteranmälan stänger 19 september

12 veckor, start 20 september

*Först till kvarn! 50 extra platser till Luciaformen 2021. Vid efteranmälan kan ta det upp till 48 timmar efter start att få sina kost- och träningsprogram.

Kom-i-form tävling

Luciaformen 2021

Luciaformen är höstens största utmaning!
Det är en otroligt populär kom-i-form tävling
som arrangeras av reFitness för åttonde året i rad.

100 000 kr i vinstpotten!

  • Hälsosam viktnedgång
  • Vi är med dig hela vägen
  • Hemmaträning och gym

Vad våra tidigare deltagare tycker

Image Description
Sofia Karlsson -10 kg, Midja -12 cm
Det har varit en otroligt lärorik och rolig tävling och framförallt är jag så glad att jag gått från soffpotatis till en aktiv kvinna som äter hälsosamt och tränar 6 dagar i veckan. Jag älskar mitt nya liv & ser fram emot nästa utmaning!
Image Description
Martina Sjöström -3.9 kg, Midja -8 cm
När jag anmälde mig till Refitness i höstas hade jag en trasig handled och begränsningar som gjorde min positiva syn på träningen nästan obefintlig. Tack vare er hjälp och peppen från alla runt omkring har det här varit något utav det roligaste och mest motiverande jag upplevt. Jag är SÅ SÅ SÅ tacksam för all vägledning under dessa veckor och ser så väldigt mycket fram emot att nu fortsätta på egen hand. Det här är bara början; men det var en väldigt givande sådan!
Image Description
Malin Björkstav -9.2 kg, Midja -15 cm
Upplevde upplägget väldigt bra. Har endast tränat 5,6 ggr under dessa veckor pga sjukdom men håller man kosten lyckas man ändå få fina resultat! Man behövde aldrig vara hungrig under dess veckor. Helt nöjd med upplägget.
Image Description
Ella Hurnasti -10.1 kg, Midja -19 cm
Är sjukt imponerad av upplägget. Har lärt mig otroligt mycket. Inte bara om mig själv. Utan om viktiga saker såsom hur kosten framförallt påverkar oss. Och hur jäkla kul det är att kunna forma om kroppen! TACK TACK TACK!!
Image Description
Evelina Pihl -5.5 kg, Midja -10 cm
Ganska enkelt upplägg egentligen, när man väl lärt sig det så gick det som en dans. Många recept att välja mellan, bra träningsupplägg och facebookgruppen var grym med nyttig info, pepp och livestream. Jag har lärt mig mycket om mig själv inte minst, kanske det allra viktigaste av allt!
Image Description
Denise Landgren -8.7 kg, Midja -21 cm
Otroligt kul men kämpigt. Jättebra upplägg och man var aldrig hungrig.
Image Description
Ronja Andersson -5.9 kg, Midja -11 cm
Jag älskar detta upplägg! Man lär sig så himla mycket längst vägen, allt från kost till att se nya sidor och styrkor hos sig själv! Sen skadar det inte att jag är tävlingsinriktad och får en nytändning varje vecka eftersom att man har kontinuerlig återkoppling till sin tränare!
Image Description
Josefin Svensson -5.8 kg, Midja -18 cm
Inspirerande tävling med tydligt kostschema och varierande träningsprogram. Hade inte klarat dessa målen själv och kommer absolut rekommendera er till andra samt använda er i framtiden (luciaformen). Receptbanken och omräkningen till ens egna schema är verkligen toppen och en stor hjälp.
Image Description
Mikaela -6.6 kg, Midja -15 cm
Väldigt bra, andra gången jag varit med och de flöt på lättare och lättare, bra upplägg där man inte behöver gå hungrig!
Image Description
Frida Larsson -6.6 kg, Midja -10 cm
Bra! Lärorikt! En bra start på ett hälsosammare liv. Detta har gett mig en grund att leva efter. Nu vet jag vad jag ska tänka på.
Image Description
Frida Lindström -7 kg, Midja -11 cm
Bara positivt! Jag har lärt känna min kropp på en helt ny nivå och jag älskar att utmana mig själv.
Image Description
Sofie Jönsson -5.8 kg, Midja -14 cm
Det har varit mycket lärorikt både fysiskt, psykiskt och min kropp känns mycket starkare från insidan och ut. Jag har lärt mig så mycket om kosten och vilken betydelse den har för hela kroppen. Mycket inspirerande upplägg då man kan peppa varandra i tävlingen. Vilken bra start på ett hälsosammare och starkare liv.
Image Description
Denise Ström -3 kg, Midja -5 cm
Tävlingen var mycket bra! Det har varit en väldigt lärorik tid och jag kommer att försöka eftersträva ett liknande levnadssätt framöver.
Image Description
Therese Nordin -10 kg, Midja -31 cm
Tycker det har varit extremt lärorikt och väldigt kul. Tufft till och från men så är ju livet med. Det bästa är att jag idag var på hälsokontroll och min höga blodtryck ligger nu på en hälsosam nivå och min huvudvärk är helt borta
Image Description
Anna Lagerholm -11 kg, Midja -30 cm
Luciaformen var precis det jag behövde för att komma igång med träning och få ordning på hälsan. Tack var mitt deltagande i tävlingen har jag på 12 veckor förändrat mitt liv! Refitness har även gett mig den motivation och de verktyg jag behöver för att fortsätta och nå mina mål framöver. Tusen, miljarder, Tack!
Image Description
Caroline Englin -4 kg, Midja -9 cm
Jag är otroligt nöjd med hela upplägget, kostschemat har varit kanon och jag har lärt mig mycket om kosten.
Image Description
Jeanette Kiskanyadi -6.1 kg, Midja -9 cm
Mycket positiv. Har varit med i sommarformen 2018. Blir extra sporrad att träna och följa kostschemat då det varit en tävling. Gillar upplägget med anpassat kost- och träningsschema, funkat kanon för mig. Kanon med livestreamingen då man får svar på sina frågor och att man kan skriva till coachen också när man behöver. Facebooksidan har varit kanonym då man kanske behöver lite pepp och råd. Rekommenderar verkligen detta!
Image Description
Stephanie Sandberg -6.9 kg, Midja -11 cm
Tyckte upplägget var bra, väldigt lätt att följa, särskilt på vardagar då det är skönt att ha allt färdigt. Efter ett tag lärde man sig och maten man kan laga blir minst lika god som ”vanlig” mat. När vi har varit bortbjudna har jag enkelt tagit med mig en matlåda och förklarat varför.
Image Description
Mimmi Celius -5 kg, Midja -9 cm
Riktigt rolig! Hade ställt in mig på att det skulle vara mycket mer påfrestande än vad de var. Älskar ert koncept, allt ifrån receptbanken till att man skapar konton på instagram. En riktigt lyckad och bra affärsidé! Tror de är en bidragande faktor till att perioden flöt på så bra och inte kändes så psykisk jobbig. Man peppar och stöttar varandra!
Image Description
Lisa Melander -3.7 kg, Midja -12 cm
Tufft men lärorikt! Min kropp mår prima utan socker! Jag har nu hittat min nya livsstil och kommer fortsätta med både träning och bättre kostvanor!
Image Description
Sara Eriksson -8.6 kg, Midja -12 cm
Som ett av de bästa jag gjort! Visst det har känts tufft i vissa lägen men ack vilken lycka att klara av sina mål. Det har varit som en liten ”morot” att det ändå är en tävling, det har gjort att man orkat lite mer och gått de gånger till gymmet när man bara vill vara hemma! Men som sagt jag är redan en vinnare, för jag har åstadkommit dessa resultat och mår så mycket bättre! Tack till erat grymma upplägg inom träning och kost. Det har inte varit för svårt men ändå en utmaning! Absolut hållbart till framtiden. Så tack!
Image Description
Josefine Andell -13 kg, Midja -19 cm
Att vara med i refitness har varit den bästa investeringen jag gjort till mig själv. Jag har varit nöjd med allting och rekomenderar refitness till alla. Jättebra kostschema och träningsschema. Och bra stöd från tränarna om man har behövt det. Det har varit tuffa veckor men det har gått bättre än vad jag förväntat mig. Även om jag inte lyckats sköta träningen bra så är jag nöjd med mina resultat.
Image Description
Adéle Siljemark -6.4 kg, Midja -7 cm
Jag var rädd över att få ett strikt kostachema att följa, men allt har gått så mycket smidigare. Maten och tänket har blivit en normal vardag för mig och jag har börjat tycka att det är riktigt kul att träna styrka!
Image Description
Kim Hedlund -10.4 kg, Midja -17 cm
Väldigt bra, strukturerad och lättillgänglig. Perfekt med så mycket recept och att man kan söka i livsmedelsbanken. Tycker att det har gjort att det har varit lättare eftersom man själv kan leta efter vad man bör/inte bör äta. Ett plus är att det är vanlig mat, fast med bättre innehåll i varje måltid.
Image Description
Anna Svensson -6.9 kg, Midja -8 cm
Detta var utan tvekan både det "lättaste" och roligaste jag gjort för att gå ner i vikt! man blir peppad och sporrad av deltagare, det är enkelt att hitta goda bra recept och upplägget är fantastiskt! har provat många dieter och kostprogram men inget där man kombinera både god och hälsosam mat! helt fantastiskt. Utan refitness och nyårslöftet hade jag aldrig stått där jag står idag!
Image Description
Johanna Mossberg -7.3 kg, Midja -21 cm
Jag är så glad att jag valde att delta i nyårslöftet. Har gett motivation och glädje till träning och hälsosam mat igen. Toppen med pepp och tips från andra deltagare via Facebook gruppen. Bra upplägg med valfria träningspass och varierad kost. Jag rekommenderar refitness starkt!
Image Description
Jessica Karlsson -11.2 kg, Midja -23 cm
Är glad över att jag tog steget och anmälde mig till nyårslöftet. Detta har varit en resa med för och motgångar. Upplägget för kost & träningsschema har fungerat super bra. Man behöver inte vara rädd för att man ska svälta. Har varit väldigt givande både pyskiskt och fysiskt.
Image Description
Jenny Jansson -7.4 kg, Midja -15 cm
Den här tävlingen gav mig den kickstart och spark i baken jag behövde. Tänket kring mat har ändrats och man har sett hur mycket man kan äta om man väljer "rätt". Toppen med receptbanken, där det finns massor av goda recept som kommer fortsätta lagas! Detta var bara början på ett nytt sätt att leva.
Image Description
Eva Ståhl -5.5 kg, Midja -9 cm
Bra kostschema och träningsplan som jag kan fortsätta använda själv för att långsiktigt må bättre. 7veckor enligt kostschema, 3 veckor med avsteg och ingen träning under hela perioden pga sjukdom och skador. Resultaten kom ändå och jag har fått en start på min resa som ger mig styrka att fortsätta på egen hand.
Image Description
Helén Korsbo -2 kg, Midja -10 cm
Roligt upplägg med livestream och att man kunde få tips av andra i Facebook gruppen. Väldigt god mat, mycket variation och enkelt.
Image Description
Daniel Nilsson -12 kg, Midja -15 cm
Ja tänkte ja ger de en chans när jag såg bilder på andra deltagare. Å de fungerade ja är nöjd över mitt resultat ochså har jag även fått en helt ny syn på mat!
Image Description
Henrik Önnerby -9 kg, Midja -17 cm
Jag upplevde tävlingen som en kickstart till ett bättre och sundare liv. Är oerhört nöjd med stödet och feedbacken från refitness.Oerhört spännande att börja ha en inblick i hur kroppen mår.
Image Description
Emma Larsson -9 kg, Midja -13 cm
Som något av det häftigaste jag gjort. Jättebra stöd av Rickard, nya vanor och en helt ny kärlek till träning. Bra upplägg och guld rekommenderas!! Så nöjd över att ha klarat många veckor helt utan socker och skräp. Nu kör vi vidare!
Image Description
Magdalena Szewko -1 kg, Midja -11 cm
Kanon bra upplägg! Det ända som gjort mig besviken var att jag knappt tappa på vågen. Så borde fått någon korrigering i kosten kanske. Men annars älska jag upplägget och speciellt maten. Fått en helt ny syn på mat och träning.
Image Description
Johanna Lingefors -7.2 kg, Midja -12 cm
Har alltid hatat att träna men nu älskar jag det
Image Description
Christian Fredriksson -14.2 kg, Midja -16 cm
Innan tävlingen började trodde jag att detta skulle bli riktigt tufft. Men med ett grymt upplägg med kost och träning, så har det fungerat toppen! Visst har man haft vissa dagar då passen känts extra tunga. Men med stor inspiration av övriga i tävlingen så krigar man på. Nu har jag viktiga verktyg med mig för min fortsatta resa. Detta har varit helt fantastiskt!!!
Image Description
Cecilia Björling -4.4 kg, Midja -13 cm
Väldigt bra! Mycket inspirerande och strukturerat. Har varit väldigt skönt att inte behöva tänka själv, ett tydligt schema för både träning och kost. Jag rekommenderar detta starkt vidare till familj och vänner.
Image Description
Stefan Liljeberg -13.5 kg, Midja -19 cm
Den var alltigenom positiv, bra pepp och stöttning, och otrolig inspiration av att se mina egna framsteg vecka för vecka, det gjorde att energin fylldes på inför nästa jobbiga och svettiga pass.
Image Description
Camilla Johansson -6.1 kg, Midja -17 cm
Tydliga instruktioner gällande såväl kost som träning samt närvarande och engagerade tränare hjälpte mig genom Nyårslöftet. Trots 5 veckors sjukdom är jag supernöjd över mitt resultat och har bestämt mig för att fortsätta med Refitness! Nu fortsätter resan mot ett starkare jag!
Image Description
Jesper Käck -6.1 kg, Midja -9 cm
Riktigt bra... Har kört mitt race så jag har inte tänkt så mycket på själva tävlingen. Enormt bra hjälp när man har guld och även receptbanken är ju hur bra som helst. Och hur man kan kolla livsmedel också. 👍👍👍👍👍👍
Image Description
Linnea Sjöholm -6.3 kg, Midja -8 cm
Jag har mått mycket bättre av denna kost och det var mycket enklare att följa än vad jag trodde det skulle vara. Peppigt med alla Instagram och Facebookgruppen.
Image Description
Jennifer Bergh -5 kg, Midja -6 cm
Detta var det bästa jag gjort på länge. Jag har märkt en enorm skillnad sedan jag började att äta hälsosamt och träna. Jag har fått mer energi, sover bättre om nätterna och jag har märk sån skillnad på kroppen med regelbunden träning och kostschemat! Jag är så nöjd!
Image Description
Sofie Färestål -12.8 kg, Midja -22 cm
Fantastiskt rolig och lärorik! Två täta graviditeter och alldeles för mycket socker för att få snabb energi gjorde att jag hamnade där jag inte ville vara, med rätt kost, rätt träning och rätt coachning behöver jag inte längre den snabba energin ifrån socker. Jag är piggare och starkare än någonsin, tacksam att få vara en sådan aktiv mamma med mycket ork.
Image Description
Johanna Ahlberg -8.4 kg, Midja -11 cm
Har upplevet att Hela erat upplägg har varit kanon, jag har gått på pt-online förrut men aldrig kännt att det är nått jag kan leva med efter som med erat upplägg .
Image Description
Julia Lövgren -9.3 kg, Midja -26 cm
Rolig och givande tävling där man fick en riktig pusch att komma igång ordentligt! Bra kost upplägg och även med träningen.
Image Description
Nathalie Möller -10.1 kg, Midja -25 cm
Det har varit en grym resa. Jag har äntligen hittat min motivation igen och blivit kvitt mitt tröstätande. Tyvärr hade jag en tendens att dämpa min ångest med socker men trots det så har jag varit strikt och följt kost och träningsschema till 100%. Att vara med i nyårslöftet är helt klart den bästa investeringen på länge!
Image Description
Emmy Persson -8.8 kg, Midja -18 cm
Jag tycker att det har varit väldigt kul, resultaten kom ganska snabbt efter att man börjat och då blev man väldigt motiverad. Men hjälp av rätt kost och träning som leder till mer kunskap så blir det en livsstil.
Image Description
Elina Gustafsson -9.4 kg, Midja -13 cm
Jättebra trevlig för att komma igång med träningen, mitt mål var att komma igång och träna och nu längtar jag efter att gå till gymmet igen. Jag som kunde äta en chokladkaka om dagen har inte ätit något som helst socker under dessa 3 månader och jag är riktigt stolt över mig själv :)
Image Description
Maria -14.1 kg, Midja -28 cm
Bland det bästa som jag har gjort!!! Jag har lärt mig att äta rätt. Maten har gått fantastiskt bra däremot så har jag inte tränat som jag skulle då jag va väldigt sjuk en lång period! Men jag kämpade på! Fantastiska recept det finns huuuuuur mycket som helst som man kan äta! Super enkelt att handla mat då appen är fantastisk, där får man en tumme upp eller ner om kost som man kanske vill äta. Undrar man något så har man sin PT som svarar på alla frågor som ställs!!! Tack refitness jag har och kommer att fortsätta rekommendera er till släktingar och vänner! Kommer garanterat att vara med igen i framtiden!! Tack!!!
Image Description
Anna Edenbo -9.3 kg, Midja -19 cm
Har tidigare testat andra metoder och tyckt att det varit så krångligt med svåra övningar som jag inte klarat av och jag har då gett upp. ReFitness gav mig rätt verktyg, anpassade efter mina mål och även mina erfarenheter. Lätt att följa, både kost och träning. Det bästa är snabb återkoppling och att man fått dela erfarenhet med resterande deltagare i en sluten grupp. Jag tänker absolut fortsätta och detta är bara början på min resa. Tack Rickard och tack ReFitness!
Image Description
Emma Gustafsson -6.3 kg, Midja -11 cm
Jag har bara upplevt tävlingen positivt. När man gick med i tävlingen hade man inställningen att vinna och all fokus på tävlingen, men ju mer veckorna gick ändrades inställningen och det blev helt plötsligt en livsförändring. Jag ångrar inte en sekund att jag anmälde mig till denna tävling då jag har lärt mig så mycket om mig själv och vad jag kan åstadkomma, inte bara fysiskt utan mestadels den biten som sitter i huvudet. :)
Image Description
Sofie Lingefors -10.5 kg, Midja -17 cm
Sååååå kul! Vill ba medverka i dessa tävlingar året runt haha!
Image Description
Johanna Karlsson -12.9 kg, Midja -16 cm
Jag har varit med i nyårslöftet tidigare men denna gång har jag känt mig mer motiverad än nånsin! Kostupplägg & träningsschema har passat mig perfekt & jag kommer definitivt fortsätta med detta nu. Känslan att ha uppnått målet man satt upp, orken att fortsätta & glädjen man känner när vänner & kollegor peppar på en och säger att man ser stor skillnad är ju så OSLAGBAR!
Image Description
Martin Bruzelius -7.9 kg, Midja -9 cm
Spännande! Har med kosten och träningsschemat maximerat min träning, det var jobbigt men värt! Tackar för ett bra kost- och träningsschema!<3
Image Description
Jonna Karlsson -8.5 kg, Midja -17 cm
Superbra upplägg, lätt att följa och älskar receptbanken så man får en varierad kost. Efter två täta graviditeter är detta precis vad jag behövde för en stor knuff i rätt riktning. Detta är starten på min nya livsstil.
Image Description
Hanna Ekengren -10.8 kg, Midja -15 cm
Superkul! Det var en riktig bra kick att komma igång och få bra vanor. Det var lätt att följa sig till kostschemat då det var enkla naturliga livsmedel. Jag minskade hela 18cm runt höfterna! Och jag tyckte att det var kul att lära sig att gymma. Jag har knappt satt foten på gymmet tidigare. Jag kommer att fortsätta med min nya livsstil och kämpa vidare för att nå mina mål!
Image Description
Linda Berntsson -13.9 kg, Midja -20 cm
Det har varit en underbar resa som jag är så glad över att jag vågade ta steget och prova. Jag ska inte sticka under stolen med att det har varit blod, svett och tårar men nu när man kan se tillbaka på den så är jag glad att jag vågade ge mig in i en tävling. Detta är något som fungerar för mig som vanligtvis gillar att planera. Och jag trodde det skulle vara svårare med sockersuget men eftersom man äter så många mål om dagen så är blodsockret i balans. Jag ser fram emot att börja med sommarformen och till mina nya mål. 💪💪
Image Description
Cristin Martinsson -9.5 kg, Midja -22 cm
Det har varit en resa med mycket upp och ned, några tunga veckor i början då jag inte fick reslutaten jag önskade.Men efter några veckor började siffrorna trilla in, så skönt! Jag är så glad att jag gjort detta och fått en helt ny syn på både träning och kost, jag tror verkligen att jag kommer klara de sista kilona till min målvikt inom de närmaste veckorna, tack vara detta.
Image Description
Sandra Engström -13.3 kg, Midja -17 cm
De har vart superbra upplägg, kosten har varitsupegod och när man väl kom in i de, inga problem alls att följa :) Gillar träningen som har fungerat super för mina mål!
Image Description
Marie -6.6 kg, Midja -10 cm
Jag har styrketränat i några år men har fått i mig alldeles för lite mat och därför inga resultat. Refitness upplägg är enkel att följa och man går aldrig hungrig.
Image Description
Rasmus Dahlström -10.7 kg, Midja -16 cm
Jag tycker det har varit toppen, inga konstigheter och ett toppen upplägg har gjort det enkelt.
Image Description
Erika Jakobsen -8 kg, Midja -11 cm
En tuff tävling men riktigt rolig och lärorik. Framförallt så mycket god mat och många recept. Riktigt bra upplägg måste jag säga. Förvånad över mig själv att jag klarade alla dessa veckor med tanke på vilken gottegris jag är. Men fanns ju mycket gott att göra med bla propud.
Image Description
Alexandra Lindgren -8.4 kg, Midja -12 cm
Mycket bra och lärorik tävling, man lär sig hur man ska tänka angående kosten. Får ett bra träningsschema med träning för hela kroppen. Så kul
Image Description
Daniel Carlsen -16.8 kg, Midja -22 cm
Då jag var ny i det här med kostschema/träningsschema, så var de första veckorna lite stressiga i hjärnan på en. Det var så mycket man skulle hålla reda på, saker som ska vägas upp och liknande. Men jag är oerhört glad att jag vågade ta ett stort steg utanför min komfortzon och göra det här. Detta är en start på en ny levnadsstil för min egen del, och även att tävlingen nu är över, så kommer jag fortsätta äta bra, röra på mig, träna och må bra i kropp och själ. Jag vill rikta ett stort tack till alla i min närhet som varit stöttande under denna period!
Image Description
Jan Henning Ekqvist -14 kg, Midja -17 cm
Den gav en extra sporre till att hålla sig till schemat. Upplägget passade mig perfekt, ett kostschema att följa och ett träningsschema att följa. Det gjorde det enkelt att lyckas tycker jag. Det va kul att se hur långt man kunde komma på bara 12 veckor!
Image Description
Linn Stenbäck -10 kg, Midja -12 cm
Jag tyckte att det var en enkel början till en ny livsstil. Tydligt med både kosten och träningen vilket gjorde att man blev med motiverad med.
Image Description
Emelie Larsson -11 kg, Midja -16 cm
Häftig upplevelse!
Image Description
Lejla Smajlovic -8 kg, Midja -7 cm
Mycket motiverande, lärt mig så mycket om kost och träning och varför man gör som man gör. Resan är lång och jag kommer definitivt fortsätta med Refitness för att uppnå mitt mål!
Image Description
Laura Holte -12 kg, Midja -14 cm
Tävlingen har verkligen förändrat mitt liv. Jag är så tacksam till alla involverade och jag är så stolt över mig själv. Det känns så kul att ha hittat tillbaka till något som jag har älskat och saknat. Träningen har blivit en normal "måste göras" aktivitet i mitt liv nu. Jag är gladare, starkare och lugnare som människa!
Image Description
Pernilla Lejnerborn -5.8 kg, Midja -10 cm
Detta är bland det bästa jag gjort. !0 veckor flög förbi. Haft ett par smådippar - men upplägget har gjort att jag inte varit hungrig eller direkt sugen på snask eller onyttigheter. Jag har provat nya maträtter och lärt mig att byta ut livsmedel. Facebook och instagram har varit magiskt. Alla har peppat och lyft varandra. Jag har börjat älska gymmet och längtat dit när jag inte kunnat gå varje dag. Hade satt upp målbilder - att gå ned en storlek i kläder - Check. Att göra 50 träningspass. Check 52 styck. Att kunna göra en "chin". Check på den. Jag laddar om för Sommarformen som ska användas till balansen i livet - träning och mat. Tack!
Image Description
Erica Kalén -5.5 kg, Midja -14 cm
Hur kul som helst! Peppande och lärorikt! Roligt med Facebook grupp och era livestreams!
Image Description
Josefine Delen -7.3 kg, Midja -12 cm
Spännande och lärorik. Har lärt mig att jag klarar av mer än vad jag tror.
Image Description
Ellen Nilsson -10.1 kg, Midja -23 cm
Verkligen toppen! Har lärt mig så mycket om mig själv! Så smidigt med receptbank med mumsiga recept! Ett mycket bra upplägg i både kost och träning!
Image Description
Michelle Voullieme -5 kg, Midja -15 cm
Tävlingen var grym. Såg det inte egentligen vid något skede som en tävling, mer som ett pepp. Toppen upplägg, grymt schema och gillar att det är så "fritt" trots att det är väldigt strikt. 10 veckor var perfekt tycker jag. Givetvis blir resultaten "bättre" ju längre man håller på, men detta var precis lagom för att verkligen orka. Dock var jag sjuk (i influensa och feber, och har inte haft någondera på säkerligen 5 år) så hade varit glad om det hade varit 12 veckor istället då min transformation egentligen skedde på endast 7,5 veckor istället för 9,5. Oberoende, grymt, gillade starkt och kommer rekommendera det. Ifall ni får engelska sidan fixad (så det verkligen har något innehåll, fick översätta åt min finska vän hela hennes kostschema då det fattades instruktioner) så tror jag ni har en stor marknad även här :)
Image Description
Leila Abrahamsson -6 kg, Midja -12 cm
Bra och tydligt. Har gått på liknande kost tidigare, så råvaror och tankesättet hade jag ganska bra koll på. Gillade upplägget främst med kosten då man verkligen får äta sig mätt och man får äta av kolhydrater, protein och fett. För mig skulle detta fungera som en kickstart på en ganska lång resa och det har det gjort, samtidigt som jag redan nu mår så mycket bättre i kroppen.
Image Description
Amanda Lavonen Winnberg -10 kg, Midja -24 cm
Hur bra som helst! Tidigare har alla planerade viktresor känts oändliga och därför inte blivit av. Nu när det varit 10 veckor har det ”bara” varit att följa både kost och tränings schema samtidigt som jag sett ”ljuset i tunneln” det händer massor hela tiden som är den största belöningen samtidigt som jag har sett perioden som en stor lärdom.
Image Description
Sofie Färdigh -7.3 kg, Midja -13 cm
Super kul upplägg då jag aldrig har provat något liknande. Givetvis tufft periodvis men i det stora hela har dessa 10 veckor gått fort. Helt grymt att se hur man kan förändra sin kropp på så kort tid!
Image Description
Olivia Olofsson -13 kg, Midja -17 cm
Riktigt kul! Mer psykiskt påfrestande än vad jag trodde. Man lärde sig så otroligt mycket om sig själv, och man inser varje dag att man klarar av mer än vad man tror. Det har varit kul att lära sig så mycket mer om mat, vad som faktiskt påverkar vår kropp mer än vad vi tror. Tiden har gått fort och jag älskar gemenskapen på både Instagram och i facebookgruppen. Bra stöd från tränare och från deltagare.
Image Description
Nina Hellberg -8.7 kg, Midja -16 cm
Rolig och utmanande tävling. Bra redskap och instruktioner för hemmaträning. Grymt bra med livsmedelsökningen och receptbanken.
Image Description
Veronica Karlsson -7.5 kg, Midja -12 cm
Fantastiskt resultat utifrån de hjälpmedel man fick !! En rolig och utmanande tävling där man verkligen fick in lite pondus i vardagen!
Image Description
Felicia Birgersson -4.6 kg, Midja -12 cm
Jag upplevde att jag fick ett bra upplägg av kost och träning utifrån mina mål! Från att ha tränat omotiverat 2-3 ggr/veckan till 5 dagar så känns det som att jag hittat tillbaka till glädjen i träningen då jag verkligen känner skillnaden i kroppen! Jag har definitivt blivit starkare och mycket rörligare och till och med börjat tycka att cardio är kul! Trots att man inte har daglig kontakt hjälper ni gärna till så fort och bra ni kan när man har frågor och funderingar. Receptbanken som gör om måtten till mina egna i kostschemat är suverän för mig som är värdelös på att laga mat!
Image Description
Andreas Mårtensson -4.2 kg, Midja -6 cm
Hela tävlingen hade ett bra upplägg. Mycket lärorikt både träning och kostmässigt. Men det bäst var nog alla medtävlare som pushade vid sidan.
Image Description
Elin Sjödahl -10 kg, Midja -20 cm
För mig var denna resa ett test. Ett test på att se om just jag skulle klara detta. Klara av att stärka min otränade och trötta kropp. Och vet ni! Jag klarade det!! Jag körde kost schema och tränings schema till punkt och pricka. Det gav sånna grymma resultat. 10 veckor som förändrade mitt liv! Jag är så grymt stolt och hungrig på nya utmaningar! Resan fortsätter💪 Tack gänget på refitness!
Image Description
Lawina Poles -6 kg, Midja -10 cm
Vips så va 10 veckor genomförda! Det sägs att tiden går fort när man har roligt, det har varit en otroligt lärorikt resa. Det har varit kämpigt mest kostmässigt i mitt fall. Även om jag inte nått mitt mål till 100% så är jag jätte nöjd med min insats på så kort tid lyckas förändra livsstilen och må som bäst känns fantastiskt! Önskar att jag hade börjat Refitness resa 10 år tidigare ?­ Tack för all stöd och tack för att Ni finns och gör mångas liv lättare och rikare Ni är bäst! Har redan rekommenderat till många
Image Description
Mikaela Dagerås -7.3 kg, Midja -18 cm
Lätt att förstå och enkelt att följa. Är väldigt nöjd över att jag tog beslutet att gå med. Extra sporrande att det faktiskt är en tävling, det fick mig att verkligen köra hela vägen.
Image Description
Victor Gustafsson -8.8 kg, Midja -15 cm
Jag tyckte att det var en riktigt rolig tävling, jag lärde mig mycket om mat att bara om man börjar äta rent så ändras kroppen positivt. Jag kommer varmt rekommendera den här tävlingen till mina vänner.
Image Description
Linda Wallace -4.1 kg, Midja -21 cm
En otrolig positiv upplevelse som boostar självförtroendet till max! Trodde aldrig att jag skulle ta klivet att ge mig ut bland hantlar och skivstänger. Och mat schemat var till en början en stor utmaning men till det positiva när man märker hur bra man mår av att äta bra!!
Image Description
Robin Söderberg -18.9 kg, Midja -15 cm
Jag upplevde tävlingen bra, ett hållbart upplägg med både kost och träning. Kostschema med många olika alternativ efter vad man gillar att äta, och ett träningsupplägg som passar dom flesta! Trots mycket jobb gick de smidigt med detta upplägg. Hårt slit och disciplin är nyckeln till att lyckas även denna gång! De har varit en rolig och väldigt lärorik resa.
Image Description
Camilla Jonsson Sjöberg -9 kg, Midja -19 cm
Jag tycker tävligen har varit en rolig resa. Gillar att det finns en livsmedeldatabas och receptbank! Tycker också om att det finns ett forum där man kan ventilera och peppa varandra.
Image Description
Erika Isaksson -4.8 kg, Midja -9 cm
Tävlingen har känts toppen och jag har fått in en kosthållning jag kan hålla livet ut. Mitt mål var att min magkatarr skulle försvinna och det har den gjort. Dessutom har jag inte ätit något socker på 10 veckor och jag känner mig så mycket piggare .
Image Description
Marina Lindqvist -4.6 kg, Midja -13 cm
Det var det bästa jag har gjort!
Image Description
Emelie Engström -5 kg, Midja -13 cm
Mycket bra. Fått ett helt annat tankesätt kring kosten för att få ett sundare liv! Mycket bra upplägg och gott om recept i receptbanken.
Image Description
Cissi Hällblad -12.3 kg, Midja -28 cm
Sjukt rolig och lättare än vad jag trodde, god mat och roligt träningsschema. Sjukt bra upplägg med allt!
Image Description
Tom Fylling -15.2 kg, Midja -27 cm
Kanon. Aldrig gjort nåt som fungerat innan. Bra support.
Image Description
Johannes Eriksson -8.7 kg, Midja -14 cm
Bra och rolig! Kosten har funkat förvånansvärt bra. Kanske lite svårare med mycket nya övningar med fria vikter. Svårt att få till allt rätt om man är relativt ny.
Image Description
Sofie Lingefors -8.6 kg, Midja -20 cm
Detta va andra gången jag medverkade i nyårslöftet och jag är precis lika nöjd detta år som förra! Jag har verkligen lärt mig mycket, både om mat osv och om mig själv! Jag har vuxit som person men krympt i storlek! Jag kommer absolut fortsätta försöka följa alla råd och tips som jag fått av refitness! En super bra och rolig grej att medverka i detta! Kan starkt rekommendera det!
Image Description
Madeleine Ivarsson -7.5 kg, Midja -8 cm
Enkelt och varierande kostschema likt många andra jag kört dock skiljer detta upplägget sig då här är många alternativ med hjälp av receptbanken. Träningspassen är varierade. Bra funktion för återkoppling via denna sidan. Mycket nöjd!!
Image Description
Helena Lennartsson -4.4 kg, Midja -16 cm
Jag har lärt mig massor och fått verktyg som jag kan använda och fortsätta med.
Image Description
Marie Halunen -11.2 kg, Midja -22 cm
Suverän, lärorik & rolig. Kost och träningsschemat har varit lätt att följ och filmklippen ihop med övningarna har varit till stor hjälp. Upplägget är jätte bra & man har aldrig (mindre sällan) behövt gå hungrig. Facebook sidan & livestream har varit till stor hjälp. Jag som är i behov utav extra hjälp med övningar pga skada upplever att ni verkligen sätter oss deltagare i första hand & ger den stöd & hjälp som behövs. Verkligen nöjd och glad att jag deltog. Ni är grymma.
Image Description
Thilda Johansson -17.1 kg, Midja -19 cm
Motivationen sviktade ibland och ibland var det tungt med träningen , men jäklar vissa resultat det ger !
Image Description
Marie-Sofie Ekman -0.5 kg, Midja -6 cm
Det har varit så himla bra upplägg med både kost men absolut träningsprogrammen som var det som jag hade som mål att hålla i gång träningen och hitta bra rutiner för det. Det känner jag verkligen att jag gjort och den största fördelen är att jag har blivit då mycket piggare och starkare. Sedan kanske det inte syns så särskilt mycket på före och efterbilderna, men det har varit så bra att vara med i nyårslöftet och skulle gärna göra om det.
Image Description
Jenny Bäckman -11 kg, Midja -10 cm
Jag hade som mål att gå ner i vikt, och bli starkare i rygg och axlar som jag har problem med. Hade en hemlig önskan om att lyckas gå ner 10 kg, men trodde inte att det skulle vara möjligt. Jag tyckte att det var otroligt skönt att få övningar anpassade efter mina behov och att det faktiskt kändes som att jag hade en plan och visste vad jag skulle göra på gymmet. Detta är bara början för mig, men nu har jag fått redskap för att fortsätta själv. Ångrar inte en sekund att jag var med på detta.
Image Description
Tyra Lövkvist -8.1 kg, Midja -12 cm
Otroligt rolig och givande tävling som gett mig ett helt nytt tankesätt och vanor. Jag har äntligen funnit ett sätt som passar mig för att påbörja min viktresa som funkar.
Image Description
Isak Friman -11.9 kg, Midja -19 cm
Mycket bra och rolig tävling. Bra kost och träningschema!
Image Description
Emelie Strömer -9.5 kg, Midja -9 cm
Bra upplägg med mat som gjorde att jag aldrig behövde gå hungrig och med flera recept var det enkelt att variera. Perfekt upplägg på träningsprogram med lite nya övningar efter halva perioden. Och perfekt med extra träningsprogram som gjorde det lättare när man var iväg under ett par dagar i rad. Helt enkelt ett bra program för att skapa rutiner och få insikt i vad hur mycket man annars kanske har stoppat i sig i form av småätande mellan måltiderna.
Image Description
Therese Preinfalk -10 kg, Midja -12 cm
Positiv. Otroligt bra stöttning och feedback. Var skeptisk i början då erfarenheten av PT via nätet vart allt annat än bra men jag är verkligen toppen nöjd. Peppande och motiverande. Har alltid fått hjälp när jag behövt både vid frågor eller ändringar vid kost och träning då jag skada axeln på jobbet. Kommer verkligen rekommendera er.
Image Description
Amanda Edin -7.1 kg, Midja -16 cm
Tävlingen var verkligen den kickstart jag behövde för ett fortsatt hälsosammare liv! Den har verkligen hjälpt mig att komma igång med träningen. Efter bara halva tiden kände jag att min kropp var starkare och huvudvärk och nackvärk var borta.
Image Description
Victoria Mella -11.8 kg, Midja -16 cm
Roligt givande, och har fått en fantastisk start på min resa mot ett hälsosammare liv❤
Image Description
Dan Fritzsche -8.8 kg, Midja -13 cm
Ett intressant experiment för att se hur mycket man kan göra på 10veckor. Jag är glatt överraskad över resultatet och det är trotts man är småbarns förälder med många dagliga åtaganden. Klockren utmaning för alla!
Image Description
Emil Göthlin -23.9 kg, Midja -18 cm
Jag har upplevt att tävlingen varit lättare än vad jag mentalt hade förberett mig på. Jag trodde att jag skulle falla tillbaka innan jag började med nyårslöftet och att jag skulle återgå till min startvikt. Men kosten har inte varit svår att följa och det har hållit mig i balans hela dagen. Jag har aldrig känt mig superhungrig och jag har blivit piggare med dagarna. En jättebra utmaning för mig själv och det har varit motiverande att följa andras resor i nyårslöftet. Man har hela tiden viljat prestera sitt bästa och kämpa på.
Image Description
Emma Morén -5.1 kg, Midja -14 cm
Det har varit jätteroligt och utvecklande! Jag ville få hjälp med kosten och träningen samt att få bukt med smärtorna i rygg, fötter och knän. Efter 10 veckor med hjälp av Refitness kan jag nu gå längre promenader, mer än 10 minuter, utan olidlig smärta. Bara det är en stor vinst för mig! Jag har inte tappat jättemycket i vikt men det spelar inte så stor roll då den största förändringen är att jag fått in ett bättre tänk i kosten & träningen. Jag blev enormt peppad av facebook-gruppen där man är med i en stor gemenskap samt via instagram, utan andra deltagares stöd hade jag inte klarat det lika bra. Vi alla deltagare har verkligen kämpat och inspirerat varandra! Jättenöjd med upplägget och även de live-frågestunderna ni haft på Facebook. Så enormt mycket hjälp jag fått, trots att jag bara hade Brons. Men nu kör jag vidare med Sommarformen och slår på stort med Guld. Är jättetacksam för de 10 veckor som varit och är nu jättepeppad på fortsatta 10 veckor med er!
Image Description
Ellen Moquist -6 kg, Midja -13 cm
Jag har lärt mig så himla mycket! Jag har varit aktiv inom träning hela livet och ville mest vara med för att komma i form till sommaren. Men Richard och Alex har gett mig verktyg som lärt mig att förstå både min kropp och hur den fungerar bättre. Framförallt har jag lärt mig massor om kost, vilket varit extremt lärorikt. Värt varenda krona, Tack!
Image Description
Sofia Berglund -4.4 kg, Midja -15 cm
Jag upplevde tävlingen som väldigt bra och peppande för min resa, fått förklaring på mycket man varit orolig över och trott varit fel men visat sig varit helt tvärtom. Skulle absolut vilja vara med igen!
Image Description
Linda Wideberg -10.1 kg, Midja -15 cm
Från att ha fått kväljningar av broccolimos och naturell keso vecka 1..till att göra hoppsasteg hem från gymmet och längta efter päronkvarg och 25 gram nötter vecka 10! Vem är jag, vem har jag blivit:)?!? Tack Refitness, jag har både älskat och hatat er under dessa 10 veckor:)!
Image Description
Johanna Schmidt -7.6 kg, Midja -16 cm
Som i helhet bra. Jag tycker att upplägget är seriöst. All information du behöver finns att ta del i text och mycket hjälp finns att få i facebookgruppen. Kostschemat är tydligt utfört och jag har inte varit hungrig en enda gång när jag följt schemat. Jag var först orolig att jag skulle känna hunger och sug men jag har inte upplevt något sånt.
Image Description
Linnéa Karlsson -12.5 kg, Midja -25 cm
Hade ALDRIG trott att jag skulle kunna få mig själv såhär motiverad och kunna leva efter detta schema i 12 veckor. Men detta har varit så himla roligt & lärorikt att dessa 12 veckor flugit iväg. Fantastiskt bra upplägg & jag vet att detta är någonting hållbart. Denna period har förändrat hela mig. Tack!
Image Description
Sandra Englund -4.9 kg, Midja -13 cm
Den här tävlingen var riktigt peppande och gjorde dundervärk på min kropp efter att ha blivit mamma. Har aldrig lyckats gå ner så här pass snabbt i vikt och framförallt midjemått förut och aldrig heller mått så bra som jag gör nu med kost och träning. Jag är jättenöjd med vad jag åstadkommit hittills och kommer fortsätta kämpa.
Image Description
Olivia Kibsgård Scherzenlehner -7.5 kg, Midja -17 cm
Jag tycker detta har varit en väldigt "enkel" tävling och väldigt snabbt såg man resultat. Detta är den första träning/diet som fungerat på mig någonsin så jag är evigt tacksam.
Image Description
Charlotta Lohman -6.4 kg, Midja -6 cm
Jag har äntligen förstått mig på styrketräning. Jag vet vad jag håller på med nu. Förr gick jag dit, visste inte vad jag skulle göra, sparkade på någon grej, tog en selfie och gick hem. Idag är jag stark, har muskler som syns och är inte rädd för att gå dit och rädd ”att göra fel”. Jag har ätit god mat och framförallt blivit av med mitt sockerberoende. Jag kommer helt klart fortsätta träna och äta såhär, det har inte ens varit jobbigt!
Image Description
Jonas Mattsson -12.2 kg, Midja -23 cm
Enormt givande motiverande har fått en riktigt nytändning på både träning och kost. Enormt bra feedback
Image Description
Catarina Fredin -1.9 kg, Midja -14 cm
Jag tycker det var ett bra upplägg och mycket fin respons från de andra tävlande.
Image Description
Emelie Andersson -7.4 kg, Midja -9 cm
Jag valde att endast tävla mot mig själv i första hand, så har inte deltagit aktivt i insta/facebook som andra.
Image Description
Tove Jonsson -13.5 kg, Midja -17 cm
Helt fantastisk! Den här upplevelsens har intr bara hjälpt min kropp att må bättre utan även min metala hälsa har blivit så mycket bättre, och synen på mat har blivit helt otrolig!
Image Description
Julia Annertorn -5.5 kg, Midja -15 cm
Jättebra upplägg med många goda och enkla recept. Roligt med gemenskapen genom Facebook-gruppen och nya många vänner på instagram. Kul och motiverande med live-streems och en levande tråd på Facebook. Känslan att man inte är helt ensam om att kämpa på med såväl träning och kost var också bra. Jag har lärt mig mycket om både träning och kost och kan varmt rekommendera refitness för andra. Jag har kunnat träna alla 60 planerade pass, utan att ha dragit på mig en enda överansträngning eller fått ont någonstans. För mig som har många gamla skador så är det helt otroligt, då jag förr alltid fått problem med mina skadade områden. Mitt mål med denna utmaningen var att bli starkare, och få mindre värk och det har verkligen gått över förväntan. Efter över tio år av smärta i rygg, nacke och axel har jag i stort sett blivit helt fri från värken. Jag har blivit piggare, och min kondition är bättre än någonsin. Jag kommer fortsätta med både träning och kost framöver, jag kan ärligt säga att jag aldrig mått så bra som jag gjort dessa 10 veckor.
Image Description
Sara Engkvist -6.7 kg, Midja -9 cm
Är så glad att jag antog denna utmaning...!!! Trodde att det skulle vara krångligt att gå på kostschema, men är mer än nöjd med upplägget. Tydligt koncept som är lätt att följa..!
Image Description
Angelica Lundqvist -5.1 kg
Det har varit en fantastisk tävling, enkel och tydlig. Roligt att utmana sig till att egentligen bara leva hälsosamt. Det här ska inte kallas diet utan en hälsosam livsstil som jag egentligen hoppas alla vill ha, ett välmående och ett starkare inre. Sen att du mår både bättre psykiskt och fysiskt är ju ett plus. Att ha resterande deltagare i en samlad grupp på Facebook har gjort mycket för peppen och tips. Tusen tack för att du skapat denna tävling och fått mig att välja en mer hälsosam livsstil.
Image Description
Ida bruér -9.5 kg, Midja -22 cm
Väldigt bra, kände mig påhittigare denna gången med recepten själv. Bra community med stöttande människor.
Image Description
Adam Lundgren -5.2 kg, Midja -7 cm
12 veckor av hårt slit, träningsvärk, tidiga morgnar och sockersug men även helt ny energi, glädje och motivation. Väldigt rolig och givande tävling, bra stöd från både andra deltagare och ens personliga coach om man önskar. Ett mycket bra upplägg som ger en god kunskap inom både kost och träning. Känner själv en stor skillnad i både fysisk och mental styrka. Kan inte annat än att rekommendera denna sortens tävling, väldigt motiverande och resultsatgivande.
Image Description
Hanna Svensson -8 kg, Midja -23 cm
Väldigt bra! Lätt upplägg och mycket bra variation på mat o träning:)
Image Description
Nathalie Määttä -12 kg, Midja -17 cm
Tävlingen har kännts bra och jag är väldigt nöjd med min prestation. Jag har följt kostschemat strikt och har utfört varenda träningspass och alla övningar enligt träningsschemat och lite därtill utan avsteg hur tufft det än har varit. Det har funnit receptbank att söka livsmedel på för att kunna äta varierat. Träningen gick över förväntan bra då det fanns med instruktionsfilmer till övningarna. Det gick snabbt att lära sig allt och nu har de blivit rutin. Jag har lärt mig mycket som jag kommer bära med mig framöver för en sund livsstil. Det har även vart spännande att vara med i Facebook-gruppen och peppa varandra, få svar på frågor, ta del av recept osv. Det var bättre upplägg än jag förväntade mig.
Image Description
Casandra Lindroos , Midja -1 cm
Jag har nått mina mål och har hållit mig frisk och pigg under hela perioden. Har kännt mer mer avslappnad till hela grejen i jämförelse med luciaformen. Jag kan verkligen säga att detta har blivit min nya livsstil! Jag kommer inte sluta, jag har hittat min balans äntligen och jag har nu nya mål och massa verktyg!
Image Description
Catrin Åkesson -8.5 kg, Midja -9 cm
Detta är det bästa jag gjort. Hela upplägget är så bra! Träningen är anpassad till var och ens förmåga. Man får äta sig mätt var dag på god och hälsosam mat. Ny livsstil man lär sig att älska.
Image Description
Elisabeth Eklöf -8.5 kg, Midja -20 cm
Bra. Motiverande och peppande. Har varit väldigt lärorikt.
Image Description
Petra Bortolini -12.7 kg, Midja -35 cm
Tuff start då jag verkligen började från noll, men jag tycker jag har fått bra stöd och ett suveränt kost och träningsschema.
Image Description
Iskandar Komo -5.8 kg, Midja -11 cm
Mycket bra. Mycket hjälpsamt. Man får igång träningen på det sättet man vill.
Image Description
Karl Thore Robin Österlund -10.8 kg, Midja -18 cm
För mig var det en kickstart för att komma igång med träningen och mitt mål var att få bort magen och bygga lite muskler. Nu har jag kommit igång med träningen och fått bort magen. Jag är otroligt nöjd med med mitt upplägg av kost och träningsschema. Såklart det har varit tufft på vägen emellanåt med sug efter allt möjligt gott bland annat. Men det har varit riktigt kul och jag är nöjd att jag var med. Speciellt när man fått resultat av allt slit.
Image Description
Nathalie Kallin -5 kg, Midja -19 cm
Det har varit väldigt lärorikt och givande, att få ett nytt tänk när det kommer till kost och träning och så mycket roligare än vad jag trodde. Att se och känner hur man blir starkare, helt plötsligt sätta upp mål under tävlingens gång trodde jag aldrig skulle ske och att sedan även klara mina delmål längs vägen med bravur, trots sjukdom med 2,5 vecka utan träning, gick för att jag höll kosten. Maten har varit god, varierande och inspirerande! Sötsugen försvann rätt snabbt och magen mår så bra, energin i kroppen är fantastiskt, även om jag har betat av träningspass alldeles för sent på kvällen. Jag är så nöjd med min investering i ReFitness som är en investering i mig själv!
Image Description
Caroline Blom -5.2 kg, Midja -22 cm
Jag upplevde själva tävlingen otroligt positivt. Speciellt alla andra deltagare som delade med sig av sin vardag via Facebook och instagram. Man känner sig som en del av ett lag trots att det är en individuell tävling. Mycket bra med livestream från coacherna snabb svars tid och bra med pepp.
Image Description
Cassandra Valborg -6 kg, Midja -10 cm
Jag upplevde tävligen grymt positiv, jag som har prövat en hel del olika bantningsmetoder i mitt liv, kan säga att den här livsstilen är den bästa jag valt, då jag ser den långsiktigt framförallt! Och jag tänkte ge upp efter tredje veckan då jag inte såg något resultat medans alla runt om rasade i vikt och cm, men sen efter 4e veckan hände något, och efter det så blev det bara mer och mer resultat, vilket lockade ännu mer! Jag som är en godisgris, framförallt svag för choklad fick jobb under perioden på en choklad affär.. och tänkte att HUR ska detta gå? det är den absolut största utmaningen jag mött i den här tävligen, men under dessa 3 veckor på det nya jobbet har jag inte ätit någon choklad alls, då jag hållt mig till kostschemat, ätit 6 ggr om dagen så blev jag inte riktigt SÅ sugen. Självdisciplinen & min tävlingsmänniska har vuxit till något enormt och de känns som att lyckades jag med den här förändringen på knappt 10 veckor så kan jag göra vad som helst nu!
Image Description
Elin Andersson -5.2 kg, Midja -22 cm
Suverän, jag kommer definitivt fortsätta med dehär upplägget, har mått bra av kost o träning o känner skillnad i kroppen generellt, men inte minst energin.
Image Description
Jessica Jatala -16.2 kg, Midja -23 cm
Rolig och livsförändrande. Gav mig ny kunskap i träning och kost som jag inte hade innan. Lärde mig att tänka väldigt annorlunda kring just salt och socker.
Image Description
Michael Westholm Eriksson -9.4 kg, Midja -10 cm
Tävlingen var bra och det var enkelt att komma igång. Bra upplägg och träningsschema. Över förväntan när det kom till viktnedgången på så kort tid!! Skulle definitivt kunna tänka mig en fortsättning!
Image Description
Louise Wollberg -7.2 kg, Midja -14 cm
Innan nyårslöftet började trodde jag att det skulle bli jättetufft att ändra på mina vanor totalt, då jag inte har varit så hälsosam det senaste året. Men jag var supertaggad på att ändra på min livsstil till det bättre. Jag trodde att jag skulle sakna allt i matväg som man inte fick äta och att jag skulle ge upp efter nån vecka. Men jag tycker att det har varit oväntat lätt att hålla sig undan allt det, det enda som var jobbigt var att jag var hungrig hela tiden de två första veckorna pga att jag inte var van vid att äta mindre. Annars kände jag att det var ganska lätt att hålla sig efter kostschemat. Jag har lärt mig så mycket om kosten, vad som är bra och hur mycket man ska äta bland annat. Dock är alla mellanmål något som jag inte kunnat följa som jag hade velat. Jag kände inte att jag kunde äta mina mellanmål varje dag pga av mitt jobb. I det jobb som jag har kan jag inte ta en paus hur som helst men jag åt mellanmålen dem gånger jag hade möjlighet. Det bästa med dessa tio veckor är att jag har fått tillbaka min träningsglädje igen, gnistan som jag hade för något år sen då jag tränade väldigt mycket. Det är något som jag är väldigt glad för och det är tack vare reFitness.
Image Description
Martina Andersson -7.9 kg, Midja -12 cm
Det var ett väldigt bra upplägg med både mat och träning. I början upplevde jag matmängden som väldigt stor och hade svårt att få i mig allt men allteftersom tiden gick så vande jag mig vid att äta mängden samt göra maträtter utan salt och socker. Jag är så glad över att jag gick med i tävlingen och jag tänker försöka fortsätta leva min nya livsstil och uppnå nya mål.
Image Description
Fredrik Elmberg -15.4 kg, Midja -20 cm
Det har varit en riktigt bra Puch för att få till en vardag med både bra mat och bra varierade träning.
Image Description
Therese Öström -6.7 kg, Midja -20 cm
Så bra! Jag har fått en sund och bra relation till både träning och kost. Det har framförallt varit genomförbart vilket jag tror är viktigt för otroligt många. Jag trodde inte denna disciplin fanns inom mig men har inte fuskat eller gjort avsteg under denna perioden och mina resultat har sakta men säkert minskat både i vikt och midja. Receptbanken och funktiken att söka livsmedel har varit mycket hjälpsamt. Jag kommer delta i luciaformen efter sommaren igen med nya mål. Så himla nöjd, ni är guld! 😊
Image Description
Catrin Larsson -5.5 kg, Midja -12 cm
Sockersuget som jag trodde skulle vara värst har inte varit något problem alls. Allt har gått förvånansvärt bra. Önskar kanske att jag hade tappat ett par kilo till, men jag tänker fortsätta med detta upplägg några veckor till och kanske hellre ta ett avsteg med ett glas vin eller två. Ännu en plusfaktor är att min man har hakat på och också tappat några kilo, jättepositivt. Han tycker också att vi ska fortsätta med våra mellanmål på kvällarna istället för ost och kex som det annars lätt bli.
Image Description
Andreas Andersson -20 kg, Midja -13 cm
positivt. jag har försökt förlora vikt många gånger och vetskapen om att jag inte var ensam i nyårslöftet gjorde det mycket lättare att hålla uppe dieten.
Image Description
Maria Christensen -10 kg, Midja -24 cm
Efter mina egna förutsättningar vad det gäller att få ihop mitt nattarbete och följa kost schema så var det förvånansvärt lätt att följa. Har varit ett riktigt bra upplägg och helt grymt resultat fast jag inte kunnat träna i den utsträckningen som jag planerat och jag har nått mitt delmål snabbare än jag tänkt
Image Description
Ewa-Lena Brolenius Norrback -14 kg, Midja -19 cm
Väldigt kul tävling! Jag har fått en massa ny energi och njuter mer av mat. Att det just har varit en tävling har motiverat och sporrat mig enormt. Jag har aldrig be gå hungrig så kostshemat är väldigt bra uppbyggt. Jag har lärt mig massor om mig själv och vad just jag och min kropp mår bra av. / Ewis
Image Description
Therese Karlström -2.6 kg, Midja -5 cm
Det är nu andra svängen jag är med och jag tycker att upplägget kring både kost och träning passar mig jättebra. Jag är så nöjd så jag kommer även vara med på nästkommande sväng.
Image Description
Josefine Hermansson -10.1 kg, Midja -23 cm
Jag har verkligen gillat upplägget! Det har givit mig motivationen till att äta nyttigt och komma igång med träningen. Det är enkelt att följa vilket göra att det är enkelt att hålla. Jag är super nöjd med allt.
Image Description
Sofia Olsson -12.1 kg, Midja -22 cm
Passade mig utmärkt då jag, när jag väl bestämt mig, går all in och det här gav mig rätt verktyg till en fantastisk livsomställning. Jättebra med livesändningarna där många intressanta frågor ställdes och svarades på. Toppen med veckouppföljning för motivationen.
Image Description
Martina Valentinsson -7.5 kg, Midja -14 cm
Har varit en rolig utmaning. Är en tävlingsmänniska så detta har passat mig perfekt. Att få ett kost-tränings schema att gå efter har hjälp mycke. Skulle rekommendera detta till alla som vill förändra sina liv. Har mycke mer energi och ork om dagarna nu. Spelar fotboll och känner att jag orkar springa nu på ett helt annat sätt. Väldigt nöjd!
Image Description
Maya Kämpe -9.7 kg, Midja -14 cm
Jag har haft en bra upplevelse av denna tävling, har fått en bättre insikt i hur kost påverkar mitt välmående och mina dagliga rutiner. Det bästa med att följa ett tränings- och kostschema har varit att så många fler rutiner än mat och träning har fallit på plats, där min sömn är det bästa ur denna resa. Jag har kunnat sova ordentligt! Så för mig har det gett mig insikter i att hur jag äter och när jag äter påverkar mig mycket mer än jag någonsin anat. Är jätte nöjd och glad att jag anmälde mig och jag rekommenderar andra som har sömnproblem att testa detta, för kroppen blir trött på ett naturligt sätt. Dessutom är humöret mer jämn under dagen pga att man får energi kontinuerligt, med sex mål om dagen, något som ger livskvalitet på en helt annan nivå.
Image Description
Cecilia Skallefell -5 kg, Midja -6 cm
Efter att ha fått mitt andra barn för 8 månader sen så har det här varit en väldigt bra kick start för att lära sig att äta och träna rätt!! Nu har man verktygen att fortsätta sin resa på egen hand!
Image Description
Kim Wikström -5.3 kg, Midja -8 cm
Jag trivdes väldigt bra med upplägget! Bra stöd och pepp från andra medtävlande och väldigt bra med live-stream så man kan ställa sina frågor och så svar!
Image Description
Camilla Byström -19.6 kg, Midja -25 cm
Peppande att kunna följa alla andra deltagare via instagram osv. När man känt sig lite låg så har man bara tittat in där och blivit så peppad av att se de andras inlägg. För min egen del är själva tävlingsdelen en stor del av det hela då jag har en vinnarskalle, hatar att förlora. Detta har sporrat mig att hela tiden kriga vidare.
Image Description
Catrin Åkesson -15 kg, Midja -25 cm
Helt rätt för mig med kosten och träningen. Är så glad att jag ställde upp. Att ha pepp från otroliga kämpar på instagram var underbart
Image Description
Carolina Andersson -7.1 kg, Midja -9 cm
Det har varit väldigt lärorikt och nyttigt. Jag har lärt mig mer om hur min kropp fungerar och vad den behöver när det gäller mat. Bra och enkelt upplägg med kosten. Träningen fick jag tyvärr aldrig tillfälle att komma igång med då jag dragits med envist halsont och förkylning. Men jag kommer absolut att göra detta igen. Och även om tävlingen här är slut, så tänker jag fortsätta på egen hand. Bra att få återkoppling från sin tränare.
Image Description
Andreas Rasmusson -12.25 kg, Midja -23 cm
Väldigt roligt. Vilken jäkla motivation jag fått. Ni har förändrat mitt liv!
Image Description
Jeremia Strende -9 kg, Midja -18 cm
Fantastiskt att man kan förändra sin kropp så här mycket på endast 10v. Känner mig starkare, yngre och framförallt kommer jag in i mina favoritkläder som jag ej har kunnat bära pga min övervikt. Jag kommer definitivt att vara med igen och tipsa nära och kära om hur man kan förändra sitt liv på ett relativt enkelt sätt bara hjärna och hjärta är med.
Image Description
Angelica Jönsson -5.8 kg, Midja -11 cm
Den har varit bra. Har lärt mig hur jag ska äta mm. Träningen har varit rolig. Har fått en annan livsstill👍.
Image Description
Nathalie Vesterlund -4.5 kg, Midja -6 cm
Tävlingen ger mig extra energi och motivation! Gillar att träningsschemat är anpassat efter mina önskemål.
Image Description
Sannah Nilsson -8.5 kg, Midja -16 cm
Fantastiskt bra kickstart på det nya året! Det har varit ett riktigt test både fysiskt och psykiskt, samtidigt som det har varit så roligt och motiverande. SÅ himla bra upplägg med både kost och träning, snabba resultat men på ett hälsosamt sätt. Är så stolt och glad att jag gjorde investeringen i mig själv och anmälde mig till nyårslöftet, inte bara för själva tävlingen utan för att det verkligen känns som ett koncept jag verkligen kommer kunna fortsätta med. Tack för allt!
Image Description
Fredrika Neuman -10.1 kg, Midja -14 cm
Den var kul och inspirerande! Tack vare att tävligen var under en begränsad period blev den sporrande och hållbar. Det var enkelt att komma igång. Detta var den start jag behövde för att ändra min livsstil och mitt tänk kring mina matvanor. Tack vare kost- och träningsprogrammet kan jag nu fortsätta på egen hand!
Image Description
Isabelle Vestlund -5.1 kg, Midja -12 cm
Det har varit helt otroligt lärorikt att vara med i nyårslöftet 2019. Så bra upplägg!! Efter allt för många år med osund relation till mat så bevisade teamet på refitness att man med rätt kost kan äta mat, mycket mat, och ändå nå sina mål. Det här har varit så roligt och jag har aldrig känt mig ensam då alla peppar varandra! Jag har fått kunskap som jag kommer bära med mig resten av livet! Tack
Image Description
Alexandra Fransson -4.2 kg, Midja -20 cm
Mitt mål var att hitta bättre och hälsosamma rutiner och det har jag verkligen gått i mål med. Jag har lärt mig mycket nytt om kost men framför allt om mig själv. Behovet av vila, återhämtning och att inte stirra mig blind på vågen har varit mina utmaningar och jag går ur den här utmaningen med ny styrka och kraft både fysiskt och mentalt.
Image Description
Jimmy Söderkvist -16 kg, Midja -25 cm
Jag förväntade mig hunger, blod svett och tårar. Men hunger under tävlingen var det inte tal om, jag bara åt och åt men gick ändå ner i vikt. Jag lärde mig äntligen äta rätt. Jag mår så mycket bättre nu! Tycker det är ett bra koncept jag kommer rekommendera och fortsätta med.
Image Description
André Ebbesson -4.3 kg, Midja -11 cm
Såg tävlingen som ett sätt att hitta balans mellan träning och kost, vilket verkligen har funkat. Bra upplägg med träning - och kostschema!
Image Description
Angelica Blixt -7.4 kg, Midja -15 cm
Jag har upplevt tävlingen som rolig, en kroppslig och själslig resa där jag lärt mig väldigt mycket om mig själv.
Image Description
Rosanne Jernberg -8.8 kg, Midja -16 cm
Så glad att jag blev inspirerad av en vän att hoppa på detta i sista sekund. Jag kände mig sliten och trött i kroppen efter 2 graviditeter på kort tid. Nöjd med mitt slit under dessa 10 veckor och det har verkligen gett bra resultat. Detta har verkligen gett mig mersmak att fortsätta tänka på vad jag äter och få in träningen igen. Tack @refitness för ett bra upplägg! Detta är bara början på min resa.
Image Description
Malin Thilander -11 kg, Midja -15 cm
Mycket bra upplägg! Både kost- och träningsschema har varit enkelt att följa. Superbra start inför min fortsatta resa till ett mer hälsosamt liv.
Image Description
Jennie Nordeman Westin -5.9 kg, Midja -9 cm
Otroligt mycket lättsammare än jag trodde det skulle vara, väldigt varierad och bra kost som gjorde dieten så mycket lättare!
Image Description
Emil Lundqvist -11.2 kg, Midja -16 cm
bättre en förväntat! Gjorde detta ihop med min sambo och att vi har varit två stycken i detta har verkligen varit en stor fördel då man har pushat varandra! Gillade receptbanken!
Image Description
Camilla Ekström -6.8 kg, Midja -18 cm
ReFitness va precis vad jag behövde för att komma igång med att bli ett hälsosammare jag!! Tävlingsmomtet i sig va en extra sporre och att kunna få pepp i gruppen va himla bra!
Image Description
Jennifer Pochert -9.2 kg, Midja -15 cm
Detta är det bästa jag har gjort för mig själv! I början var det klurigt att få till all planering av kost och träning blandat med jobb och föräldraledighet men man lärde sig snabbt. Jag har kommit en bra bit på vägen mot mina mål och har framförallt fått en ny syn på mat och träning. Under tävlingens gång har jag utvecklats mycket och jag är otroligt stolt över mig själv att jag lyckats gå så långt! Tack!
Image Description
Rebecka Bengtsson -5.1 kg, Midja -8 cm
Refitness kost- och träningsprogram var ett perfekt upplägg för mig med heltidsjobb och småbarn. Jag behövde aldrig gå hungrig eller vara låg på energi. Träningen var varierande och utmanade i den mån man själv vill sätta press på sig. Jag nådde inte mina mål denna tävligen men det berodde mer på sjukdom och annat än själva upplägget. Även om jag inte kunde träna i den utsträckning jag önskade så skapade kostprogrammet motivation och gjorde att jag följde det och gick ner i vikt och midjemått trots vabruari och allt vad det innebär.
Image Description
Ingela Olsson -7.5 kg, Midja -10 cm
Helt fantastiskt upplägg! Gick fort att komma in i hela grejen och de inte allt för stora förändringarna var lätta att anpassa sig efter. Med livestream och FB-grupp har det gått över förväntan med motivationen. Helt klart ett av de bästa beslut jag tagit att vara med! Tack!
Image Description
Sara Brehmer -9.9 kg, Midja -16 cm
Nyårslöftet har varit riktigt kul och har trots ett flertal förkylningar och en magsjuka längs med vägen gett otroligt bra resultat. Jag är supernöjd och kosten var förvånansvärt lätt att hålla ändå. Träningen är inte vad jag är van vid sen tidigare men det har varit kul när jag väl kunnat träna mellan sjukperioderna. Väldigt bra med facebookgruppen och alla härliga människor man "lärt känna" under resans gång och skönt att ha en tränare att rapportera till och bolla med varje vecka.
Image Description
Carola Kemi Hedlund -3.9 kg, Midja -20 cm
En av de bästa saker jag gjort, att få ta tag i sitt välbefinnande och finna en balans i vardagen, trots barn så går det egentligen utan större ansträngningar. Hemmaträning en har funkat kanon för mig och inga ursäkter för att inte träna har infunnit sig. Hela familjen har blivit inspirerade av denna utmaningen. Sonen har börjat fråga om innehåll i produkter och vill veta att de inte är mycket socker och vilka byggstenarna är för att få stora muskler. Maken har långsamt tagit tag i sig själv på sitt egna vis, vilket gör mig lycklig i själen. Jag har blivit en mer lugn person med mycket mer tålamod och gladare samt mer ork.
Image Description
Katarina Karlsson -11.5 kg, Midja -15 cm
Bra stöttning från Refitness och från övriga tävlande. Bra upplägg på mat och träning som har passat mig.
Image Description
Darko Maric -14.1 kg, Midja -15 cm
En riktig kul och bra utmaning. Efter en korsbandsskada från basketen gick vågen bara uppåt vilket gjorde att jag bestämde mig för att delta i Luciaformen för att hitta tillbaka till träningen, bli lättare samt underlätta vardagen då jag fortfarande har problem med knät. Trots strikt kost men med möjlighet att experimentera har receptbanken bidragit till att kosten inte varit ett problem under dessa 12veckor. Kan verkligen rekommendera refitness!
Image Description
Emma Löw -5 kg, Midja -11 cm
Tävlingens upplägg har varit klockrent. Receptbanken och livsmedelsdatabasen har verkligen bidragit till att matlagningen har varit en av de enklaste delarna i tävligen. Jag har aldrig haft sån bra relation till mat som jag har nu. Jag gick in med en inställning att detta skulle vara sjukt svårt, ännu en diet tänkte jag. Men detta har blivit så mycket mer än en tävligen. Det är en helt ny livsstill.
Image Description
Anton Larsson -3.3 kg, Midja -4 cm
Rolig, tuff och jävligt givande. Man har lärt sig mycket, framförallt om kost och vad man egentligen stoppar i sig. Det går faktiskt att äta gott och hälsosamt samtidigt. Men nu är man ganska less på krossade tomater. Tackar iallafall refitness för upplägget och nycklarna till att komma i min livs form.
Image Description
Jenny Åberg -2.9 kg, Midja -13 cm
Det har varit 10 lärorika veckor, så roligt!! Bra upplägg och många bra tips från gruppen.
Image Description
Linnéa Johansson -8 kg, Midja -12 cm
Jag upplevde tävlingen väldigt lärorik. Jag har lärt mig massor om hur jag kan tänka kring kosten och receptbanken var fantastisk! Dessvärre har jag varit väldigt mycket förkyld så har inte kunnat träna så som jag ville, men jag har trots det fått resultat. Detta gjorde att jag fick en förståelse för hur viktig kosten är.
Image Description
Linn Martinsson -8.5 kg, Midja -16 cm
Dom här 10 veckorna har verkligen gått i raketfart och jag är så stolt över det resultat jag fått trots sjukdomar som tagit upp 3 av dom 10 veckorna! Min resa har bara börjat och jag har en lång bit kvar men den här tävlingen har verkligen hjälpt mig att komma på rätt bana igen. Att stå emot sötsaker har inte alls varit så svårt son jag trodde, men är nog för att man får äta så pass mycket och jag aldrig behövt gå hungrig. Jag är supernöjd och kommer nog köra en till tävling här framöver. Tack!
Image Description
Stefan Gustafsson -6.5 kg, Midja -13 cm
Mycket bra upplägg, enkelt att följa och bra med recept.
Image Description
Adam Johansson -5 kg, Midja -11 cm
Tävlingen var väldigt lyckad och en mycket bra boost när man skulle sätta igång med träningen! De kost/- träningsscheman man fick passade mig perfekt och jag började äntligen tycka om att gå till gymmet! Tillsammans med andra deltagares inspiration och pepp har jag lyckats ta stora steg på vägen mot ett bättre jag.
Image Description
Agnes Ahlman Fredriksson -8.1 kg, Midja -13 cm
En otroligt givande resa som har gett en väldigt många verktyg till att kunna fortsätta på egen hand. Det har varit tufft emellanåt men i det stora hela så har det gått bra och jag är otroligt nöjd. Kosten passade mig bra då man äter ofta men ändå ordentliga portioner så man behövde aldrig gå och vara hungrig.
Image Description
Fredrik Westman -10.8 kg, Midja -12 cm
Jag har upplevt tävlingen som posetiv, många härliga gruppmedlemmar som engagerar sig i frågor och svar även peppar en om man lagt ut något och gjort något man är stolt över. Tack till alla er
Image Description
Sofia Johannesson -8.8 kg, Midja -20 cm
Det har varit en otroligt rolig resa, känns lite jobbigt att den gick så fort bara och att de nu är över. Men jag har verkligen fått bra resultat och är jätte nöjd med vad jag presterat! Detta var bara starten på mitt nya liv! Otroligt skönt har de varit att bara kunnat slängt iväg ett mail om man kännt sig osäker på något, och man fått svar fort!
Image Description
Moa Kivi -6 kg, Midja -18 cm
Detta har varit så otroligt lärorikt, utmanande men framförallt så roligt! Mitt mål med denna resa var att hitta en balans mellan kost och träning vilket jag tycker jag absolut har uppnått! Det är inte bara att anställa en personlig tränare, utan det kostar även energi, planering och självdisciplin. För mig har det inte bara handlat om mat och träning utan också min personliga utveckling i det hela. Nu känner jag min kropp på ett helt annat sätt och vet vad den behöver för att må bäst!
Image Description
Cecilia Borg -15.4 kg, Midja -31 cm
Luciaformen med Refitness har varit bland den bästa investeringen jag någonsin gjort. I början tvivlade jag på om jag skulle klara 12 veckor på ett strikt kost- och träningsschema, det kändes som en evighet och jag trodde att jag konstant skulle gå hungrig och vara godissugen. Det har varit precis tvärtom, veckorna har bara svischat förbi, sötsuget försvann efter bara några dagar och jag har varit mätt och belåten under hela perioden. Maten har varit god, varierad och det har inte varit speciellt svårt att motstå diverse skräpmat och snacks. Jag har aldrig känt mig så pigg och fräsch i kroppen och sovit så bra som jag gjort dessa veckor. Jag som i perioder har haft sömnsvårigheter har nu somnat lätt och vaknat utvilad varje morgon. Träningsschemat har varit hårt men inspirerande och jag har känt mig motiverad att gå till gymmet nästan varje dag. Men det är klart att någon gång har det varit lite mer motigt att ta sig iväg men då har jag gått ändå bara på rutin, jag svarar bra på uppsatta mål och det har varit tillfredställande att i träningsdagboken bocka av pass för pass och därför har jag inte velat fuska och stanna hemma. Att jag sen blivit starkare i alla övningar och fått otroligt mycket bättre kondition drar ju inte ifrån. Online-tränarna har varit så hjälpsamma och tillmötesgående och så fort man haft några frågor har de hjälpt en samt justerat i träningsschemat vid behov. Förutom dem har man även haft tillgång till en otroligt peppande facebookgrupp, man har blivit så motiverad av alla gulliga hejarop, kreativa recept och inspirerande inlägg. Ja som ni märker är jag 100 % nöjd med detta upplägg och kan varmt rekommendera det till andra! Går man bara helhjärtat in i det, följer sina kost- och träningsprogram samt litar på processen så kan jag garantera att alla får grymma resultat!
Image Description
Maria Andersson -6.4 kg, Midja -2 cm
Suveränt koncept. Enkelt att följa och enkelt att förstå. Väldigt peppande med Facebook gruppen, och bra med livestreamen varje vecka, trots att jag aldrig själv ställde en fråga fick jag alltid svar på saker jag undrade, eller bara mer inspiration.
Image Description
Björn Mineur -10.6 kg, Midja -18 cm
Tävlingsmomentet är det som egentligen fått mig mest taggad. Även om jag har en bit till att nå innan jag är nöjd så är det ett smart och genomtänkt upplägg. Det har varit superenkelt att följa kostschemat och jag har verkligen ätit mig mätt varje dag och samtidigt fått en otroligt mycket bättre fysik än tidigare. Detta är ett perfekt startskott för att leva vidare med ett sunt liv. Då det inte är någon form av extremdiet alls, är det väldigt lätt att applicera detta sätt att leva i vardagen framöver. Samtidigt har jag inte missat en enda livestream. Ett superbra sätt att få lite ny inspiration och nya tankesätt under resans gång. Jag är mycket nöjd att jag valde att delta i nyårslöftet 2019
Image Description
Linnea Grahn -7 kg, Midja -7 cm
Jag har refitness att tacka för mycket! Man får verkligen alla förutsättningar att lyckas, både med recept och livsmedelsbanken. Sen måste man ju själv ha jäklar anamma. Det har fått mig att älska min kropp och gjort så att jag klarar mer pga mer muskler.
Image Description
Erika Strömberg -5.8 kg, Midja -15 cm
Den finaste gåvan jag gett till mig själv! En rejäl omställning i början med både kostomläggning o mer träning men det har idag blivit en rutin! Något jag bär med mig resten av livet! Vilken vilja, envishet o disciplin jag besitter! Hade ingen aning om att jag är så mentalt stark! Ja numer även fysiskt stark, hahaha! O starkare ska jag bli! Det här är bara början...
Image Description
Nathalie Hellqvist -8.2 kg, Midja -19 cm
Mitt livs bästa beslut var att ta hjälp av refitness med kost och Träningsschema. Jag har kämpat med vikten i hela mitt liv och efter två graviditeter med stor viktuppgång så trodde jag aldrig att jag skulle vara stolt över det jag såg i spegeln igen. Men efter 10 veckor med refitness så har jag hittat en balans med både kost och träning som funkar! Jag mår bra och är piggare och full av energi som jag inte varit på länge. Mitt främsta mål var att bli stark inombords och få bättre självförtroende, och det har jag lyckats med! Nu kan jag vara den mamma och sambo som jag alltid önskat. Denna resa var bara början för resten av mitt liv. Tack till refitness för varierande och bra upplägg!
Image Description
Therese Axelsson -4 kg, Midja -12 cm
Tänk att så mycket kan hända på knappt 10 veckor! Och detta trots att jag inte följt kostschemat till 100% och ”bara” haft träning 3 dagar/vecka. Jag har fått äta mig mätt på god mat och längtat till träningen. Jag kan varmt rekommendera detta upplägg och känner verkligen att detta är något hållbart som jag kan fortsätta med! Ett stort plus har varit allt peppande och inspiration från alla andra deltagare, det har varit guld värt!
Image Description
Malin Djupström -5.7 kg, Midja -10 cm
Jag upplevde tävlingen som väldigt motiverande och lärorik! Jag har lärt mig mycket om kosten, och fb-gruppen och live-sändningarna varje vecka har varit till stor hjälp. Stundtals har motivationen sviktat då man förväntar sig lite för snabba resultat men det gäller att lita på processen och att kämpa vidare för det ger verkligen resultat och är så värt det! Denna tävling har gett mig både kunskap och motivation att fortsätta leva hälsosamt och mot en kropp jag trivs i.
Image Description
Erika Jansson -4.7 kg, Midja -14 cm
Väldigt bra support och träningsprogram! Jag har känt mig peppad hela vägen. Det var precis den här hjälpen jag behövde för att kunna nå mitt mål, har långt kvar tills dess men jag är nöjd med mitt resultat.
Image Description
Robin Beijer -11 kg
Jag hade kört fast i träningen och kände att jag inte kom någon stans, stod bara still på samma ställe. Jag kände att jag ville ha resultat så jag tog kontakt med Rickard och han gav mig ett kanonprogram som inte bara gett mig resultat utan en helt ny inblick i träning och kost!
Image Description
Cassandra Öhrström -10.2 kg, Midja -14 cm
Väldigt inspirerande tävling där vi alla som deltog kunde peppa varandra och ge tips & idéer i vår gemensamma facebook-grupp. Ett kostschema som tillät en att variera maten så pass att man orkade hålla glöden uppe i 12v. Då jag endast tränar crossfit har jag enbart följt kostschemat och inget träningsschema, men är väldigt nöjd med mina resultat!
Image Description
Antonia Mella -13 kg, Midja -27 cm
Ska jag vara ärlig var jag väldigt rädd att börja denna resa med refitness, mest för att jag tänkte att jag skulle misslyckas eller att jag var rädd för vad som skulle hända sen efter. Men jag gjorde det..jag gick med i #nyårslöftet2018 ändå för jag ville bevisa för mig själv att jag är starkare än min rädsla. Jag bestämde mig för att inte misslyckads. Jag tycker att refitness har ett väldigt bra och tydligt upplägg på både maten och träningen. Det bästa tycker jag är man får äta sig mätt och inte går runt hungrig. De förbjuder ingen mat däremot rekommenderar dom efter egna erfarenheter vad som funkar bäst. Jag tog det bästa beslutet att vara med! Allt är lätt att följa och skulle man ha några frågor finns en underbar sluten grupp där de har livestream ofta, där @alex.gunnarsson och @rickardbravo gör sitt bästa för att svara så tydligt som möjligt på frågor som alla tävlande har. De sparas även efter så man kan kolla senare om man skulle missa. Det finns mycket pepp och stöttning på vägen mot sitt mål. Refitness skiljer sig från så många andra pt för att det blir en riktig livsstilsförändring som håller på längden..Men även en stor vinstpott som delas ut vilket blir en stor motivation att kämpa ännu mer! Finaste av allt är att kosten och tränings schemat är skräddarsytt för just dig, din livssituation, vad du klarar av. Allt du behöver göra är att bestämma dig precis som jag gjorde! -13 kg & -27cm runt midjan på 10 veckor helt galet och fantastiskt!! känner mig så stolt över mig själv så glad och mycket piggare. Gå med du också för en bättre hälsaför dina egna mål kan jag så kan du!
Image Description
Emil Borglund -7.5 kg, Midja -13 cm
Väldigt bra. Tävlingen gav en ögonöppnare angående ens matvanor och gjorde träningen lättare när man kunde mäta resultat.
Image Description
Emmy Rønning -6.3 kg, Midja -14 cm
Detta är en av de bästa grejerna jag gjort för mig själv. Har fått en helt ny syn på mitt förhållningssätt till mat och träning till det positiva och jag skulle starkt rekommendera alla att göra något sånt här som en kickstart, för min resa slutar inte här :).
Image Description
Jessica Larsson -10.2 kg, Midja -33 cm
Gtymt koncept!! Varierande kost - recepten 👌🏼 Gruppen 👌🏼 Feedback från tränaren 👌🏼 Livestreamen 👌🏼 Allt var fantastiskt!! Tack för all hjälp!!
Image Description
Nicole Lindgren Jensen -14 kg, Midja -18 cm
Kul! Bra upplägg, massa goda recept och bra kommunikation med tränaren.
Image Description
Sofie Johansson -6.4 kg, Midja -15 cm
Jag har väl inte märkt av så mycket att det är en tävling utan jag har mer gått in för min egen del. Men upplägget är bra och det har fungerat fint för mig.
Image Description
Sarah Jonsson -10.6 kg, Midja -12 cm
Det här är verkligen det bästa jag gjort för mig själv. Det känns som en dröm att jag har gått ner 10 kg. Kostschemat har vart jättebra, har inte gått runt och vart hungrig. Det bästa av allt är att jag insett vikten av vad bra kost gör för en, jag har energi!! Jag känner mig pigg och glad och vill leka med mina barn i snöhögen!! Har nått mitt första delmål så ser framemot att fortsätta den här resan med er.
Image Description
Fredrika Westh Anabtawi -6 kg, Midja -17 cm
Tävlingen har varit de bästa jag gjort, jag har nästan nått målen som jag har, aldrig blivit så här bra när jag kört pt online. Men refitness slog verkligen allt. Jag kommer att köra retifness igen med andra mål för nu vet jag att de verkligen fungerar. Jag är riktigt nöjd :)
Image Description
Yasmina Tatli -11.2 kg, Midja -25 cm
Lite upp och ner men det var det bästa jag har varit med om, tacksam för var enda sekund. Ångrar ingenting och rekommenderar stark till alla som vill ha ett nytt start på livet.
Image Description
Ulf Altsjö -5.4 kg, Midja -11 cm
Inspirerande med ett bra upplägg för mig. Insåg snart det lätta i att tänka nytt vid kost samt träning och har därför unnat mig mer än vad kostplan rekommenderade. Trots det en för mig bra viktnedgång, bättre styrka och kondition. Så i stort otroligt nöjd med mitt resultat så här långt för det slutar ju inte här och nu.
Image Description
David Lasson -9.5 kg, Midja -17 cm
Mycket bra upplägg. Trodde inte riktigt på detta i början men sen gick både centimeterna och kilona snabbt ner. Rekommenderar alla som vill göra en förändring att testa detta.
Image Description
Emelie Andersson -8.5 kg, Midja -17 cm
Är det något jag ÄLSKAR är det när saker och ting är enkelt, tydligt & smidigt. Och det är PRECIS det som detta upplägg har varit! Man har sitt kostschema där det står exakt vad man ska äta punkt till pricka med bra alternativ, det finns en receptbank som anpassas efter dina egna mått (hur grymt?) och i träningsprogrammen finns videos till varje övning så man har koll på läget. Jag upplever att detta är framtaget för att man ska lyckas oavsett mål och förutsättningar, med bra personlig service oavsett vilken nivå man väljer. Jag är så nöjd med allt & kommer att fortsätta min resa framåt mot mina mål med en ny inställning till kost och träning.
Image Description
Daniella Svensson -16 kg, Midja -21 cm
Tävlingen var en riktig kick-start på det nya året. Har utvecklats så himla mycket både inom träningen och kunskapen om kosten. Gruppen på facebook har varit jättebra då man kunnat peppa och motivera varandra, och det fanns alltid någon som kunde svaret på frågorna man ställde sig. Ångrar inte för en sekund att jag deltog, motivationen är på topp och nya mål är redan satta. Kostupplägget är hållbart i längden, vilket gör det enkelt att fortsätta med goda vanor.
Image Description
Sofie Vest -5 kg, Midja -10 cm
Jag har vart sjuk under största delen av tävlingen men har ändå följt kosten så gott jag kunnat och ändå fått så bra resultat. Det här är en bra kickstart för ett hälsosammare liv så jag kommer absolut fortsätta använda mig av många recept och tips jag fått under dom här 10 veckorna
Image Description
Christina Albin -11.8 kg, Midja -10 cm
Jag upplevde tävlingen som ett startskott för en mer hälsosam livsstil. Det har varit fokus på hälsa och träning, utan hets. Ni har gett mig verktyg och bra personlig hjälp vilket har hjälpt mig på vägen till mitt mål, som jag är säker på att jag inte hade klarat själv. Trots att jag har en lång väg kvar har ni verkligen gett mig grundkunskaperna som krävs för att fortsätta sträva mot min målvikt och ett mer hälsosammare liv. Också nöjd med FB gruppen där man fick stöd och inspiration ifrån andra deltagare.
Image Description
Sandra Nevala -6.6 kg, Midja -22 cm
Super bra! Känner mig mycket piggare och gladare. Och som att jag nu är på god väg till ett mer hälsosamt liv!
Image Description
Josefine Larzén -12 kg, Midja -23 cm
Bästa jag gjort! Har provat så många dieter och gått ner ett par kilo med strikt kost. Nu har jag kunnat äta i massor, helt vanlig mat och ändå gå ner mycket mer. Kommer att fortsätta tills jag nått mitt mål!
Image Description
Ida Domeij -11.2 kg, Midja -14 cm
Bra upplägg med träningsschema, kostschema och en väldigt stor receptbank. Under dessa 10 veckor åt jag mycket mer varierat än vad jag hade trott på förhand tack vare alla recept som fanns tillgängliga.
Image Description
Linda Jansson -5.6 kg, Midja -12 cm
Jag tyckte tävlingen var toppen. Enkelt upplägg med kostschemat och receptbanken. Bra träningspass. Alltid snabba svar från coachen. Tydligt med livesändningarna på fb där ni varit proffsiga.
Image Description
Elisabeth Karlström -4.6 kg, Midja -13 cm
Att vara med i nyårslöftet är både roligt och lärorikt. Det är inte lätt att få ihop vardagspusslet med kost, träning, jobb, barn och balansera övrig fritid. Jag behövde en motivationsboozt och framförallt hjälp med att bli fastare i kroppen efter en tuff graviditet. Det som är skönt med tävligen är att de gånger motivationen tryter så peppar de tävlande igång varandra och det var skönt att känna det stödet. Om man behöver en liten kickstart kring att bryta invanda mönster kring kost eller träning så är den här tävlingen helt perfekt!
Image Description
Ola Secher -10.2 kg, Midja -18 cm
Väldigt detaljerat och väl genomtänkt upplägg. Skönt att inte behöva fundera så mycket över kost övningar mm... Fantastisk respons och kunskap från min instruktör. Så sammanfattat mycket nöjd!
Image Description
Linda Nilsson -4.5 kg, Midja -12 cm
Mycket roligt och givande tävling som gett mig otroligt mycket! Jag har lärt känna mig själv ännu bättre!
Image Description
Lovisa Olsson -9.6 kg, Midja -20 cm
Jag upplevde tävlingen som jättebra. Själva konceptet att det ska vara en tävling har verkligen motiverat mig till att göra en så bra förändring som möjligt!
Image Description
Erica Oscarsson -5.5 kg, Midja -12 cm
Det har varit otroligt lärorikt och jag är glad att jag varit med. Har förändrat min inställning till både mat och träning och det tack vare er.
Image Description
Melissa Söderback -4.9 kg, Midja -5 cm
Väldigt bra upplägg. Gillade hela konceptet. Bäst av allt har varit alla olika recepten.
Image Description
Jenny Dahlström -9.8 kg, Midja -7 cm
Tävlingen är det bästa valet jag har gjort. Fått en mycket bättre koll på allt och tycker att upplägget har fungerat superbra. Har inte kommit dit jag ska än, men på god väg och kommer så klart att fortsätta med detta. Rekommenderar verkligen att testa.
Image Description
Moa Larsson Viklund -6.8 kg, Midja -14 cm
Jag tyckte kostschemat var lätt att följa då man lätt kunde variera måltider. Träningsschemat var också lätt att följa med bra variation och man fick snabbt svar om man hade någon fråga!
Image Description
David Söderholm -8 kg, Midja -8 cm
Fantastisk! Har funkat väldigt bra hela resan! Inte fuskat med träningen eller kosten någongång utan varit väldigt fokuserad hela tiden på uppgiften, vilket har gett väldigt bra resultat på bilderna tycker jag. Tack för en grym tävling och bra upplägg!
Image Description
Ann-Charlotte Bergh -8.1 kg, Midja -13 cm
Träningen har varit rolig, utvecklande och utmanande . Har lärt mig hur jag ska äta för att kroppen ska må bra. Har tidigare haft problem med värk i axlar, nacke och huvudvärk. De problemen har jag inte känt av under dessa veckor.
Image Description
Sandra Olsson -15.6 kg, Midja -18 cm
Positivt överraskad av kostschemat! Så mycket mat och bra variation. Kändes fel att äta så mycket mat i början då man inte ens var speciellt hungrig men efter ett par veckor kom man in i det och jag har aldrig mått bättre! Träningen blev som den blev. 4 pass i veckan på schemat men blev 2. La fokus på att följa kosten och det har verkligen varit bra för min kropp! Både för utsidan och insidan!
Image Description
Joel Eneqvist , Midja -5 cm
En väldigt rolig och inspirerande tävling där man verkligen får utmana sig själv, både psykiskt och fysiskt. Bra upplägg som verkar gett resultat.
Image Description
Victoria Gällström -4.2 kg, Midja -10 cm
Rolig.. när jag har nåt att följa så ger jag mer när jag tränar. Kost och träningsschema är perfekt för mig, nu har jag hittat tillbax till bra kost och träning igen. Nu är de bara att fortsätta tills jag känner mig riktigt nöjd.
Image Description
Caroline Stråle -5 kg, Midja -11 cm
En spännande resa som har varit roligt, lärorikt och mitt mål var att komma igång med träningen samt att börja äta nyttigt. Jag var ofta trött innan, men har blivit piggare nu. Kontakten med Rickard har varit super, han har peppat en och varit en bra coach! Kostschemat har varit lätt att följa och det har varit många goda recept att välja mellan. Gör gärna om detta igen.
Image Description
Sofie Queckfeldt -7.2 kg, Midja -17 cm
Att efter två barn känna igen sin kropp i spegeln är en helt fantastisk känsla! Jag är så himla glad, och tacksam över att jag tog den här chansen och fick en så ökad självkänsla. Jag trodde mitt tålamod var alldeles för kort för sånt här, men med ett enkelt upplägg och resultat från vecka till vecka så klarade jag det och ingen är gladare än jag!
Image Description
Emeli Nordström -6.4 kg, Midja -10 cm
Bra upplägg både på kost och träning. Jag hann aldrig bli hungrig eller sugen mellan måltiderna. En bra och sund livsstil som är lätt att följa även efter denna tävling!
Image Description
Ellinor Borr -13 kg, Midja -22 cm
Jag tycker att tävlingen har varit superbra! Det har verkligen gett resultat trots att jag inte har tränat utan bara följt kosten. Jag trodde aldrig att jag skulle lyckas gå ner såhär mycket i vikt på endast tre månader.
Image Description
Moa Karlsson -8.1 kg, Midja -11 cm
Så himla rolig upplevelse! Har lärt mig så otroligt mycket om kost och träning! Hur man kan tänka och hur man gör för att må så himla bra som jag gör nu!
Image Description
Johan Jonsson -7.6 kg, Midja -7 cm
Jag började träna för ca 2 år sedan, i slutet försvann motivation, tävlingen för mig var från början tänkt att vara den där extra motivationen att fortsätta ta mig till gymmet, och sköta kosten bättre, efter ett par månader med slarv. Den har varit väldigt påfrestande fysiskt, men även det mentala har varit tufft många gånger! Nästan så att den biten har varit jobbigare att handskas med. Det tuffaste för mig var inte att ta mig till gymmet, utan det var att alltid ge hundra procent när jag väl var där. Att ständigt peppa mig själv, till att göra det lilla extra för att nå den utveckling jag vill ha. Mitt mål sedan dag ett i denna tävlingen var att jag skulle kunna stå rakryggad och säga, att jag har givit mitt allt, varje dag! Trots motgångar, som en fotledsoperation som gjort att jag gått i gips de sista 3 veckorna, så har jag gjort precis det.
Image Description
Lina Erikers -4 kg, Midja -8 cm
Fantastiskt upplägg! Aldrig ätit så gott, så många nya rätter, så varierat och varit så mätt, pigg och glad någonsin. För mig har detta inte varit jobbigt alls, trots att jag normalt är en sockerjunkie.. Lärt mig massor om hur jag ska äta för att nå bra och orka. Och tack vare bra mat har jag orkat och haft lust att träna ofta. Toppen upplägg och superenkelt att följa!
Image Description
Lovisa Ramquist -10.9 kg, Midja -16 cm
Jag upplevde tävlingen jättebra! Det var perfekt att få kost och träningsschema anpassat efter just mig och mina behov. Även det att man alltid har hjälp bara ett meddelande bort känns så skönt för en som gärna behöver mycket vägledning. Snabbt och enkelt att kolla upp vad man får och inte får äta!
Image Description
Ida Lindqvist -6.4 kg, Midja -21 cm
Jag är supernöjd med hela denna upplevelsen! Den har visat mig att jag kan göra stora förändringar i mitt liv och att jag klarar av utmaningarna som kommer med dem. Utöver det har min självkänsla stärkts och mår allmänt bättre. Denna perioden har även hjälpt mig tygla min IBS samt upptäckt hur min kropp reagerar på mat. Tack så jättemycket!
Image Description
Lina Hamberg -15.8 kg, Midja -32 cm
Bra kostschema med väldigt bra variation om man orkar laga mycket olika maträtter. Går även att förenkla för oss som inte är bra på att planera och strukturera. Superbra träningsupplägg som var enkelt att förstå och följa. På det stora hela var det väldigt smidigt om man inte hänger upp sig för mycket på små detaljer.
Image Description
Tobias Håll -13.5 kg, Midja -22 cm
Riktigt roligt och bra upplägg. Jobbigt i början men resultatet har verkligen motiverat och räddat mig. Mår så sjukt mycket bättre som person och är väsentligt mycket piggare. Det är som man vunnit en kamp och fått nytänk ang kost och träning. Sjukt nöjd ! Motivationen är fortfarande på topp!
Image Description
Diana Andreasson -5.2 kg, Midja -14 cm
Jag tycker att det varit roligt och bra. Lite jobbigt i omgångar att det är så strikt och att man äter liknande livsmedel hela tiden men ett bra koncept och har fått en del resultat :)
Image Description
Mimmi Liljegren -13.5 kg, Midja -23 cm
En grym start på ett mer hälsosammare liv. Grymt upplägg & bra variation på maten. Hade inte klarat det på egen hand.
Image Description
Todd OMeara -15.4 kg, Midja -18 cm
Jätte bra upplägget, tränarna var bra med feedback, och uppmuntran när det behövdes
Image Description
Mathilda Rosenberg -8.6 kg, Midja -26 cm
Jag har tränat och ätit rätt on and off i flera år, men har alltid avbrutit och använt mat som en tröst. Vilket har lett till jag gått ner men sedan gått upp alla kilo igen. Men med refitness har det varit annorlunda. Först var jag tveksam om det skulle funka eller de skulle bli som de andra dieterna, men detta är det bästa jag gjort. För det har inte varit en diet, utan jag har kunnat äta chokladboll och fudge mm vilket gjorde det höll. Det har varit en roligt men tufft resa. Det har alltid funnits hjälp i gruppen, samt om det var något fanns alltid refitness där. Så det här var ett startskott på en hälsosam resa som jag kommer fortsätta med.
Image Description
Emma Nordlinder -14.3 kg, Midja -21 cm
Jag tycker tävlingen har haft ett väldigt bra upplägg, superbra kostschema och ett rologt och varierat träningsupplägg som jag fattat tycke för. Jag har ju varit med för att förändra min livsstil från latmask till en aktiv människa. Och det har lyckats väldigt bra, visst latmasken finns fortfarande kvar men i sundare form. Jag som alltid tyckt att powerwalks/promenader varit väldigt trista längtar nu till nästa PW/promenad redan direkt efter jag varit ute. Sen att jag har fina styrkeprogram att följa hemma är jättebra för då vet jag att det finns tid till att träna. Jag behöver inget gym för att vara aktiv!
Image Description
Josefine Lorenc -8.2 kg, Midja -17 cm
Kan säga en sak, utan Rickards hjälp hade jag aldrig lyckats nå mina mål. Hade aldrig haft den kroppen jag har idag. Under dessa 12 veckor som bara flygit iväg har jag lärt mig och utvecklats så mycket. Har lyckats komma i en form som jag drömt om länge. Har det vart tufft? Ja, men inte omöjligt. Att lära sig äta och träna rätt har vart det jag haft svårast med innan jag bestämde mig för att ändra min livstil med hjälp av Rickard. Att komma in i sina gamla kläder är ren lycka och känslan att veta att man lyckats är obeskrivlig. Ångrar inte en sekund att jag vart med på denna fantastiska resa för har vunnit tillbaka livsglädjen och självförtroendet. Är stolt över mig själv och tacksam över ett grymt kost- och träningsschema! ✨
Image Description
Malin Hällberg -6.8 kg, Midja -17 cm
Det är ett helhetskoncept med toppen upplägg. Perfekt för att skapa struktur med lagom mycket variation i kosten för att kunna fortsätta att integrera en liknande kosthållning även på lång sikt. Överlag ett super-koncept.
Image Description
Lisa Eriksson -5 kg, Midja -12 cm
Att ta beslutet och kliva på ett kost program gjort av refitness har jag funderat på länge men inte vågat. I början av januari tog jag beslutet och anmälde mig och jag har absolut inte ångrat mig. Att tävla mot sig själv men också vetskapen att man kan vinna pengar och att bilderna kommer synas så andra kan se dem här gjort mig mer motiverad att sköta kosten som varit mitt stora problem. All den coaching och live streaming på fb har gjort att man lärt sig massor om både kost, mentala bitar och träningen och hur man kan få detta till en livsstil. Alla klara av att gå på en diet men att leva hälsosamt och få de till en del av livet de är en annan sak och de är något refitness verkligen lyckas med och lär ut.
Image Description
Rebecka Einarsson -3.9 kg, Midja -7 cm
En utmaning, men en väldigt lärorik resa! Jag är jättenöjd med vad jag har presterat under dessa 10 veckor!
Image Description
Erik Sjöstrand -6.7 kg, Midja -11 cm
Detta passade mig som handen i handsken. När jag såg kostschemat tänkte jag att detta kommer aldrig att gå. Jag måste få äta mer. Men med de resultat man fick redan från början så var det inte svårt att hitta glädjen i den nya kosten. Nu när det närmar sig slutet så kan jag säga att jag inte kan vara utan detta mår fantastiskt bra i kroppen, både harmonisk och stark. Gällande träningen har det varit riktigt kul att följa ett schem som var gjort till mig. Även här riktigt kul att se utvecklingen i övningarna och i tyngden i vikterna. Är riktigt nöjd med denna period.
Image Description
Elin Hjorth -9.3 kg, Midja -16 cm
Tycker upplägget har varit superbra! Är så nöjd!
Image Description
Emelie Linder -8 kg, Midja -11 cm
Roligt, bra upplägg, peppande
Image Description
Oscar Svensson -10.9 kg, Midja -14 cm
Tycker att upplägget har fungerat riktigt bra. Hade inga direkta mål med detta utan såg det som en kul utmaning och se hur långt man kunde gå. Sen när man presterar bra resultat vecka efter vecka så blir man bara mer fokuserad och tävlingsinstinkten kommer krypandes. Det var först nu i slutet som jag fick upp ögonen för att det är ju faktiskt en tävling. Har jag väl bestämt mig för något så gör jag det 110 procent. Man kommer långt med lite vilja och disciplin. Måste tacka Rickard för det jobb han gör och den tiden han lägger ner på att hjälpa till så mycket som möjligt.
Image Description
Maria Blomkvist -6.4 kg, Midja -10 cm
Den här tävlingen har varit super rolig och lärorik. Man har varit väldigt spänd på att se om man lyckas, spännande att se hur det gått för alla andra. Jag måste säga att så mycket som det hänt på dessa 12 veckor har det inte hänt på flera år för mig. Så jag är super nöjd och ska nu bara köra på och utnyttja det kunskaper jag fått lärt mig, om man nu kan skriva så :) Man har ju haft dåliga dagar men även väldigt många bra dagar!
Image Description
Johan Nordenberg -7.2 kg, Midja -18 cm
Det här var precis vad jag behövde. Tycker att det gått över förväntan och ganska smidigt. Kan bero på min egna inställning och målmedvetenhet. Det jag var mest orolig för innan det startade var att jag skulle behöva vara hungrig. Det har jag absolut inte behövt vara. Riktigt bra mat och mycket mat. Maten var mitt största problem tidigare så nu har pusselbitarna fallit på plats. Äntligen förstår jag vikten av bra kost i samband med träning
Image Description
Linda Tidqvist -9.7 kg, Midja -13 cm
Jag har upplevt träningen väldigt kul! Och utvecklande! Det är kul att gå till gymmet igen, och under hela denna perioden så här jag längtat dit. Vissa övningar krävdes några gånger innan man fick till dom, men sen var det bara att köra!
Image Description
Felicia Eriksson -12.4 kg, Midja -20 cm
Jag tyckte att hela denna upplevelsen har varit helt otroligt rolig och att få chansen att göra detta är värt det varje dag i veckan. Genom Facebook gruppen har man fått otroligt stöd av varandra och peppning från alla håll och Rickard har funnits där med tips och råd när man har behövt dom.
Image Description
Jenny Andersson -12.1 kg, Midja -20 cm
Jag har känt att denna tävling passade mig utmärkt, jag har känt mig både pigg och glad hela vägen.
Image Description
Emma Johansson -8.5 kg, Midja -23 cm
Enkelt upplägg som är lätt att följa. Med lite fantasi kan man variera kosten till oändligheten vilket är väldigt bra för framtiden. Lätt den bästa investeringen på länge och jag är så taggad på att fortsätta framåt.
Image Description
Sandra Hillefall -6.3 kg, Midja -9 cm
Jag gillar att få en kickstart och köra igång riktigt med både mat och träning. Detta är ett bra upplägg som fungerar om man gör som man ska.
Image Description
Therese Carlberg -2.8 kg, Midja -6 cm
Den här tävlingen har jag varit så taggad ifrån början till slut. Inte känt mig omotiverad över huvudtaget. Jag tycker det har varit så kul och jag känner mig stolt över att jag inte på något sätt har känt mig stressad över detta utan att jag har kommit in väldigt snabbt med bra rutiner och gjorde allt detta till en bra grej. För detta är en livstil inte bara en tio veckors period. Jag ska fortsätta som jag med mitt nya tänk tack vare er. Självklart kommer man unna sig emellanåt men med måtta.
Image Description
Malin Persson -10.1 kg, Midja -16 cm
Väldigt bra organiserat, bra upplägg, bra med alla livestreams, kändes skönt att man alltid kunde fråga er om man undrade något. Bra PT och bra utformade kost&träningsschema. Extra bra att man kan vinna pengar/kosttillskott som en ”morot” så att man har något att kämpa för.
Image Description
Filippa Åkerlind -12 kg, Midja -14 cm
Sjukt jobbigt men samtidigt så sjukt kul. Det krävs mycket självdisciplin men det är så värt det i slutändan!
Image Description
Pontus Fredhage -6.8 kg, Midja -18 cm
Det var roligt, en givande och bra start på en vikt- och kroppsresa som kommer pågå under en längre tid framöver. Bra gemenskap och glädje!
Image Description
Emy Andersson -9.8 kg, Midja -19 cm
Tävlingen har verkligen lyft mina ögon för gym, så mycket roligare än jag kunnat tro, att uppleva vad man kan åstadkomma på bara 12 veckor är helt fantastiskt. Ger tävlingen verkligen tummen upp
Image Description
Lina Ahlqvist -6 kg, Midja -16 cm
Ärligt talat så trodde jag nog att det skulle vara jobbigt och svårt att hålla sig till ett kostschema, men det har varit tvärt emot. Ett enkelt schema med möjlighet till stor variation. I receptbanken har det funnits mycket inspiration, samtidigt som det har varit väldigt enkelt att hitta på egna maträtter med det man har hemma. Framförallt har jag fått en ny syn på kost och jag har fått mycket kunskap som jag kommer ha stor användning av även efter tävlingens slut.
Image Description
Micaela Beckius -11.5 kg, Midja -25 cm
Tävlingsupplägget passade mig bra då det inte handlar om att utesluta saker i kosten. Eftersom träningen är upplagd utefter dig själv och du väljer själv hur mycket du kan träna i veckorna så upplever jag att det aldrig fanns några måsten. Detta bidrog till att man inte "tröttnade". Jag tyckte facebookgruppen va ett stort plus och livestreamen guld värd!
Image Description
Joakim Andersson -6 kg, Midja -9 cm
Tävlingen har varit givande och det har varit riktigt roligt att se vad man kan åstadkomma på bara 10 veckor.
Image Description
Pontus Eidmark -10 kg, Midja -11 cm
Det har varit en lärorik 3 månaders period, o jag har lärt mig mycket om hur kroppen fungerar, och att man mår jävligt mycket bättre när man ser vilken skillnade lite mat och träning kan göra.
Image Description
Rebecca Carlsson -10.5 kg, Midja -12 cm
Jag har alltid gått på dieter och tappat massor i vikt, men så fort jag börja äta vanligt igen har jag gått upp igen. Med erat kostupplägg har jag fått äta god mat, fått mer insikt i bra mat och en lust att vilja fortsätta mot mina mål och fortsätta kostschemat, trots tävlingen är slut. Jag har hittat en mer balans i vardagen med maten. Nu blir det inget mer pendlande i vikt. Är så nöjd med allt!
Image Description
Johanna Lindau
Jag har använt mig av Refitness upplägg tidigare och lyckades ändra hela min livsstil. Träningen har en otroligt viktigt del i mitt liv och jag har en hälsosam inställning till mat. Men ett kost-och träningssupplägg från @Refitness.se tillsammans med Rickards grymma pepp och motivation har verkligen hjälpt mig hålla fokus dessa veckor. Målet denna gången var en mer definierad kropp och ner 10kg inför mitt bröllop.
Tack som fasen för allt! Du är grym @rickardbravo
Image Description
Emma Nordström -6.2 kg, Midja -14 cm
Så glad jag gjorde detta! Fantastiskt upplägg med jätte bra kost och träningsschema och massa stöttning. Är ett upplägg som håller i längden! Jag är så nöjd!
Image Description
Jesper Lundberg -9.6 kg, Midja -11 cm
Tävlingen har varit en så jäkla kickstart i ett nytt liv där man börjar uppskatta och förstå mer om träning och kost. Det är väldigt väldigt hållbart jämfört mot andra strikta och hårda dieter. Jag tänker fortsätta att äta efter mina recept och unna mig på helger. Är så sjukt glad att jag betalade dom här pengarna och gjorde denna resan. Trotts en svår fotleds skada och depression så är jag grymt nöjd över mina resultat. Tack för allt refitness!
Image Description
Felicia Arvidsson -7.8 kg, Midja -15 cm
Väldigt bra! Älskar ert upplägg med kosten speciellt eftersom man kunde äta mycket varierat ändå! 😄❤️
Image Description
Isabel Philip -12.5 kg, Midja -21 cm
Tävlingen har varit bra. Jag hade det jättejobbigt i början och det kändes som att dessa 12 veckor aldrig skulle ta slut men veckorna gick tillslut ville jag nästan inte att det skulle vara över. Bra upplägg.
Image Description
Roberta Devce -8.2 kg, Midja -17 cm
Jag tyckte att det var väldigt roligt att få vara med och delta, men jag har även lärt mig mycket som kommer gynna min hälsa. Jag har så mycket mer koll på vad som är bra för kroppen och inte bra. Jag är tacksam för jag fick möjligheten att delta av nyårslöftet 2019!
Image Description
Sofia Eklöf -6.2 kg, Midja -19 cm
Som heltidsarbetande lärare (cirka 50 h/v) och mamma till tre små barn har det varit tufft med eget kostschema och att få in fem träningspass i veckan. Jag har verkligen varit tvungen att planera varenda minut av mitt liv och jag har slitit som ett djur. I slutändan har det dock varit såå värt det då jag fått grymma resultat. Både kost- och träningsschema har varit lätt att följa och har innehållit god mat och roliga övningar! Jag har aldrig varit hungrig och har alltid känt mig stark och haft gott om energi på träningspassen! Jag avslutade tävlingen efter 11,5 vecka för en bukplastik där jag lagade mina uttänjda magmuskler efter tre graviditeter samt tog bort den lösa huden på magen. Kul att vara i sitt livs form till operationen! Stort tack till Refitness!
Image Description
Pipe -11 kg, Midja -16 cm
Det var jobbigt i början fram till vecka 2, nya rutiner att förhålla sig till. Sen släppte allting. Nu har jag gärna detta som min vardag. Mår mycket bra!
Image Description
Lotten Frendelius -10.7 kg, Midja -23 cm
Fantastisk! Är så nöjd med resultaten jag fått på bara 12 veckor. Gillar upplägget på både kost & träning. Uppskattar att man alltid får snabba svar om man undrar över ngt.
Image Description
My Lidell -2.4 kg, Midja -7 cm
Rolig och lärorik. Bra sätt att få en uppfattning om hur jag behöver äta och träna för att fä resultat.
Image Description
Anna Lilja -7.6 kg, Midja -15 cm
Jag upplever tävlingen som väldigt positiv. Det pushar en till att kämpa lite hårdare, iaf om man är en tävlingsmänniska. Jag har inget negativt att säga om detta utan jag är väldigt nöjd med hela upplägget, er respons osv.
Image Description
David Eliasson -24.7 kg, Midja -25 cm
Jag tyckte tävlingen va asbra... tog de som är tävling mot mig själv och inte mot någon annan ! Men jävligt bra !
Image Description
Anna Lantz -8 kg, Midja -15 cm
Efter min tredje graviditet och förlossning var det åter dags att återställa den fysiska hälsan, att göra detta tillsammans med andra har verkligen ökat motivationen. Genom balans mellan kost & träning har jag hittat ett sätt som passar mig och familjen vilket har gett bra resultat som jag är nöjd med. Jag har fortfarande en bit kvar tills jag nått mitt mål men jag hade aldrig kommit såhär långt på 10 veckor om jag gjort detta på egen hand. Med hjälp av reFitness så fick jag verkligen en rintig kickstart.
Image Description
Emelie Palmblad -7.1 kg, Midja -11 cm
Wow! Vart börjar man? För mig har den här resan varit SVIN rolig och GRYM enda från dag ett! Jag kan helt ärligt med handen på hjärtat säga att jag verkligen har NJUTIT varenda dag med de här upplägget. Det har absolut varit tufft, och vissa dagar har det varit helt extremt. Jag har nog aldrig känt en sån hunger som jag gjort under den här tiden trots att man äter nästan hela tiden (haha). Men nu med facit i hand och där jag är IDAG både kroppsligt och rent mentalt så har ALLT detta slit värt det! En förändring tar tid och med tid måste man ha tålamod och ett ordentligt pannben. Det är två egenskaper jag inte trodde att jag ägde. Visade sig att jag hade väldigt fel. Att medverka i den här tävligen har givit mig SÅ mycket MER än bara drömkroppen jag aldrig trodde var möjlig för mig att uppnå. Den största förändringen som har skett i samband med Nyårslöftet skedde på min insida. Jag har nu hittat en hållbar balans mellan kost och träning, jag har fått ny motivation till att våga utveckla och utmana mig själv till nya nivåer och det bästa av allt - jag har verkligen hittat vem JAG är och VILL vara. Att göra en sån här resa är inte en Quick-fix och sen är det bra, utan det är en livslång resa där dom slutgiltiga målen kommer på sikt. Men DU kommer att komma dit, det lovar jag. DU måste bara bestämma dig för det!
Image Description
Maria Olofsson -7.7 kg, Midja -10 cm
Enkla och tydliga instruktioner gjorde det enkelt att följa både kost- och träningsschema. Lätt att variera maträtterna och trots att jag bröt handleden halvvägs in har jag kämpat på med kost och den träning jag kunnat och fortsatt nedåt i både vikt och mått.
Image Description
Fanny Reinhardt -5.6 kg, Midja -8 cm
Jag är supernöjd med upplägget, det passade mig väldigt bra! Både träning och kostschemat har varit en utmaning, men verkligen kul att kunna se resultat så snabbt som man faktiskt gör, det har varit min motivation! Jag kommer ta en förlängning inom kort, för att utmana mig själv ytterligare!
Image Description
Marcus Larsson -20.1 kg, Midja -22 cm
Extremt bra upplagd. Bra förklaringar på allt och såg resultat från vecka 1.
Image Description
Ida Mellström -9.2 kg, Midja -9 cm
Fick ett bra upplägg efter de mål som jag skickat in. En kickstart efter andra graviditeten och uppbyggnad inför en svensk klassiker 2020!
Image Description
Johanna Gunnarsson -6.1 kg, Midja -12 cm
Riktigt roligt! Va lite svårt att gå från 2mål (o små ätande på kvällen) om dagen till 6 st men efter ett par dagar gick de bra o man hittade va som funkade för en själv med jobb och vardag. Riktig nöjd med mina resultat, hade mest mål med vikter och övningar på gymmet och jag har klarat allihopa och lite till! Och jag Älskar hur stöttande och snälla alla deltagare i gruppen på facebook o på instagram har varit med, så jäkla fint <3
Image Description
emelie Holmström -10.2 kg, Midja -19 cm
Otroligt roligt och lärorikt.. Har kunnat äta god mat fast mycke nyttigare. Och har absolut inte gått hungrig.
Image Description
Maria Mouritsen -5.6 kg, Midja -10 cm
Det har varit 10 otroligt bra veckor då jag och min sambo kört tillsammans. Känns kul att göra detta med nån och verkligen se vilka resultat vi har fått. Vi har tidigare testat en annan pt tjänst och min sambo var lite tveksam att hänga med mig på detta men är grymt nöjd nu. Att få laga mat tillsammans och peppa varandra inför träningspassen har varit grymt givande och gett oss en riktigt bra och bättre relation till varandra. Jag har tidigare kört Sommarformen 2016
Image Description
Toomas Tampöld -20 kg, Midja -23 cm
Till en början var jag så inställd på att det var en tävling, men efterhand så förändrades min syn. Det blev en livsstil, en förändring jag gjorde för mig själv och mitt välmående. Idag känner jag mig starkare, piggare och gladare. Så tacksam för att jag tog beslutet och idag känns det inte som någon uppoffring. Jag väljer själv att äta rätt saker, jag väljer att röra på mig och träna, för min egen skull.
Image Description
Sirly Rodriquez Robles -7.9 kg, Midja -17 cm
Det har varit väldigt roligt att lära sig att äta och träna rätt
Image Description
Emma Vennberg -6 kg, Midja -11 cm
Dom här 10 veckorna har varit livsförändrade för mig, precis som jag hoppades. När man väl bestämt sig för att gå in för det hundra procent och inte ens tänka på vad man ”inte får” gick det som på räls. Otroligt bra hjälp för att komma igång med träning när man annars inte vet riktigt hur man ska lägga upp ett gympass. Grymt motiverande!
Image Description
Sandra Boss -13.7 kg, Midja -21 cm
Luciaformen är ett hållbart koncept för en hållbar livsstilsförändring. Genom recept- och livsmedelsbanken lär man sig hur man ska tänka kring mat och vad man behöver välja bort samt vad man kan ersätta med. Jag gick upp 25 kg när jag blev gravid och har varit i ett bedrövligt skick efter min graviditet. Jag har känt mig svag i kroppen och trodde inte att det skulle kunna få bort alla ”mammakilon”. Nu efter Luciaformen väger jag mindre än när jag blev gravid och känner mig bekväm i min kropp igen. Tävlingsmomentet har varit en stor hjälp för mig gällande motivationen - gett den där extra sporren jag behövt när det gått tungt.
Image Description
Hanna Myrskär -10 kg, Midja -8 cm
Roligt med fb-grupp att kunna bolla med. Bra och tydliga kost- och träningsschema.
Image Description
Hampus Sälle -16.5 kg, Midja -22 cm
Helt fantastisk tävling. Jag har lärt mig otroligt mycket under resans gång. Tyckte att träningsupplägget och kostuppläget för min del var helt klockrent. Jag har faktiskt inte haft några som helst problem under resans gång med att äta eller träna så här. Jag har mått bra både fysiskt och psykiskt. Det här är en tränings och kosthållning som man skulle kunna leva med.
Image Description
Tone Lönn -11.1 kg, Midja -24 cm
Inte känts som en tävling utan varit fokus på mina mål och vad jag åstakommit. På ett positivt sätt.
Image Description
Linda Piri -15 kg, Midja -20 cm
Så lärorikt och så roligt! Det bästa jag gjort på länge. Värt varenda krona & varje minut som blivit spenderad till träning samt matlagning! Tack
Image Description
Emelie Moraglio -4 kg, Midja -11 cm
Tävligen har lärt mig otroligt mycket om kost och träning. Mycket variation på mat via receptbanken samt otroligt lätt förståeligt träningsschema. Vilket har vart otroligt skönt, lättare än vad jag trodde att gå ner i vikt om man gör det på rätt sätt. Vilket jag fått lära mig med hjälp av denna tävling.
Image Description
Malin Gustafsson -5.3 kg, Midja -9 cm
Jättebra!! Bra motivation från facebookgrupp, bra recept och bra upplägg med kostschema och recept på hemsidan. Träningsdagboken är grym under träningspassen!
Image Description
Sofia Alm -5.7 kg, Midja -14 cm
Nyårslöftet har varit en fantastisk resa. Tack för ett mycket bra koncept! Jag har mått väldigt bra och varit väldigt taggad på träning. Tävlingen upplevdes mycket positiv och jag är mycket nöjd.
Image Description
Malin Löf -5 kg, Midja -13 cm
Kanon! En kickstart på ett bättre, hälsosammare liv.
Image Description
Julia Eriksson -13.2 kg, Midja -34 cm
Det har varit ett så bra upplägg som verkligen har taggat mig till 1000. Utan tävlingen och hela upplägget med kost - och träningsschema hade jag nog aldrig nått mina mål. TACK refitness! 🙏
Image Description
Jenny Dahlström -9.8 kg, Midja -7 cm
Tävlingen är det bästa jag har gjort. Att få hjälp med att hitta en bra vardag som fungerar. Har dock inte nått mitt mål men är på god väg.. rekommendera verkligen att testa
Image Description
Mikaela Hjerling Brorsson -5.3 kg, Midja -16 cm
Tävlingen har varit helt fantastisk! Bland de bästa beslutet jag har tagit! Jag gillar att man själv får välja hur mycket man vill och känner att en har ork att träna gör så att man orkar fortsätta även när det är tufft. Kostschemat är lätt att följa och det är en enkelt att äta varierad och mycket god mat, finns många bra recept i receptbanken. Stämningen, stödet och peppen som man får från de andra tävlande är guld värd!!
Image Description
Nathalie Carlén -6 kg, Midja -18 cm
Otroligt enkelt upplägg, all information finns där att följa sig efter. Det bästa jag någonsin gjort!
Image Description
Malin Lindberg -8 kg, Midja -6 cm
Väldig bra. Andra gången nu och denna gång var mer att komma in en livvstil
Image Description
Camilla Nylander -7.1 kg, Midja -8 cm
Detta har varit fantastiskt. Jag har testat liknande program, men inte fått samma resultat. Älskar att det är lätt att följa.
Image Description
Mina Aminpour -6 kg, Midja -15 cm
Det har varit bra triggande att vara med i tävlingen. Jag har inte haft ångest när jag tävlat för jag har väldigt enkelt kunnat fokusera på att tävla mot mig själv främst. Det här är bland det bästa jag gjort för mig själv! Jag känner äntligen ingen ångest över vad jag ska äta och hur. Träningsångesten har också släppt och jag kan nu förhålla mig till min kost och träning på ett sunt sätt. Jag kommer helt klart fortsätta kämpa, nu känns det så mycket enklare och jag ska aldrig mer jojo-banta eller försöka mig på snabba dieter/resultat!
Image Description
Alexander Glad -11 kg, Midja -16 cm
Magiskt att få den här starten
Image Description
Maria Wahlqvist -11.8 kg, Midja -25 cm
Jag tycker att tävlingen varit motiverande och framförallt väldigt rolig.
Image Description
Filippa Hallberg -2.5 kg, Midja -6 cm
Jag är jättenöjd med denna tävling. Det har varit tufft många gånger men jäkla vad nöjd man blir när man når sina mål. Jag gillar hela konceptet, Facebook gruppen har varit till stor hjälp med alla tips och recept som alla har delat med sig av. Livestreamen är också super!
Image Description
Cecilia Nyström -2.5 kg, Midja -6 cm
Jag älskar detta upplägg. Fått jättebra hjälp nät jag behövt den, väl anpassat kostschema och varierande träning.
Image Description
Liselotte Nilsson -5.1 kg, Midja -8 cm
Att se hur jag kunde förändra min kropp med rätt sorts mat och träning är toppen! En rolig lärorik resa som bara är början mot mitt starkare Jag!
Image Description
Marco Hallgren -12 kg, Midja -17 cm
Bra upplägg som var lätt att följa, hjälpte en på en bra sätt att ändra dåliga livsvanor, så ingen quick fix! Vi har bara börjat! :)
Image Description
Markus Sjöström -12.2 kg, Midja -14 cm
Väldigt rolig! Har fått en helt annan syn på hur kosten funkar. Att man inte behöver svälta för att gå ner i vikt, utav tvärtom.
Image Description
Kajsa Sandvall -8.1 kg, Midja -22 cm
Jag upplevde tävlingen som en rolig grej då jag kunde välja att följa andras resor på sociala medier och i gruppen på facebook. Detta gav både inspiration och motivation då man hade lite sämre dagar. Livsändningarna varje Ondag tyckte jag var väldigt bra då vi medlemmar kunde skriva frågor och funderingar och hålla en liten konversation tillsammans med er, där ni delade ut svaren till alla och inte bara via ett mail till var och en. Det här var en knuff i rätt riktning för mig. Med era redskap har jag fått den där sparken i arslet som jag skulle fått för länge länge sedan.
Image Description
Johanna Ivarsson -5.5 kg, Midja -11 cm
Behövde en riktig kick och motivation och det fick jag verkligen av tävlingen! Även om man tävlar mot sig själv så blev det lite mer ”jävlaranamma”!
Image Description
Edvin Larsson -6.1 kg, Midja -12 cm
Tävlingen har vart en otrolig resa för mig. Trots att jag trodde innan att jag kunde mycket om träning, så visade dig att jag hade mycket o lära. Stort tack till grabbarna grus för er hjälp och ert stöd! Ett av mitt livs bästa beslut, var att gå med i tävlingen. Har fått bättre själv insikt, disciplin och kunskaper. Hade nog aldrig trott mig själv innan Tävlingen, när jag säger nu att jag har lärt mig att uppskatta det nyttiga i grönsaker lika mycket som kött.
Image Description
Elin Williamson -10.1 kg, Midja -10 cm
Jättebra för en tävlingsmänniska. Kul och väldigt lätt att följa kostschemat!
Image Description
Emmeli Steinsson -8.1 kg, Midja -12 cm
Otroligt lärorik och man fick en mycket större uppfattning om hur mycket och hur ofta man skall äta. Kommer verkligen fortsätta med detta!
Image Description
Alexandra Glimbeck -11.1 kg, Midja -12 cm
Fantastiskt koncept! En livsstilsförändring!! Lätt att följa kostschema och många recept att laga efter. Har aldrig ätit så här mycket i hela mitt liv och ändå rasar kilona och magen krymper. Träningsschema helt anpassat utifrån mina förutsättningar som är lätt att följa! För evigt tacksam till refitness.se
Image Description
Ida Andersson -10.4 kg, Midja -14 cm
Kämpigt i början med maten men inte alls nu. Men väldigt svårt att få tid/ork till träning med 3 småbarn varav en bebis.
Image Description
Micke Näpärä -12 kg, Midja -15 cm
Den här tävlingen har varit dunder. Har verkligen fått mig gladare i psyket och i kroppen. Ända jobbiga var att jag var sjuk 1.5veckor och kunde inte träna :(
Image Description
Emmah Hedman -4 kg, Midja -10 cm
Riktigt bra med receptbanken och livsmedelskollen. Bra träningsprogram och kostschema. Snabba svar från tränarna och bra hjälp med att lösa problem jag hade med träningsprogrammet. Jag är riktigt nöjd med upplägget!
Image Description
Annie Streling -14.1 kg, Midja -23 cm
Sjukt snabba 12 veckor, har lärt mig fruktansvärt mycket.. Speciellt att det är viktigt att äta bra för att orka leverera på träningarna också!!! Har haft jätte svårt att gå ner i vikt tidigare men detta upplägget fungerade verkligen 💪
Image Description
Rickie Carlin Hagel -11.7 kg, Midja -15 cm
Den var rolig och motiverande. Skoj att man är så många som pushar/inspirerar varandra så man kan köra på.
Image Description
Ellinor Hansson -9.2 kg, Midja -14 cm
Tävlingen var grym! Vilken inspiration man fått från alla andra deltagare. Dock är jag van att äta mycket mat så jag fick ha enorm disciplin för att hålla mig till kostschemat. Sedan har även träningen förflutit väldigt bra.
Image Description
Jonas Svensson -13 kg, Midja -21 cm
Helt fantastiskt! En livsomställning som jag hoppas håller länge!
Image Description
Nelly Swahn -12 kg, Midja -19 cm
Den har varit jätte bra! Lätt att följa och förstå.
Image Description
Taib Sisic -9.7 kg, Midja -17 cm
Det har varit en lärorik period där jag inte bara har blivit bekväm i min kropp. Jag har också fått en förståelse vad kosten har för betydelse för framgång. Jag har även börjat äta så mycket mat som är så god och nyttig. Recepten från recepbanken har varit underlättande under resans gång.
Image Description
Emelie Astemo -5.8 kg, Midja -13 cm
Jag har upplevt tävlingen som motiverande och peppande. Jag har lärt mig massor om mig själv och hur min kropp fungerar.
Image Description
Annelie Svensson -9.2 kg, Midja -16 cm
Toppen! Lätt att följa kostschemat med riktig och bra mat. Superbra att kunna söka godkända livsmedel och recept i mobilen var man än är. Massor av möjligheter att variera kosten. Bra träningspass.
Image Description
Petra Lindström -5 kg, Midja -15 cm
Bland det bästa jag gjort för mig själv. Gått från en trött kropp till en pigg kropp. Bra upplägg på både kost och träning och jag har bra verktyg att fortsätta denna resa. Jag kommer definitiv att ta eran hjälp och köra luciaformen sen när det är dags att bygga mer muskler.
Image Description
Jenny Andersson -5.6 kg, Midja -9 cm
Ett jättebra koncept! Goda hälsosamma recept, gemenskap med andra medlemmar i fb-gruppen, lärorikt med livesändningarna på onsdagarna, träningsschema med möjlighet att kika på klipp på hur man utför övningarna var ett stort plus.
Image Description
Helena Andersson -4.7 kg, Midja -12 cm
Har varit en fantastisk grej att genomföra och känns som något som inte är omöjligt att hålla i i framtiden också! Jag har inte tappat så mycket vikt men iaf 12 cm runt midjan vilket jag anser vara ett toppenresultat och en grym start på en resa som kommer fortsätta tills jag nått mitt mål!
Image Description
Frida Green -2.4 kg, Midja -10 cm
Trots lite drygt två veckors avsteg upplever jag en stor skillnad på kroppen. Jag har lyckats gå ner i vikt och samtidigt bygga muskler. Jag har lärt mig mycket om kosten med storlek på portioner och att göra smartare val. Träningsschemat har varit roligt att följa, det har utmanat mig på gymmet att lära mig nya övningar och att vågs testa nytt! Jag tycker jag har fått väldigt bra support och även de gånger man gjort avsteg har man fått peppande svar att fortsätta igen sen, inga pekpinnar 👍
Image Description
Anders Nilsson -13.3 kg, Midja -19 cm
Väldigt bra upplägg för en person som mig som behöver få en spark där bak. Väldigt nöjd med uppdateringar från pt.
Image Description
Frida Mourujärvi Jansson -7.6 kg, Midja -15 cm
Ibörjan var jag orolig över att kostschemat skulle vara svårt att förstå men det var verkligen utförligt skrivet. Och absolut inga problem att förstå sig på. Träningsprogrammet innehöll massor av övningar jag aldrig hört talas om men då var det så smidigt att det fanns en video till varje övning! Och på så sätt kunde man enkelt och smidigt lära sig alla övningar. Att ge sig in i den här tävligen är en av dom bästa sakerna jag gjort i mitt liv, jag har lärt mig massor om min kropp, om träning och kost som jag kan ta med mig in i min vardag. Och det bästa utav allt jag har börjat trivas med mig själv och min kropp!
Image Description
Shiwan Maulani -9 kg, Midja -22 cm
Lärorik! Jag tyckte att det var lite jobbigt och virrigt i början när man skulle hålla koll på tider och måltider men på slutet fick jag in allt i vardagen så den bara flöt på! Kämpigt men värt allt slit och svett!
Image Description
Johanna Nilsson -5.8 kg, Midja -19 cm
Jag tycker att det har varit bra. Enkelt att följa och jättebra med gruppen på Facebook så man kan diskutera. Eftersom man får anpassat utefter ens egen situation så är det mycket lättare att lyckas med sina mål.
Image Description
Ida Sjöholm -8.7 kg, Midja -14 cm
Riktigt bra, jag har lärt mig så otroligt mycket och nått mina mål. Jag trodde aldrig jag skulle klara det men med er hjälp så gjorde jag faktiskt det. Äntligen har jag fått tillbaka mig själv igen. Genom att det är en tävling blev jag så taggad och kämpade på. Jag är också väldigt glad för FB gruppen där man kunnat få inspiration och bra svar från andra tävlande. Verkligen tacksam för hjälpen. Tack till er.
Image Description
Amanda Olsson -6.3 kg, Midja -14 cm
Tävlingen har varit riktigt kul, jag har lärt känna min kropp ännu bättre och jag har lärt mig vad jag ska äta för att må bra. Upplägget har varit en lösning på långsikt och även med min hypotyreos så har jag gått ner i vikt!! Hela tävlingen känns som en seger för mig. Jag har alltid fått svar på mina frågor och om det har varit något som inte funkat så har det justerats.
Image Description
Emma Persson -4.8 kg, Midja -13 cm
Upplägget var fantastisk! Jag tyckte det var lätt att följa och kändes inte alls tråkigt att ”dieta”. Maten var hur god som helst och i receptbanken kunde man hitta massa smaskiga recept. Är så nöjd över mina resultat och är superspänd över att forsätta med min nya livsstil. Tack Refitness för 10 superbra veckor!
Image Description
Ana Vezeteu -5.1 kg, Midja -11 cm
Fantastiskt upplägg! Bra att man kan bli coachad och få svar på sina frågor snabbt när behovet uppstår. Trodde personligen det skulle vara jättesvårt med kosten men blev motbevisad. Varierad kost, kunde fortsätta äta mina favoriträtter (eventuellt med lite modifikation) och faktumet att man oftast alltid har maten förberedd under veckodagarna gjorde att man inte blev sugen på att småäta konstant. För någon som inte kände sig så van på gymmet, speciellt med fria vikter, så var övningarna i träningsprogrammet lätta att förstå och genomföra. Nu känner jag mig mer säker på gymmet och är inspirerad att fortsätta utmana mig med nya övningar.
Image Description
Sandra Sandberg -8.5 kg, Midja -13 cm
Denna tävlingen är det bästa jag gjort för mitt mående och min kropp. Har åstadkommit med resultat som jag aldrig innan trodde funkade. Har testat många olika metoder innnan men inget har funkat. Motivationen har försvunnit och sötsuget har smugit sig på, men med refitness har jag inte känns av sötsug i överhuvud taget. Och träningsprogrammet har gjort att jag funnit motivationen till att träna och för att inte tala om resultatet. Jag är långt ifrån mitt mål men de kommer jag lyckas med på egen hand nu när jag fått hjälp av er. Har ett helt annat tänkt på mat.
Image Description
Linnéa Olsson -9.6 kg, Midja -16 cm
Fantastiskt roligt, motiverande, peppande, och förvånansvärt enkelt om man jämför med alla andra dieter och upplägg man har testat innan som inte har givit resultat. Efter dessa veckor känner jag mig bara peppad på att fortsätta! Tusen tack Refitness, från botten av mitt hjärta!
Image Description
Hanna Norin -6 kg, Midja -16 cm
Riktigt utmanande men ändå så roligt ångrar inte en sekund. När jag anmälde mej trodde jag man skulle äta jättelite och samma varje dag, men va fel jag hade! Den privata Facebook gruppen och receptbanken räddade mej då jag saknar helt fantasi för matlagning.
Image Description
Nina Syväjärvi -10.2 kg, Midja -18 cm
Den här fått mig att tänka annorlunda och bättre kring mat och träning. Det va tufft i början att få i sig all mängd mat men ju mer man rörde sig och tränade så gick det lättare och lättare. Jag ångrar inte att jag anmälde mig till sommarformen, jag är super nöjd.
Image Description
Madeleine Maklin -1.5 kg, Midja -9 cm
Jag har bara positiva saker på denna tävling! Är så jäkla glad att jag starta denna resa och har fått en mer inblick på kost, då jag haft dåliga kostvanor tidigare då jag knappt ätit något och tränat hårt och många dagar i veckan men stått still och inte fått något resultat. Men nu inser jag vad som jag har gjort fel, jag har fått med så mycket i mitt bagage för framtiden!
Image Description
Moa Felic -6.9 kg, Midja -11 cm
Jag har kört med olika tränare innan och gång på gång har det slutat med att jag inte genomfört eller gått tillbaka till gamla mönster. Den här tävlingen har varit så enkel att hålla efter. Med hjälp av receptbanken och stöttning/puschning på olika medier har man fått verktygen för att hålla uppe motivationen. Helt plötsligt har ordet diet fått en ny innebörd. Man behöver inte äta tråkig och smakfattig mat. Man behöver heller inte gå hungrig. Jag gick upp i vikt i samband med min graviditet i september 2018 och vägde då 97.7kilo. Idag väger jag mindre än innan mina barn och känner mig helt klart mer bekväm i min kropp! Jag har lagt så otroligt mycket tid och energi för att bygga tillbaka min rumpa som försvann efter barnen. Och idag är jag på god väg att säga att jag börjar bli nöjd! Och det är stort! Jag har också fått tillbaka styrkan i mina inre magmuskler och känner mig starkare och piggare överlag. Min hållning har gått från en tant på 92 till en pigg 25-åring. Att jag varit på gymmet 06.00 för att riva av ett träningspass innan gubben ska på jobb, har nog chockat de flesta i min närhet?‚ Men det är så förbaskat roligt och resultaten i styrka och uthållighet kommer som på löpande band. Jag är så otroligt nöjd att jag hoppade på detta koncept och kämpade mig ända in i mål! Det har gett mig kunskapen om att det inte är så jäkla svårt att förändra ett beteende om man bara ger sig fasiken på det. Nu är det bara att hålla i!
Image Description
Jessica Karlsson -17 kg, Midja -18 cm
Den har varit sjukt lärorik på så många plan, både mentalt, fysiskt och psykiskt. Jag har bevisat inte bara för mig själv utan för andra att med viljestyrka kan man uppnå vad som från början verkade omöjligt. Tack vare ett mycket bra upplägg så blev det så pass mycket lättare, och att man hade andra att prata/diskutera med som gick igenom samma process. Det känns som det här var startskottet för en hälsosammare framtid.
Image Description
Johanna Lundgren -10 kg, Midja -11 cm
Jättebra, är väldigt glad över att jag tog beslutet att vara med. Har lärt mig massor och ser fram emot att fortsätta i detta hälsosamma spår i livet.
Image Description
Johanna Örbacke -10.6 kg, Midja -16 cm
Rolig, jobbig och äntligen har jag hittat lite balans i livet igen.
Image Description
Lisa Mendoza Petrelius -8 kg, Midja -21 cm
Det har varit en otrolig resa, där jag hade förhoppningar om att uppnå ett välmående och välbefinnande. Det har varit peppande att ha så många att dela resan med. Med hjälp av kostschemat och träningsprogrammet har jag hittat motivationen till träningen och jag har insett just hur viktig kosten är. Tack för den här omgången och tack för att ni hjälpte mig bli en starkare, piggare och mer aktiv mamma.
Image Description
Katja Nordman -10.7 kg, Midja -20 cm
Har lärt mig mycket om kost och träning. Många bra tips och recept. En livsförändring som jag kommer att fortsätta med. Tack reFitness!
Image Description
Marcus Malmgren -4.7 kg, Midja -11 cm
Den var jäkligt tuff, men det var många övningar man inte gjort innan, så man har fått lära sig mycket och jag älskade utmaningen!
Image Description
Lina Birgersson -8.5 kg, Midja -15 cm
Att delta i den hör tävlingen har varit ett viktigt och ett mycket bra beslut som jag tagit. Man både ser och märker själv att man blir starkare och smidigare. Det är verkligen resultat som man ser och känner. Jag är jätte glad att jag var med. Jag väger till och med två kg mindre nu än innan min graviditet. Jag är super nöjd med resultatet, med tanke på att Inte kunde träna på 4 veckor pga sjukdom och ryggproblem. Jag skulle rekommendera alla som vill ha resultat, vare sig det är viktnedgång eller bygga muskler att vara med i det här.
Image Description
Caroline Fernebring -5.3 kg, Midja -13 cm
Tävlingen har förändrat så mycket för mig. Jag har mycket mer energi och kraft. Min mage som jag haft problem med i flera år mår nu helt bra. Jag har verkligen fått tillbaka min träningsglädje samt kärlek till att laga mat. Mitt mål med tävlingen var att hitta en balans vilket jag gjort! Jag känner mig trygg att köra vidare på egen hand nu.
Image Description
Linnea Ekman -6.7 kg, Midja -12 cm
Jag har fått ett helt nytt tänk på mat och träning, istället för alla snabba bantningskurer så känns detta som ett hållbart alternativ. Kommer fortsätta att försöka hålla kosten och träning även efter Nyårslöftets slut!
Image Description
Alva Stockhult -7 kg, Midja -13 cm
Jag tycker tävlingen har varit väldigt rolig och givande. Upplägget var mer fritt än jag trodde vilket passade mig bra. Eftersom man fick variera kosten väldigt mycket och äta det man själv ville kunde man hålla motivationen uppe. Träningsschemat har också varit väldigt bra!
Image Description
Michaela Svensson -2 kg, Midja -8 cm
Upplägget har passat mig perfekt, jag har inte bara betalat för 10 veckors kost- och träningsschema utan för en livsstil som jag vet att jag kan hålla i framtiden.
Image Description
Angelica Johansson -9.8 kg, Midja -15 cm
Jag älskar upplägget på både kost- och träningsschemat men det gäller att ha disciplin. Jag hade bestämt mig för att lyckas och det gjorde jag. 11 veckor utan en enda utsvävning från kostschemat och stenhård träning gav verkligen fantastiska resultat. Det var precis den här starten jag behövde, troligtvis hoppar jag på sommartävlingen, men med helt andra mål för viktmässigt ligger jag där jag vill.
Image Description
Malin Sandgren -10.5 kg, Midja -9 cm
Jag är nöjd! Enkelt upplägg, med god och varierande mat. Träningen passade mig perfekt! Har inte känt mig så här stark på länge, både psykiskt och fysiskt.
Image Description
Jessica Gunnarson -10 kg, Midja -17 cm
När jag började denna resa hade 0 förväntningar på vad som komma skall. Jag är så otroligt stolt att jag gått igenom detta, där jag följt kost och träningsschema till punkt och pricka, dessutom utan några problem. Skulle rekommendera vem som helst detta upplägg, 10/10!
Image Description
Alison Hampshire -5.8 kg, Midja -17 cm
Jag är så glad att jag hoppade på Nyårslöftet!! Perfekt upp lägg för mig och grym pepp från coacher och andra deltagare, är grymt stolt över vad jag lyckats med på 10veckor, de bästa av allt är att jag känner mig starkare än jag någonsin gjort och nu är jag sååå taggade på att fortsätta med träningen och nyfiken på vad 10veckor till kan göra... tack ReFitness för ett kul och grymt upplägg och alla hjälp!
Image Description
Åsa Fredriksson -7.1 kg, Midja -9 cm
Ett bra koncept med kost och träningen. Valde att bara följa kostschemat då de var en stor förändring för mig. Kört min vanliga träning och känner mig starkare och piggare :) Ett steg mot en förändring för livet. Stort tack till refitness.se
Image Description
Pernilla Sedervall -15 kg, Midja -29 cm
Framförallt upplägget med att ha facebookgruppen plus att jag hade kontakt med min PT ett par gånger i veckan hjälpte mig oerhört att hålla motivationen uppe! På Facebook fick jag ställa frågor och inse att jag var inte ensam och av min PT fick jag uppdaterat kostschema och träning när jag såväl behövde det för att kunna förbättras i den riktning jag hade som mål. Jag har en lång bit kvar innan jag är helt i mål MEN nu har jag verktygen, glädjen och förutsättningarna för att kunna lyckas!
Image Description
Kristin Björkeland -13.1 kg, Midja -15 cm
Jag har utvecklat en enorm träningsglädje i och med framstegen som kom ganska tidigt. Innan Luciaformen så tyckte jag att gymmet var skrämmande. Gick på lite pass ibland men testade aldrig att lyfta fria tyngder. Numer älskar jag att ta i så musklerna skakar och
Image Description
Sophie Linder -9.5 kg, Midja -34 cm
Det har varit roligt och utmanade. Jag har fått upp ett helt annat tänk gällande mat och vad jag stoppar i mig. Har även lärt mig att älska att träna och det trodde jag aldrig skulle kunna. Detta har gjort mitt liv till det bättre och detta är bara starten på ett nytt ”liv” med nytt tänkande och en helt ny livsstil.
Image Description
Patrik Hildenborg -11 kg, Midja -18 cm
Har inte upplevt någon hunger dom senaste 12 veckorna. Fortfarande förvånad över att man kan äta så mycket men ändå gå ner i vikt. Är nöjd med vad mitt kost och träningsschema har givit och kommer kunna titta tillbaka och ta med mig utav detta framöver. Vill tacka min flickvän som också deltagit och som vart ett otroligt stöd och pepp genom denna resa! Vill även tacka alla runt omkring och alla bra svar jag fått från min pt från denna sida!
Image Description
Bernadett Nyitrai-Ott -5.7 kg, Midja -11 cm
Det var jätte bra att man var inte hungrig under tiden och om man kunde inte träna gick framåt ändå.
Image Description
Jackelin Granberg -12 kg, Midja -26 cm
Jag hade inga direkta förväntningar på mig själv då jag förgäves försökt bli av med mamma kilona i ett år. Träning och kostschemat var lätt att följa, det var det psykiska som var svårt i perioder. Med facit i hand skulle jag göra det 100 gånger om!
Image Description
Martina Kristensson -5.4 kg, Midja -8 cm
Jag har lärt mig otroligt mycket när det gäller kost och näring. Kostschemat är ett fantastiskt verktyg för att hålla disciplin och ordning på vad man äter och varför. Jag är kvitt mitt sockersug och känner att jag har kontroll över det och inte det över mig. Hela form upplägget är bra och tydligt utformat.
Image Description
Michaela Wahlberg -10.3 kg, Midja -13 cm
Inte som en tävling utan mer som en livsomvändling med större förståelse för hur ett bra upplägg med kost, träning och sömn ser ut. Ett uppvaknande från mitt förra tänk när det gäller träning och kost. Ett positivt framsteg i mitt nya liv.
Image Description
Jonny Karlsson -7.5 kg, Midja -12 cm
Bra vändpunkt i livet en chans att bättra sej
Image Description
Marta Gajewski -6.8 kg, Midja -12 cm
Jag tycker tävlingen har varit jätterolig! Det har varit utmanande men på ett väldigt bra sätt och jag har lärt mig så himla mycket om kost, träning och om mig själv. Det tycker jag nästan är det viktigaste. Att jag vet vad jag gör nu och varför samt att träningen och kosten blivit en vana i vardagen vilket jag är väldigt glad över!
Image Description
Amanda Persson -13.5 kg, Midja -14 cm
Bästa jag gjort för mig själv, alltid kämpat med vikten och lätt fallit för snabbmat för att man är hungrig och inte orkar laga mat. Direkt när det startade kände jag att jag hade Birk´s support och han aldrig falla tillbaka förrens man hade ett meddelande om hur det gick samt den fantastiska live-stream som verkligen motiverade. Dessa 10 veckor har bara flugit iväg. Så extremt bra koncept och så otroligt roligt och man har verkligen lärt känna sig själv och det roligaste var mina söndagar för då var det dags att göra matlådor för veckan. Tusen tack
Image Description
Sofie Söderberg -10 kg, Midja -11 cm
Jättebra upplägg, enkelt att förstå och följa.
Image Description
Linda Jonsson -5.3 kg, Midja -6 cm
Fantastiskt motiverande och bra upplägg
Image Description
Anja Lister -8.5 kg, Midja -15 cm
Jag är mycket nöjd med upplägget och kunde med hjälp av er förändra min kropp på ett sätt som jag inte trodde var möjligt. Jag känner mig mycket mer hälsosam och mår mycket bättre både fysiskt och psykiskt.
Image Description
Agnieszka Skowronska -8 kg, Midja -17 cm
Utmaning, skulle aldrig tro att jag kommer följa dem till slut, helt fantastiskt resa, träningen ge mig glädje och mår mycket bättre.
Image Description
Josefine Cejas -10.5 kg, Midja -17 cm
Grymt bra! Trodde aldrig jag skulle nå dem mål jag har nått. Bra med mycket pepp från både facebook och instagram. Väldig snabb respons från er om man hade någon fråga!
Image Description
Nathalie Fransson -7.5 kg, Midja -12 cm
Toppen! Tufft på ett personligt plan att hinna ta sig tid att träna med två väldigt små barn. Men gjorde så gott jag kunde och är ändå nöjd över resultatet!
Image Description
Kalle Nelsson -10.3 kg, Midja -18 cm
Ett väldigt bra och simpelt upplägg som har gjort det lätt att följa under hela perioden. Härlig pepp och bra med livestream. Riktigt grymt schema som gör att träningsvärken sitter i fortfarande efter 10 veckor.
Image Description
Charlotte Heilborn -4.9 kg, Midja -10 cm
Upplägget var och är bra, men det var lättare förra nyårslöftet då allt var nytt. Nu tappade jag fokus och fick såklart då ibte lika bra resultat som sist vilket var tråkigt.
Image Description
Sandra Larsson -7.6 kg, Midja -17 cm
De första veckorna löpte på bra. Sen tappade jag lite motivation och hade det kämpigt. Men är nu tillbaka på banan igen.
Image Description
Patrik Johansson -8.4 kg, Midja -9 cm
Förvånansvärt lätt rent mentalt, har egentligen inte varit sugen på något. Det har mest varit att man saknar känslan att sitta å äta något gott framför tvn på helgen. Sjukt bra med receptbanken!
Image Description
Jeanette Månsson -11.1 kg, Midja -22 cm
Bra upplägg, goda recept men famfor allt den spark som behövde för att ändra mina vanor. Kommer använda refitness igen.
Image Description
Sigge Vartanian -7.9 kg, Midja -20 cm
Det jag försökt uppnå under 3 års tid har jag nästan nått på bara 10 veckor!! Tror att det räcker så?
Image Description
Charlie Strandberg -5.2 kg, Midja -15 cm
Väldigt bra! Jättebra upplägg tycker jag. Bra att det är varierande och roliga övningar.
Image Description
Rebecca Bylund -7.1 kg, Midja -13 cm
Bra upplägg med både kost och träning. Har aldrig behövt gå hungrig. Planering av både träning och kost tycker jag har varit den viktigaste delen för att få bra resultat.
Image Description
Conny Berglund -10.7 kg, Midja -17 cm
Grymt inspirerande. Bra med receptbanken.
Image Description
Per Gustavsson -13.7 kg, Midja -22 cm
Jag behövde en förändring i min livstil och det här blev ju en chockstart. Det har varit mkt lärorikt att följa matschemat och insett hur mkt det betyder för framgång med kroppen. Trodde aaaldrig att jag skulle få det här resultatet i min ålder (40+). Tack Rickard för bra coachning, nu är det bara att hålla i =) /// F
Image Description
Jonathan Brage -13.5 kg, Midja -13 cm
Bra upplägg. Väldigt smidigt med receptbanken. För det väldigt enkelt för en att följa schemat 😀👍
Image Description
Josefin Pettersson -13.2 kg, Midja -17 cm
Fantastiskt rolig tävling att vara med i. Bra upplägg och stöd genom hela perioden! Är så glad och stolt över att jag faktiskt genomförde dessa tio veckor och med ett resultat jag inte kunde vara nöjdare över både fysiskt och psykiskt!
Image Description
Edwina Strandqvist -10 kg, Midja -21 cm
Riktigt roligt och lärorikt. Att förstå hur kost och träning går hand i hand. Men också att man inte behöver svälta för att gå ner i vikt.
Image Description
Madeleine Dahlsten -4.6 kg, Midja -9 cm
Seriöst upplägg och stöd från tränarna. Man får hjälp med allt och lär sig mycket för en ny hållbar livsstil.
Image Description
Anna Finnman -6.7 kg, Midja -22 cm
Det var skönt att få struktur och färdiga mallar. Att man åt 6 gånger om dagen jämt födelat så att man aldrig blev vrålhungrig. Att man fick välja antal träningstillfällen. Jag valde först 5 men när jag kände att det kanske var lite mycket så kunde jag lätt justera till 4. Jag har inte varit sjuk under perioden utan har utfört nästintill alla pass.
Image Description
Magnus Sandberg -13.5 kg, Midja -19 cm
Inspirerande med bra upplägg på tränings & kostschema. Suverän receptbank som ställer in precis hur mycket man ska ha av varje råvara i recepten. Överträffade mina satta mål med råge! Har haft mycket hjälp av min fru som också gjorde nyårslöftet 2020. Vi har pushat varandra till bra resultat.
Image Description
Emelie Johansson -15.5 kg, Midja -27 cm
Luciaformen har vart helt fantastisk för mig, träningen har vart rolig och tung men gett mig fantastiska resultat, maten är ju som en dröm, 6mål om dagen och jag känner aldrig hunger eller sug! Alla andra fantastiska människor människor som oxå vart med i tävlingen har vart så peppande, vi har vart som en stor härlig luciafamilj dessa 12 veckor. Jag hade gjort en stor viktresa redan innan luciaformen men totalt kört fast så Jag är så glad och tacksam för att jag tog detta beslutet att vara med för med Rikards hjälp har jag idag den lägsta vikten jag någonsin haft i vuxen ålder! 15,5kg på 12 veckor, det hade jag aldrig trott för 3 månadersen
Image Description
Malin Sundin -3.8 kg, Midja -10 cm
Spännande och utmanande! Att jag den största sötsaksälskaren klarade av att hålla mig från sötsaker i 10 veckor trodde nog ingen, inte ens jag själv men jag fixade det! Lära mig äta rätt saker på fasta tider. Bra upplägg på träningsscheman.
Image Description
Anja Johansson -9.8 kg, Midja -26 cm
Såå nöjd ! Vilken tävling och vilken utmaning! Jäklar vad stolt jag är över denna resa.. Fick så mycket mer än "bara ett kost & träningsschema" även att det är grunden så måste man själv vara med på noterna. Man får viljan till att kämpa och utmanar sig själv varje dag. Vilket grymt upplägg med push från alla möjliga håll! Detta är inte bara en diet utan en helt ny livsstil ! Love it!
Image Description
Julia Viklund -5.4 kg, Midja -7 cm
Att vara med i Luciaformen har varit kul och utmanande! Jag trodde att jag redan kunde mycket om mat och träning men oj vad fel man kan ha! Har lärt mig så otroligt mycket mer om mat och träning, men också såå mycket om mig själv. Ångrar inte för en sekund att jag varit med!
Image Description
Nicolina jarl -12.1 kg, Midja -24 cm
Otroligt nöjd att jag tog mig chansen att vara med på luciaformen, mitt bästa beslut! Det har varit enkelt att både följa kost och tränings-schemat. Facebook-gruppen och livestreaming varje vecka, har varit guldvärd. Skulle kunna skriva en hel lista på saker som jag är nöjd med. Jag är så nöjd att jag anmält mig till nästa tävling också!
Image Description
Michaela Holmér -11 kg, Midja -19 cm
Perfekt upplägg för mig!
Image Description
Elaine Frank -9.7 kg, Midja -23 cm
Jag har älskat att ha ett tydligt schema att följa och många olika recept att välja på, men även möjligheten att exprimentera och skapa egna recept. Jag var rädd att bli troggad av hetsen, men istället känt ett lugn och bara fullt instruktioner fullt ut. Det tog mig 5 veckor att våga ta mig till gymmet, så i början körde jag endast hemms med motståndsband. Nu älskar jag gymmet :) Jag jar vunnit så otroligt mycket dessa veckor. Disciplin, ett mog att våga forma kroppen utan vara rädd för bli sjuk i ätstörningar. Jag mår pr otroligt bra. Tack.
Image Description
Johanna Sjögren -6.9 kg, Midja -18 cm
Bra upplägg och snabba svar från coach
Image Description
Anna Hellman -8.5 kg, Midja -12 cm
Upplägget är verkligen superbra och jag är så glad att jag hoppade på nyårslöftet! Jag har fått nya verktyg i min fortsatta resa med att tappa alla gravidkilon och detta var en bra start på vägen! Allt känns väldigt genomtänkt och man får bra stöttning under hela tävlingens gång, både från tränarna och i facebook-gruppen. Jag är så nöjd att jag kommer köra vidare med sommarformen!
Image Description
Judith Garcia Azbakh -3.8 kg, Midja -8 cm
Super bra upplägg😊
Image Description
Amanda Schnapauff Sevefjord -8 kg, Midja -19 cm
Väldigt bra upplägg med träning och kost. Bra peppning i Facebookgrupp och på Instagram. Älskar att man slipper stå och läsa på produkter i affären utan enkelt kan titta på hemsidan vad som är godkänt och inte. Receptbanken gjorde allt mycket enklare med goda recept.
Image Description
Linnea Engdahl Nilsson -14.5 kg, Midja -22 cm
Väldigt lärorikt och otroligt kul. Dessa 10 veckor har varit utmanande men jag har haft så roligt på vägen. Jag har överträffat mina egna förväntningar flera gånger om och är oerhört stolt över vad jag har åstadkommit under denna period. Jag har lärt känna mig själv på ett sätt jag inte trodde var möjligt på 10 veckor, jag har insett balansen i en hälsosam livsstil. För att inte tala om träningen, jag är fast! Så kul att se resultat och känna sig stark & frisk. Jag kommer garanterat fortsätta i liknande spår och är oerhört tacksam!
Image Description
Liselotte Lindström -5.4 kg, Midja -8 cm
Framför allt kul med massor av rolig träning och spännande recept, bra live sändningar och peppandeDet har också inneburit frustration för vad jag tycker små resultat på tex vågen men jag får kanske inse att den största förändringen har skett inuti och det andra tar längre tid än 10 veckor. Jag kan göra detta igen!
Image Description
Dennis Bothelius -8.4 kg, Midja -12 cm
Otroligt stimulerande och rolig.
Image Description
Thomas Hoas -16 kg, Midja -17 cm
Hade nog varit svårt att göra den här "resan" Själv! Sporrade att veta, det var fler som kämpade på! Hade väldigt svårt att få i mig all mat till en början, men med tiden gick det allt lättare! Har nog aldrig varit riktigt hungrig, men suget efter sött har nog hängt med hela tiden! Även om jag jobbar som kock, så har jag tagit rätt stor lärdom om kostens betydelse!
Image Description
Anna Johansson -8.9 kg, Midja -14 cm
Rolig, bra upplägg som gav resultat! Bra variation på övningarna på gymmet. grym receptbank med många goda maträtter att välja mellan som gjorde det möjligt att följa kostschemat strikt under hela perioden.
Image Description
Mikael Wesslén -14.1 kg, Midja -18 cm
Jag anmälde mig till luciaformen för att utmana mig själv till en bättre hälsa med en sundare kosthållning. Första veckorna var jag så fokuserad på tävlingen och mycket tid behövdes läggas på att skapa bra rutiner. Efter det flöt det på och endorfinet pumpade men sen sista veckorna var det åter igen tufft då energin började avta. Jag är super nöjd med mina resultat och tror att min envishet och tävlingspersonlighet var det som drev mig mest. Jag är också super nöjd med upplägget! Passade mig perfekt med tydligheten hur jag skulle äta och bra beskrivna gyminstruktioner. Jag älskar att det är en tävlingsform, gör att man orkar fortsätta fokusera. Tack refitness för att ni gav mig möjlighet att gå från pösmunk till super hunk!!!
Image Description
Viktor Oskarsson -12.8 kg, Midja -25 cm
Tävlingen har varit toppen! Jag har lärt mig väldigt mycket om kost och vad som är bra att att äta och inte! Jag har fått ett helt nytt liv, samt energi jag absolut inte trodde jag hade.
Image Description
Sofie Schenström -9 kg, Midja -24 cm
Denna resa har varit fantastisk, jobbig, rolig, utmanande och en ständig förbättring! Jag har fått mer förstående för styrketräning och mat efter denna upplevelsen. Tack vare den coachningen som har varit, de recepten som finns, gruppen man kan vara med i för att få hjälp & pepp från andra i samma sits. Jag ångrar inte en enda sekund att jag blev med på Nyårslöftet -18! Nu ska jag fortsätta att jobba för att bli ett bättre jag, och klarar jag det inte på egen hand så kommer jag att komma tillbaka för att gå ner de extra kilona som jag vill få bort. Min resa började den 5 Januari 2018. TACK Rickard, Tack refitness, Tack nyårslöftet!
Image Description
Louise Gustafsson -9.1 kg, Midja -14 cm
Detta är det bästa beslut jag tagit. Tränat i alla år och kämpat men känt att vikten bara stigit uppåt och aldrig vart nöjd med mig själv. Jag är så extremt stolt över min resa och jag tackar Rickard för detta fantastiska upplägg och all lärdom det givit mig. Nu vet jag hur jag ska tänka och det känns helt underbart!
Image Description
Frida Thuresson -6.6 kg, Midja -10 cm
Väldigt bra upplägg som är lätt att följa. Stor möjlighet till variation i maten gör att det känns som något man kan använda som grund under lång tid.
Image Description
Maria -7.1 kg, Midja -17 cm
Mycket mer positiv än jag trott! Jag har aldrig aktivt försökt gå ner i vikt och aldrig följt någon diet, för jag har inte trott på det. Testade detta och det fungerade bra! Ett stort plus var alla recept som fanns i receptbanken, plus livsmedelsdatabasen.
Image Description
Jörgen Bergström -6.7 kg, Midja -11 cm
OTROLIGT INSPIRERANDE ! Jag är en aktiv persson sedan tidigare inom gruppträning nen har aldrig riktigt hittat ”kärleken” till styrketräning på gymmet. Huvudmålet med hela ”sommarformen” var att hitta ut på gymmet och känna mig trygg och söker på vad jag ska och kan göra Att få hjälp med ett träningsupplägg enligt mina önskemål för att forma, bygga och tona kroppen i kombination med ett kostschema på ren och helt vanlig mat med superbra recept som varit enkelt att följa och inte alls varit ”svält” utan på ca 3000 kcal per dag, har gjort att jag absolut nått mitt mål både när det gäller mina hjärnspöken runt gymträning samt att forma kroppen. Extra plus även till livestream sändningarna på Fb som gett mycket svar och information på frågor runt träning , kost men även mentala frågor utan att ha gett pekpinnar och krav på måsten. Jag är mycket nöjd med @refittness Jörgen
Image Description
Pernilla Englund -9 kg, Midja -15 cm
Fantastisk tävling på alla sätt och vis! Älskar upplägget med maten och kosten då jag aldrig känt mig hungrig under dessa 12 veckor. Följer man schemat så får man resultat, så är det bara! Jag kommer garanterat köra en till tävling efter sommarformen!
Image Description
Sandra Brandt -3.6 kg, Midja -7 cm
Trots sen start och sjukdom sista vecka så tycker jag att de vart ett bra upplägg och en lärdom som kommer följa mig genom livet. Kan definitivt rekommendera refitness till alla som vill få en rivstart, stor som liten!
Image Description
Charlotte Svanander -16 kg
Efter två täta gradvidteter och osunt förhållande till socker och mat gjorde att kilorna bara las på min kropp. Så där stod jag framför spegeln som ung tvåbarnsmamma med dåligt självförtroende och missnöjd över min egna kropp. Så tack vare Rickards fantastiska hjälp,råd,supporting så klassas jag inte längre som överviktig. Jag är så jävla stolt över mig själv som har gjort denna resan.
Image Description
Jessica Eén -3.4 kg, Midja -7 cm
Den har varit motiverande! Enkelt upplägg som så gett resultat. En bra språngbräda för att ta sig vidare och fortsätta på den här resan som precis har börjat. Jag har inte gått ner så mycket och inte heller minskat så många centimetrar i midjan men mitt psykiska mående har helt förbättras. Jag är gladare, piggare och känner mig psykiskt starkare. Har inte haft ett enda migränanfall under hela tiden. Det är en otrolig vinst i sig. Skönt att hitta den rätta motivationen och glädjen i att träna för att må bra.
Image Description
Emmie Marmont -11.8 kg, Midja -28 cm
Trots att jag har en tvååring hemma och en knäskada var det enkelt att hålla mig till kostschemat och det jag fokuserade mest på var just kosten. Det var kul att se vilket resultat jag kunde få genom nästan enbart kostförändringar. Väldigt värt att vara med och tävla för att få en kickstart på ett hälsosammare liv.
Image Description
Therese Spjut -8.1 kg, Midja -10 cm
Upplägget är helt perfekt! För mig som fyrbarnsmamma har det varit extra viktigt med planering och förberedelser för att kunna hålla mig till programmet. Jag har lärt mig massor under dessa 12 veckor! Inte bara om kost och träning utan även om mig själv! 2017 har bara börjat och jag är så taggad för framtiden! Tack Rikard! Och tack refitness!
Image Description
Amanda Nilsson -7.3 kg, Midja -14 cm
Tävlingen har vart kanon! Början var jättejobbig men nu i slutet gick det så himla fort. Är så tacksam över att jag gjorde detta och att jag kämpade hela vägen i mål. Tack Richard för all hjälp med kost och träning!
Image Description
Clara Dunerman Neldin -4.5 kg, Midja -11 cm
Rolig och utmanande för mig själv. Varit nöjd med upplägget!
Image Description
Theres Nilsson -9.7 kg, Midja -19 cm
Tävlingen har varit väldigt lärorik, rolig och utmanande. Har fått lära mig hur och vad jag ska äta. Är så roligt att se skillnad på hur kroppen förändras.
Image Description
Helén Bäcklin -10.3 kg, Midja -18 cm
Tävlingen har varit väldigt lärorik och stärkande. Jag har lärt mig att bara för att man går efter ett kostschema betyder det inte att man inte kan äta god mat!
Image Description
Jenny Nyström -7.6 kg, Midja -20 cm
Tävlingen har ett fantastiskt upplägg. Fått precis rätt kunskaper för att få en livsstilsförändring. Receptbanken har varit guld värd och lika så peppen fråb alla andra medlemmar. Innan nyårslöftets start stod jag inför en större hjärtoperation, efter dessa tio veckor har nya ultraljud av hjärtat visat att aortan slutat växa och läkarna har beslutat att jag inte behöver opereras i nuläget.
Image Description
Ida Söderberg -10 kg, Midja -18 cm
De här 10 veckorna har varit helt fantastiska. Det är många som tyckt synd om mig för att jag inte fått äta, men det är ju just det jag fått. Visst, allt är kanske inte jättegott till en början utan salt men man vänjer sig fort. Kostschemat har varit väldigt enkelt att följa. Träningsupplägget har varit jätteinspirerande och jag har verkligen fått gå utanför min comfort zone på gymmet och lärt mig att älska HIIT. Det är nu den stora utmaningen kommer, att klara sig på egen hand med de verktyg man fått med sig. Jag skulle varmt rekommendera detta till alla som vill få en sundare syn på sin kropp och sitt ätande. Om jag klarat det så gör alla det1
Image Description
Sandra Toroczkay -4.3 kg, Midja -19 cm
Första gången för mig och jag tycker det har varit jätte bra veckor. Jag är jätte nöjd med min coach, de träningsscheman jag fått och de ändringar vi har gjort. Min coach har varit mycket lyhörd och stöttande. Mina kostscheman är jag också väldigt nöjd med och receptbanken är ju magisk!
Image Description
Jessika Högberg -12.3 kg, Midja -17 cm
Verkligen den kickstarten man behöver! Man mår bra, känner sig mätt hela tiden och börjar se resultat snabbt, fantastiskt!
Image Description
Madeleine Andersson -7.7 kg, Midja -11 cm
Bra helhetslösning med kost och träning. Bra receptbank där jag kunde hitta bra inspiration.
Image Description
Daniel Hamrén -18.7 kg, Midja -19 cm
I början av 2014 vägde jag alldeles för mycket för att det skulle vara hälsosamt, 107,7 kg. Kilona kom krypandes de sista 10 åren med ett stillasittande jobb och lathet. Jag har länge velat göra något åt det och i mars tog jag steget och skrev upp mig hos Rickard som klient och började träna och äta enligt ett personligt utformat schema. Den första månaden tappade jag 10 kg och efter 14 veckor stod vågen på -20,5 kg! Det jobbigaste var de nya matvanorna men man kommer snabbt in i det. Träningen blir som en drog. Den här våren köpte jag nya jeans 3 gånger. Jag gick från midjestorlek 38 till 32. Midjemåttet ändrades från 113 cm till 94 cm. Jag har alltid tyckt om att springa men har hindrats av min vikt - jag fick ont i benhinnorna. Efter många mils gång, småjoggande och senare löpning så sprang jag i augusti halvmaran (2,1 mil). Att slippa vara begränsad av sin vikt är en oerhörd frihetskänsla. Att sticka iväg och köra 1 mil eller styrketräna en timma känns idag helt naturligt. Numera, när jag tittar i spegeln ser jag en människa utan ölmage och med rejält mycket muskler och inte minst magmuskler! Att vara nöjd med sig själv när man tittar i spegeln måste vara den bästa känslan som finns. Sen är det kul att få blickar också. Jag känner mig stolt över det jag har gjort och är oändligt tacksam mot Rickard som coachat mig och tjatat på mig. Utan Rickard, ja, då hade jag nog vägt 110 kg idag. Tack Rickard!"
Image Description
Linnea Eriksson -12.3 kg, Midja -13 cm
Rolig, bra att äntligen få ett givande kostschema och träningschema som man kan gå efter. Svårt med motivationen då det inte känns som man tävlar. För mig är tävlingen viktig. Även fast man läser inläggen på fb så känner man sig ganska ensam.
Image Description
Robin Roos -9.9 kg, Midja -17 cm
Det vad min flickvän som övertalade mig att gå med, först var jag lite skeptisk. Men det har varit en grym resa och jag har utmanat mig på ett sätt jag inte gjort förut.
Image Description
Erik Wallin -5 kg, Midja -6 cm
Kanon! Jag har haft väldigt kul även om det varit tufft emellanåt. Jag har minskat min fettprocent från 11 till 5,5 procent och är i mitt livs form. Jag känner mig starkare, piggare, friskare och snyggare. Det här var precis den kickstarten jag behövde för att komma igång med ett aktivt och sunt leverne. Tack!
Image Description
Pauline Zander -8.9 kg, Midja -19 cm
Rolig utmanande tydlig motiverande och livsförändrande!
Image Description
Jacob Nikolaidis -3.7 kg, Midja -13 cm
Den var rolig. Fått förståelse för hur viktig kosten är. Gick med för att testa hur det blir när man äter mer kontrollerat och samtidigt tränar. Då jag tränat en hel del men skitit i vad jag äter innan jag gick med här.
Image Description
Lovisa Hallén -10.3 kg, Midja -14 cm
Tyckte upplägget var jättebra, jag körde på med mitt eget träningsschema men kosten hade jag aldrig klarat själv. Det krävs det lilla extra för att hålla motivationen uppe i så många veckor och för att kunna motstå alla frestelser i vardagen och Refitness ger det. Men vet att man inte är ensam och det gör att man fortsätter att kämpa.
Image Description
Fredrik Nilsson -13.6 kg, Midja -14 cm
Det var kul och fungerade bra, kom igång med min träning och tycker det är kul vilket var det viktigaste för mig.
Image Description
Michael Grandin -5 kg, Midja -16 cm
Väldigt tuff till en början med kosten men efter ett litet tag in så har allt gått som en dans, Allt handlar om disciplin och viljan att förändra ett leverne.
Image Description
Cassandra frid -13.1 kg, Midja -22 cm
Det bästa beslutet jag tagit och som känns lätt att hålla och att man efter en 12 veckors period bara tänker fortsätta vilket gör det blivit en livsstil och inte en diet.Lårt mig mycket om min kropp och hjärna också under denna tiden.
Image Description
Josefine Hopkins -8 kg, Midja -12 cm
Rolig och inspirerande. En ny start på att jobba med sig själv. Det som var bäst var kosten, att ändå få äta riktigt mat inte bara bantningskur vilket gör att de blir mer en livsstil. Hann inte med träningen riktigt pågrund av personliga skäl men provade på schemat som var bra anpassat efter min förmåga.
Image Description
Hanna Neering -5 kg
Otroligt lärorik och väldigt utmanande. Men jag är otroligt glad att jag gjort detta! Det har helt förändrat min syn på träning och kost och numera längtar jag till ett träningspass!
Image Description
Theresé Viberg -5.8 kg, Midja -9 cm
Mycket lärorikt och att det faktiskt fungerade!
Image Description
Emma Henriksson -8.9 kg, Midja -14 cm
Bra,rolig,peppande!
Image Description
Alexander Dypbukt -9.5 kg, Midja -15 cm
Extremt rolig, utmanande och bra upplägg från start till mål. Både kost och träningsupplägget passade mig utmärkt.
Image Description
Madeleine West -7.8 kg, Midja -13 cm
Jag har upplevt detta som väldigt positivt. Jag har lärt mig en massa under dessa veckor, jag har fått en bättre livsstil och träning är numera någonting som jag vill göra. Jag är väldigt nöjd med upplägget och kommer fortsätta äta efter mitt kostschema efter detta. Två graviditeter och två kejsarsnitt sätter sina spår på kroppen, och jag trodde aldrig jag skulle bli av med hängmagen vid snittet, men den är snart borta. Jag har en bit kvar till mitt mål, men är stolt över vad jag åstadkommit på dessa veckor.
Image Description
Annie Karlsson -5.8 kg, Midja -15 cm
Jag älskar att utmana mig själv och denna tävling är verkligen en rolig utmaning dessutom. Visst har det funnits dagar då jag känt mig helt slut och undrat varför jag vill träna så hårt, men lika snabbt har jag kommit under fund med just varför när jag väl tagit mig till gymmet. Bra mat och hård träning ger en verkligen så himla mycket mer än muskler och fettreducering. Jag har inte känt mig så full av lycka och energi på länge!
Image Description
Sofia Björkman -11.2 kg, Midja -18 cm
Det har varit en tuff och en otroligt givande resa. Både psykiskt och fysiskt, men jag är så tacksam, dels över de resultat jag uppnått och dels över de redskap jag har fått längst vägen av Rickard och Refitness. På tre månader har jag gjort en otroligt stor personlig resa vilket jag alltid kommer ha med mig och minnas. Alla kan göra förändringar och att anta denna utmaning genom refitness är verkligen något jag rekommenderar alla! Tack så hemskt mycket Refitness och Rickard för att ni hjälpt mig att nå mina drömresultat!!
Image Description
Marcus Johansson -10 kg, Midja -17 cm
Bra, den ger tydliga resultat på både våg och måttbandet. Men visst är det en tuff omställning med all kost och inspiration till det. Utan receptbanken så hade det helt klart varit tuffare.
Image Description
Tony Garcia -9.5 kg, Midja -18 cm
Tävlingen har vart rolig & lättare än vad jag förväntade mig. Kosten har passat mig perfekt. Detta va starten på en sundare livsstil & jag kommer fortsätta med samma kost tills jag är nöjd med slutresultatet.
Image Description
Hanna Waplan -9.9 kg, Midja -19 cm
Trots många förkylningar under denna period så har det gått bra att hålla kosten vilket verkligen har gett resultat, jag är piggare, mår bättre och kosten har varit lättare att hålla än vad jag trodde.
Image Description
Malin Åckerström -6.1 kg, Midja -11 cm
Väldigt lärorikt! Vart kämpigt några gånger, förkylningar och annat som spelat in. Men överlag har det gått bra, äntligen har jag fått tillbaka motivationen. Lärt mig fått rutin på både kost och träning. Detta är bara början på en ny livsstil!
Image Description
Louise Jönsson -7.3 kg, Midja -17 cm
Toppen, bästa jag gjort! Önskar bara jag gjort de tidigare. Bättre sent än aldrig. 👍🏻
Image Description
Daniel Gerhardsson -14.4 kg, Midja -22 cm
Hemsidan och facebooksidan tillsammans med tävlingsupplägget gjorde att jag upplevde tävlingen som underbar hela vägen genom 10 veckor. Kosten var inga problem eftersom jag aldrig tyckte det var för lite mat, men det är klart att det fanns vissa maträtter som jag saknade under tävlingen. Efter tävlingens slut så kommer jag fortsätta med rutinerna, även fast jag kommer njuta av vissa onyttigheter under helgerna. Jag skulle varmt rekommendera tävlingen till andra som är intresserade.
Image Description
Helen Larsson -8.3 kg, Midja -24 cm
Detta har varit superkul och alla som är med peppar varandra. Bra och snabb feedback från tränarna!
Image Description
Ellinor Bohm -6 kg, Midja -7 cm
Utan tvekan det bästa beslut jag tagit! Den största skillnaden för mig är att jag känner mig både piggare, gladare och starkare! Gymmet, som jag alltid avskytt pga rädslor, är nu min fristad från småbarnslivet och ett lekland fyllt av möjligheter. Jag har funnit balans med kosten och lärt mig att äta ofta och bra grejer, istället för att småäta skit. Tack!!!
Image Description
Anna Andersson -4.4 kg, Midja -16 cm
Jag upplevde att tävlingen var enkel och rolig att delta i! Superbra upplägg med coach, scheman, receptbank och sin egna graf där man lätt kan se sina framsteg vecka för vecka, trots att vägen dit inte alltid är spikrak. Det har varit 10 lärorika veckor, där fokus har legat på att få en hälsosam vardag och att hitta glädjen till träningen. Jag har inte helt och hållet nått mitt mål men kommit en bra bit på vägen. Alla ni som funderar på om det är värt det: KÖR! 👏🏻
Image Description
Jennifer Larsson Uitto -12 kg, Midja -22 cm
Helt fantastiskt upplägg med både kost och träning, detta fick mig att komma tillbaka på banan efter att ha fött barn för 9 månader sen och dåliga vanor! Stort tack för allt!
Image Description
Tiffany Karlsson -6.7 kg, Midja -16 cm
Att vara med i Luciaformen är det bästa jag gjort för mig själv på länge. Jag har tidigare varit en jojo-tränare som kört allt eller inget och därför tröttnat snabbt. Med Luciaformen har allt varit så enkelt då jag tränat så ofta jag själv velat och ätit samma mat jag brukar - men på ett mer kontrollerat sätt. Inga förbud eller måsten, allt är upp till mig själv! Detta har gjort att det nu när tävligen är över, känns som en självklarhet för mig att fortsätta köra på med samma upplägg - för det är inte jobbigt. Mitt sötsug som alltid varit mitt största problem, försvann efter två dagar. Träningen har varit så himla rolig och jag älskar funktionen att kunna tracka hur mycket vikt jag klarar, det har varit min sporre för att vilka fortsätta öka på stället för att känna mig nöjd med en viss vikt. Kort och gott, ett upplägg som var perfekt för mig!
Image Description
Robin Lindvall -6.9 kg, Midja -14 cm
Jätte bra upplägg! Alltid snabb hjälp av Birk när jag behövde det och aldrig några problem. Receptbanken va guldvärd och kostschemat va jätte enkelt att följa med bra mat. Rekomenderar detta till alla som bara vill må bättre och gå ner i vikt.
Image Description
Åsa Johansson -5.5 kg, Midja -10 cm
Jag tycker det har varit roligt och lärorikt. Känt mig peppad genom gruppen och av er tränare. Samt lärt mig mer om min kropp och om kost och träning. Kommer fortsätta kämpa på efteråt. Fått ett helt nytt tänk :) Synd jag inte hittad detta koncept tidigare.
Image Description
Elin Malmland -5.1 kg, Midja -7 cm
Jag har verkligen fått en riktig ”kick” till att komma igång med träningen. Hade jag inte gå med i Refitness hade jag aldrig tagit tag i min hälsa.
Image Description
Hanna Wittzell -8.5 kg, Midja -12 cm
Med mycket mammakilo och ett ständigt sötsug har denna tävlingen varit en jättebra spark i baken! Med en ny disciplin och en start i viktminskning är jag jätteglad att jag gjorde detta. Jag är nöjd med mig själv igen och mycket gladare!
Image Description
Johanna Andrén -10.1 kg, Midja -16 cm
Detta har varit de bästa jag har gjort och verkligen fått mig motiverad och till att fortsätta med både kost och träning. De va tufft dom första veckorna men vi va ett litet kompisgäng som va med i tävlingen och som pushade varandra, trodde aldrig att de skulle bli sån här förändring.
Image Description
Mikaela -8.7 kg, Midja -15 cm
Tredje gången jag är med så upplevde denna tävling som de andra. Bra upplägg, bra träningsschema! Otroligt kunniga tränare och en guldstjärna till att ni nu skriver ut namnet på den man pratar med! En extra guldstjärna till Birk som alltid ger bra förklarade och peppade svar!
Image Description
Jeanethe Kvickström -8.7 kg, Midja -14 cm
För en som aldrig har hållt på med styrketräning och ordentlig kost så är jag mer än nöjd, och fick mer resultat än jag hoppades på.
Image Description
Gustaf Juhlin -8.8 kg, Midja -11 cm
Tävlingen var ett bra sätt att hitta motivationen igen, ganska snabbt in så insåg jag att jag inte skulle kunna träna lika hårt som jag ville pga. skador men följde kostschemat och lyckades ändå få helt ok resultat. Tävlingen är ett bra sätt för de som tappat motivationen och behöver en liten extra morot för att komma igång.
Image Description
Tonja Mårtensson -5.5 kg, Midja -11 cm
En bra start på att komma i form. Jag har mycket kvar men har kommit en bit på vägen så det känns bra!
Image Description
Jenny Ivarsson -12.4 kg, Midja -18 cm
Det har varit en jätterolig period med ett jättebra upplägg.
Image Description
Frida Finn -11 kg, Midja -10 cm
När jag väl går in i en tävling så gör jag det till 100%, och det gjorde jag även i Luciaformen. Jag är hur nöjd som helst med hela upplägget - kostschemat har varit toppen då man aldrig gått hungrig och samtidigt haft receptbanken med MÄNGDER av goda recept! Träningen har jag skött på egen hand med en himla massa crossfitpass. Stort plus för Facebook-gruppen och coacherna som stöttat och gett bra råd på vägen. Jag ångrar inte en sekund att jag hoppade på den här utmaningen! :)
Image Description
Mathilda Tollesby -6.6 kg, Midja -11 cm
Superbra! Det var lätt att följa schemat och man går nästan aldrig hungrig. Har lärt mig mycket framför allt om kosten som jag tar med mig!
Image Description
Ebba Kvarnström -6.5 kg, Midja -5 cm
Jättekul och lärorikt!! Träningen hade jag ganska bra sedan innan tycker jag, men kul med lite annat upplägg än vad jag är van vid. Det jag tar med mig mest är nog innebörden av mat och att mitt tankesätt har förändrats helt kring kosten. Är så laddad på att börja min nya livsstil. Tack för all hjälp refitness!!
Image Description
Stefan Carlsson -7.3 kg, Midja -11 cm
För mig startade det med en vilja att gå ner lite i vikt och att dra ner på midjemåttet. Har provat liknande kostprogram förut och då aldrig kommit lägre än till en viss vikt. Men ju längre veckorna kom så upplevde jag att det här var lite annorlundare. Den stora skillnaden var resultatet. Jag har passerat min (som jag trodde) drömgräns med flera kilon och cm. Utan att veta exakt varför så tror jag ändå att just detta upplägget passade mig väldigt bra. Ett bra kostprogram i kombination med stor variationsmöjlighet i form av receptbanken har gjort att man lyckats följa programmet slaviskt. Träningsupplägget har fungerat väldigt bra det oxå, även om jag adderat en hel del träning från grunduppställningen 😊
Image Description
Sara Lundbergh -7.5 kg, Midja -15 cm
Tävlingen var den spark i arslet som jag behövde. Efter 6e graviditeten så hände det ingenting viktmässigt. Stod still i 10 månader efter förlossningen och tyckte jag rörde på mig och åt små portioner. Men i och med tävlingen insåg jag att min kropp gick på svält då jag åt för lite. Har haft alarm på telefonen för att inte missa när det är dags för något nytt mål. Fick ett individuellt kost- och träningsschema. Har upplevt det lite meckigt med att väga allt och inte kunna äta vissa grejer eller inte samma som övriga i familjen. Sedan har det ju inneburit många timmar på gymmet som utvecklingsmässigt varit lätt att se då jag i alla övningar har behövt ökat i vikterna under dessa veckor. Det har ju uppenbarligen funkat. Rikard och även Alex som står bakom detta gör ett superjobb. En dag varje vecka har de även förutom att svar på meddelanden via hemsidan haft livestream via Facebook där vi deltagare kunnat få svar på frågor live.
Image Description
Joni Haapaniemi -17 kg, Midja -19 cm
Tävlingen har gått bättre än förväntat! Inget strul med kost eller träning, lätt att följa. Är positivt överraskad av resultaten och detta är något jag kommer köra vidare på och även sätta nya mål.
Image Description
Martina Asklund -8 kg, Midja -18 cm
Kul och utmanande träningsprogram som inte var svårt att hinna med trots vardagspusslet med 2 barn, jobb och aktiviteter. Enkelt kostschema som med hjälp av receptbanken var enkelt att anpassa till familjen också!
Image Description
Corinne Vikstrand -10.7 kg, Midja -14 cm
Har verkligen lärt mig mycket av tävlingen, både och kost och träning, allt har varit jättebra, är så glad att ni har skapat denna tjänsten för dom som behöver hjälp men kanske inte har råd att betala dyra pengar till en personlig tränare.
Image Description
Amanda Gustavsson -8.2 kg, Midja -12 cm
Bra upplägg som passar alla oavsett tidigare erfarenheter, lätt att förstå och följa både kost och träningsschemat.
Image Description
Denice Jakobsson -8 kg, Midja -23 cm
En fantastisk lärorik resa, fått så mycket inspiration både av tävlande samt av dem som anordnat tävlingen. Säger bara WOW.. ALLA borde göra denna resa, min kropp har utvecklas och lika så mitt tänk att se på kost&träning, åt tok för lite förut! Är så pigg, och har inte ont längre! Så nöjd att jag vågade och tog steget att delta!
Image Description
Sandra Jönsson -9.5 kg, Midja -12 cm
Jag är himla nöjd med både kost och träning, man har kunnat äta gott och tränat på någerlunda. Så på så vis har de varit ett himla bra upplägg. Kul med alla människor man kunnat följa på deras resa, de har ju varit en sporre i sig... Kommer lätt rekommendera för andra!!
Image Description
Sophia Ansell Winberg -19.6 kg, Midja -29 cm
Riktigt bra, aldrig hungrig eller sugen på onyttigheter. Grym personal som gjort det enkelt för mig att förstå och kunna genomföra kost och tränings schema. Har en lång bit kvar på min resa, men väldigt taggad att fortsätta.
Image Description
Jenny Ivarsson -11.8 kg, Midja -17 cm
Det här har verkligen varit en fantastisk resa och jag har ändrat hela min livsstil under den här perioden. Nu äter jag bättre, tränar mer och mår så otroligt mycket bättre!
Image Description
Sandra Nordengren -6.7 kg, Midja -16 cm
Jag tycker att denna tävling har varit så rolig och peppande och framförallt lätt att följa. Det har varit ett enkelt upplägg med träningen att följa, både på gym och hemma. Kosten har gått över förväntan väldigt bra. Det finns massor av goda recept i receptbanken och det är fungerat jätte bra i vardagen tillsammans med familjen. Jag har aldrig gått hungrig och fått sug eftee onyttigheter. Bra och ren mat. Man går fort feedback och pepp av tränarna och andra tävlande.
Image Description
Anna Nordin -12.1 kg, Midja -19 cm
Super bra! Jag är jätte nöjd med mina resultat och har följt kost och träningsschema exakt.
Image Description
Kristoffer Wolker -2.3 kg, Midja -13 cm
Den här tävlingen har varit riktigt inspirerande. Jag har blivit betydligt piggare i vardagen och mycket starkare än innan tävlingen. Kan varmt rekommendera refitness till andra! Tack! 💪
Image Description
Sandra Eriksson -9 kg, Midja -13 cm
Dessa tio veckor har gått undan! Kosten har jag verkligen följt strikt, inga avsteg alls. Träningen har även den gått kanon bra. Jag är nöjd med tävlingen & upplägget, speciellt receptbanken. Nu är det bara att fortsätta kämpa och sätta upp nya mål för denna mamma kropp!
Image Description
Anna Ajstrup -5.2 kg, Midja -14 cm
Mycket givande!!! Efter 1 års helvete med min IBS mage kan jag äntligen äta utan att se höggravid ut! Många möjligheter att laga mat på vilket var det mest positiva för min del då många dieter är tråkiga och enformiga. Roligt med möjligheten att följa och peppa/peppas av andra deltagare även om man är ensam så har man ett enormt stöd. Detta har varit ett av dem bästa program jag har följt utan att svälta.
Image Description
Diana Johansson -4.6 kg, Midja -14 cm
Jättebra upplägg, lätt att följa o bra idéer på variation på maten. Är jätte nöjd med helheten
Image Description
Frida Andersson -4.1 kg, Midja -13 cm
Något utav det jobbigaste jag gjort, samtidigt något utav det bästa jag gjort. Fantastiskt att man kan ändra sin kropp så mycket på så kort tid!
Image Description
Sara Frost -5.4 kg, Midja -10 cm
En nystart på livet! Det har varit en rolig & väldigt lärorik utmaning. Jag har blivit mycket piggare & gladare, fått bättre hy och ett höjt självförtroende! Jag tänker definitivt fortsätta med det här tänket! Tack refitness för denna resa!!!
Image Description
Camilla Watz -13.3 kg, Midja -22 cm
Toppen, kosten och träningen har fungerat toppen för mig, och även feedbacken från Birk har varit toppen!
Image Description
Charlotta Karlsson -14.5 kg, Midja -23 cm
Det har varit den bästa investeringen jag gjort på mig själv. Ni har lärt mig att inte vara rädd för mat för att gå ner i vikt. Jag har fått de bästa redskapen för att kunna göra ett grymt jobb. Har aldrig mått så bra i hela mitt liv, varken psykiskt eller fysiskt! Absolut har det varit tufft stundvis men då har jag fått påminna mig om varför jag gör detta. Mycket god mat, bra träning, pepp från medtävlande - det är så grymt det kan bli!
Image Description
Cecilia Berg Östergren -9.9 kg, Midja -14 cm
Det här upplägget har passat mig. Kosten är varierande, det svåra har varit att äta 6 ggr/dag. Att det är en tävling har varit min drivkraft när det känts motigt. Så underbart att upptäcka ett fungerande koncept som inte tar slut för mig nu bara för att nyårslöftet är över. Nä nu börjar resten av mitt hälsosammare liv. Mot bättre hälsa!
Image Description
Alexander Jersgren -9.4 kg, Midja -12 cm
Intressant hur man kan experimentera med kroppen. Upplevde tävlingen som givande och rolig. Har gett mig många verktyg för att kunna göra bättre val i vardagen, vilket även lett till att jag blivigt rörliga, snabbare och mer explosiv i min idrott.
Image Description
Malin Bröthlin -6.5 kg, Midja -11 cm
Jag tycker hela upplägget varit jätte bra. Lätt att komma in i. Mycket hjälp av varandra.
Image Description
Patrik Erfält -14.5 kg, Midja -16 cm
Det va en tuff resa. Med jobb som kräver en del resor så har det varit en utmaning att följa kost-och träningsschema. Rickard har varit till kanon hjälp, hitta lösningar i både träning och kost när jag har varit på resande fot. Kost och träningsupplägg (på hemmaplan) har varit enkelt att följa med de beskrivningar som medföljer och den backup som funnits hela vägen. Under tävlingen lanserades sökbar bank gällande råvaror, gick att söka enkelt vad man fick och vad som avråddes att ära under denna tid. Givetvis får vi inte glömma grupperna på FB och Instagram som har varit kanonstöd. //patrik
Image Description
Sanna Hällsten -10.9 kg, Midja -17 cm
Rolig och enkelt att följa. Har tidigare försökt med andra dieter och gett upp efter någon vecka då det blivit för jobbigt. Här vet man exakt hur man ska äta och man kan förbereda matlådor inför kommande veckor.
Image Description
pernilla lindfors -12 kg, Midja -16 cm
Superkul och oerhört inspirerande , ska absolut vara med fler gånger. Känner att jag fått ordning på träning och mat, stor eloge åt er Med vänlig hälsning, Pernilla ( snart klimakteriekärring med hormonkänningar😂‚)
Image Description
Johanna Dufström -6.2 kg, Midja -14 cm
Mer pepp att hålla kost och träningsprogram då det just är tävling :) lätt med alla recept och bra svar från reFitness vid frågor .
Image Description
Elin Möller -6.3 kg, Midja -10 cm
En bra och lättföljd struktur, man har fått en bra bild om att vara hälsosam inte behöver vara tråkigt. Bra peppning från gruppen och andra deltagare.
Image Description
Fredrik Olsson -8.5 kg, Midja -14 cm
I stora drag har det varit en fantastik resa Jag har stött på motgångar och fått utmana mig själv både psykiskt och fysiskt i denna tävling vilket har vart både jobbigt och roligt. Men belöningen i form av resultat på vågen och ökad styrka på gymmet har varit värt allt slit. Jag vill tacka Rickard och Refitness för all stöttning och hjälp på vägens gång och kan starkt rekommendera denna tävling till alla som vill göra en livsförändring!
Image Description
Hanna Jönsson -7 kg, Midja -10 cm
Tävlingen i sig hade nog egentligen kunnat spela kvitta för min del. Det är hela gemenskapen, peppen och teamspirit:en som verkligen har varit något utöver det vanliga. Jag har tagit del av PT-upplägg förr, men då gjort resan "ensam", och det spelar verkligen stor roll att ha ett helt hav av andra människor som går igenom exakt samma sak som du. Fint upplägg med livestreams och FB-grupp, och stor eloge till er på ReFitness som ligger bakom. Ni gör ett fenomenalt jobb med att förklara, vara aktiva, hjälpa och peppa oss deltagare.
Image Description
Cissi Bergman -3.6 kg, Midja -6 cm
Det var något år sen jag upptäckte refitness och såg allas härliga resultat. Jag har fått hjälp med kost och träningsschema förr och pga den erfarenheten så valde jag att inte hoppa på då. Nu i efterhand ångrar jag mig att jag vänta dessa åren, refitness upplägg är riktigt bra och det går att leva efter utan att vara komplicerat. Vanlig god och varierad mat. Gick snabbt och lätt att få hjälp av coacher när man behövde.
Image Description
Ahmed Darwish -6.4 kg, Midja -9 cm
Det har varit en otroligt bra resa. Vissa dagar bättre än andra men det är väl så det funkar, gäller att ha tålamod. Finns vilja så finns resultat. Jag följde kostschemat in till 100% samt träningen och varje cardiopass. Sjukt att jag såg resultat framför ögonen på mig! Tack för mig!
Image Description
Martin van der Maarel -6.5 kg, Midja -19 cm
Kul, utmanande och motiverande! Att kunna på ett relativt enkelt sätt göra en sådan stor livsförändring kan jag rekommendera varenda människa!
Image Description
Therese Spjut -10.6 kg, Midja -11 cm
Älskar ert koncept! Klockrent och lätt att följa! Jag som fyrbarnsmamma tycker det är perfekt när alla recept kan göras så även barnen kan äta samma mat 😍 Träningen är toppen, men jag har haft tufft att hitta tiden tyvärr.
Image Description
Emma Nestor -10.2 kg, Midja -9 cm
Jag tycker det är ett väldigt bra och simpelt upplägg. Trodde i början att all vägning av mat skulle vara ett projekt, men inte alls, tvärtom. I början är det nästan lite roligt tills det övergår i rutin. Är väldigt nöjd med både kost- och träningsschema.
Image Description
Christoffer Olsson -7.5 kg, Midja -20 cm
Upplevde upplägget mycket bra och lättsamt att följa. Då receptbanken är fylld med recept som anpassas utifrån mina mått så var det i början mycket enkelt att anpassa kosten efter schemat och efter någon vecka var det smidigt att börja laga mat utifrån egna förutsättningar men enligt det kostschema man har. Träningsupplägget har fungerat mycket väl och har gått lätt att ändra om något varit svårt att utföra, bra stöd från tränarna där. Jag är mycket nöjd att jag genomförde nyårslöftet och känner mig glad över resultaten det gett mig! Det har också under hela perioden varit en trevlig och peppande ton bland övriga deltagare i Facebook-gruppen och på Instagram.
Image Description
Maja Kallinki -7.5 kg, Midja -14 cm
Jättebra! Jag har lärt mig hur jag ska äta för att må bra och gå ner i vikt. Peppande med facebookgruppen och mycket recept. Så stolt över mig själv att jag genomfört dethär! Kommer definitivt fortsätta med detta koncept efter tävlingen.
Image Description
Jenny Dahlström -9.8 kg, Midja -7 cm
Image Description
Belinda Borggren -7.9 kg, Midja -12 cm
Jag tyckte att hela upplägget har varit bra. Kostschemat har vart det bästa då det finns så himla mycket att välja mellan. Er skulle jag verkligen rekommendera!!
Image Description
Lars-Johan Alm -7.5 kg, Midja -14 cm
Rolig och en bra resa med lärdom om kost och hur kroppens muskulatur fungerar. Bra pepp och coaching.
Image Description
Alexandra Dontas -11.7 kg, Midja -21 cm
Jag är så glad att jag såg annonsen och spontant anmälde mig. Tävlingen har ändrat min livsstil och hela mitt tänk runt mat, träning och hälsa. Det här hade jag inte gjort ensam, Refitness upplägg med att låta oss alla kunna följa varandra på sociala medier och även livestreaming så ger jag högsta poäng!
Image Description
Marcus Karlsson -16.1 kg, Midja -20 cm
Jätte roligt tävling. Konceptet passade mig perfekt. Då jag gillar & tävla. Detta var exakt det jag behövde för att komma igång med träningen igen. Kul med facebook grupp att dela tankar mm med andra deltagarna. Lärt mig så mycket under dessa veckor både med mat & träning. Träningsschemat så bra att det finns länkar till alla övningar man ska göra. Matschemat lika så att det står exakt hur mycket & vad du skall äta. Samt att det även finns en receptbank. Superbra. Superkul tävling!
Image Description
Maja Bengtsson -6.5 kg, Midja -10 cm
Superbra upplägg! Gick aldrig hungrig och till skillnad från andra träningsscheman jag följt så var refitness program enkelt att följa och kul! Tycker att resultaten har synts där jag vill att det ska synas.
Image Description
Victoria Lupaca -11 kg, Midja -25 cm
Jätte bra! Jag har varit med tidigare och refitness har utvecklas till det bättre på de senaste två året.
Image Description
Johan Johansson -7.5 kg, Midja -15 cm
Riktigt bra. Er hemsida är grymt uppbyggd, med livsmedelsbank och recept.
Image Description
Emma Westman -8.2 kg, Midja -12 cm
Mycket possitiv till upplägget då man aldrig behöver gå hungrig. Det har varit mycket lärorikt och peppande då resultaten kommer hyfsat fort.
Image Description
Sara Yazarloo -7.2 kg, Midja -13 cm
Det här har vart otroligt roligt. Har lärt mig så otroligt mycket om mig själv, träning och kost. När jag tog start bilderna insåg jag vilken fel bild jag har haft av mig själv. Är väldigt nöjd över min prestation och mina resultat trots att jag var sjuk 2 veckor. Stort tack för allt stöttning och hjälp.
Image Description
Mattias Wahlmark -8.5 kg, Midja -13 cm
Jag gillade att få schema på både kost och träning. Gällande kosten så har jag lärt mig att få ett annat tänk. Äter mera ren mat nu. Träningen har också blivit bättre då jag nu tränar hela kroppen och kanske inte bara de jag gillar att träna.
Image Description
nathalie strömmer -8.4 kg, Midja -21 cm
Bra upplägg, man får äta väldigt mycket. Hållbart trots att man blir sjuk, fast träningen blir utesluten så går man ändå ner i vikt.
Image Description
Jimmy Andersson -6 kg, Midja -10 cm
Skulle säga bra! Svårt å lägga om kost från ena dagen till andra! Men man har lärt sig en hel del om både kost,träning och hur kroppen funkar.
Image Description
Isabelle Bäckström -7.8 kg, Midja -19 cm
Upplevde tävlingen som en rolig utmaning och en stor gemenskap där man stöttar varandra. Att det är en tävling gör att man blir väldigt fokuserad men samtidigt har det varit en stor stress just för att jag varit sjuk så pass länge under denna period att jag bara kunnat träna vid 3 tillfällen och det har definitivt påverkat mitt resultat. Trots det är jag väldigt imponerad och förvånad över att enbart kosten ändrat så mycket för mig både i kropp och knopp även om jag är väldigt långt ifrån mitt mål så har jag fått mycket bra verktyg med mig från detta! Stor eloge till refitness som gjort detta möjligt för mig!
Image Description
Johanna Lövgren -15 kg, Midja -35 cm
Bra upplägg både gällande kost och träning. Stora mängder mat så man behöver aldrig gå hungrig!
Image Description
Nathalie Lundberg -5.2 kg, Midja -14 cm
Der var jobbigt i början att lära sig vad och hur man skulle äta så det inte blev precis samma mat hela tiden. Men tack vare receptbanken så var det lättare. Och att man även inte ska vara rädd att testa nya saker. Både gällande mat och träning. Det här har funkat bra för mig. Jag har även lärt mig att man inte ska stirra sig blind på vågen.
Image Description
Anna Hofvander -5.5 kg, Midja -16 cm
Ett enkelt koncept som är lätt att följa, det passade mig perfekt. Jag valde att träna 4 dagar/vecka, vilket är hållbart för mig även efter tävlingen. Det bästa är att allt är individanpassat för var och en.
Image Description
Malin Eriksson Norén -5.1 kg, Midja -5 cm
Jag gillar upplägget av både kost och träningsschema! Kosten framförallt pga att alternativet är oändliga och endast fantasin sätter gränser. Älskar att man skapar en Facebookgrupp till varje tävling, där man får pepp, recepttips, pushar varandra och helt enkelt kan göra denna resa som ett riktigt team där vi alla kör all in!
Image Description
Jenny Caesar -8.6 kg, Midja -18 cm
Refitness har varit starten på min resa. Tacksam för all pepp, mycket bra livesändningar av er coacher som förklarat alla frågor på bästa sett. Jag har taggat till och kämpat med hjälp av er alla som varit med i Facebook sidan. Stort tack till både coacher och deltagare.
Image Description
Sara Olsson -6.5 kg, Midja -14 cm
Tävlingen var väldigt enkel och upplägget var bra. Det har gjort att jag har nått mitt mål och mer därtill. Det har gett mig andra och även nya perspektiv på främst maten men också träningen. En tävling jag absolut rekommenderar andra som vill göra förändringar med sin kost och träning.
Image Description
Veronica Gyllenbrodd -5 kg, Midja -20 cm
Det va väldigt lätt att komma in i det, med kost o träning. Det bästa jag gjort!
Image Description
Anas Azbakh -6.8 kg, Midja -15 cm
Det var väldigt roligt och en mycket intressant chalenge för mig
Image Description
Beaa Ljungdahl -8.4 kg, Midja -19 cm
Mycket bra upplägg, roligt, peppande. Underbart o kunna gå på kostschema men ändå äta så mycket god mat, och bra recept. Värt verenda krona! Så tacksam för refitness som gett mig de rätta verktygen att kunna lyckas med detta!
Image Description
Camilla Altun -9.1 kg, Midja -15 cm
En riktigt rolig tävling! Förutom att jag har följt ett grymt upplägg både kost och träning, så har jag lärt mig så mycket på vägen! Jag är så nöjd!
Image Description
Emelie Olofsson -8.4 kg, Midja -18 cm
Första gången jag känt mig sund och balanserad. Ett upplägg som är på riktigt och som inte ger ångest eller hunger känslor. Har alltid kämpat med övervikt och har provat många dieter men detta fungerade verkligen och kommer hålla i framtiden då detta inte är bantning. Jag är glad att jag tog steget.
Image Description
Tamara Lantto -4.2 kg, Midja -6 cm
Wow vilken resa! Från att ha varit "rädd" för att äta mat, till att direkt kastas in och äta 6 mål om dagen. Det var definitivt min utmaning. Idag ser jag fram emot varje måltid och njuter verkligen. Se utvecklingen vecka efter vecka på träningspassen har varit min drivkraft. Blivit så mycket starkare, fysiskt men även mentalt. 10 veckor är över, men resan fortsätter. Det existerar inga genvägar till att komma i form. Envishet och ett pannben av stål - det är definitivt receptet.
Image Description
Maria Freij -6 kg, Midja -13 cm
Väldigt motiverande att tävla mot sig själv. Mycket bra koncept då man kan träna hemma på plats och spara tid på att slippa åka till ett gym
Image Description
Marie Gideland -14.8 kg, Midja -25 cm
Efter 2 täta graviditeter och mycket obalans i livet har jag äntligen kommit på rätt bana igen tack vare luciaformen. Jag är tillbaka på den vikten innan första graviditeten och det känns helt otroligt. Med mina förutsättningar, ensamstående, arbetar heltid och dessutom 4v sjukdom har det varit svårt att få ihop så mycket tid till träningen som jag hade velat. Men jag är trots allt sjukt nöjd med mina resultat, 2hg från målvikten 😍
Image Description
Jeanette Sjöstrand -8 kg, Midja -11 cm
Fantastiskt roligt upplägg men kunniga tränare. Efter att ständigt kapat kolhydrater själv tidigare till att få äta allsidigt från ett kostschema som är lätt att följa. Och att kunna äta så mycket och ändå tappa vikt. Härligt.
Image Description
Ann-Sofie Thunström -10.1 kg, Midja -10 cm
Så glad att jag tog beslutet att vara med, har knappt känts att man gått på diet! Provat flera olika genom åren men denna va helt klart den lättaste att följa och att inte göra avsteg ifrån 😃 har bara kommit halvvägs i min resa tillbaka efter graviditeten men är helt klart en bra bit på vägen! Tack Rickard och Alex för all pepp!
Image Description
Emelie Lindman -10.5 kg, Midja -17 cm
Jag upplevde tävlingen som välordnad och rolig. Facebookgruppen har varit ett stort peppforum för mig. Jag som helt nybörjare upplevde det som jobbigt den första veckan på gymmet då jag mellan varje övning var tvungen att kolla på youtube hur man gjorde osv. Men efter den första veckan så rullade det verkligen på och nu känner jag mig väldigt självsäker på gymmet. Jag har uppnått resultat som jag aldrig trodde var möjliga under så kort tid och min konstanta huvudvärk jag haft under flera flera månaders tid har varit borta dessa veckor och det känns fantastiskt.
Image Description
Matilda Fening Sönnichsen -15 kg, Midja -19 cm
jag tycker det är ett super bra koncept, själva tävlingen gör så man får lite extra motivation. Under dessa 12 veckor har jag lärt mig så mycket om kost och hur viktigt kosten är för en vikt nedgång.
Image Description
Emelie Strandh -8.1 kg, Midja -19 cm
Efter att ha anmält mig spontant i sista sekund, utan att veta om jag riktigt hade rätt motivation för att klara av att förändra min livsstil under dessa veckor kan jag inte annat än säga att jag är så stolt över mig själv som klarat detta utan några avsteg. Med ett fantastiskt kostschema som har gjort att jag nästan aldrig är hungrig eller sugen på något onyttigt har den här resan, som jag trodde skulle bli så tuff, visat sig bli något enkelt och roligt istället. Tävlingsmänniskan i mig vaknade verkligen till liv, vilket blev en extra sporre att träna på och hålla kosten. Jätteroligt med alla kreativa människor som delar med sig av sina goda recept och jättebra livestream med bra svar på alla funderingar som finns. Kan inte annat än varmt rekommendera reFitness till alla människor som vill förändra sin livsstil. Stort TACK för den här tiden!
Image Description
Fredrik Bothelius -6.9 kg, Midja -9 cm
Har upplevt det som mycket positivt. Gick väldigt trögt de första 5 veckorna då jag fick trycka i mig den mar som jag skulle äta. Har kännt mig väldigt pigg och stark vilket jag är övertygad om att det beror på kosten. Träningsmotivationen har även den vaknat till liv och jag är supertaggad på att fortsätta och närma mig mina glansdagar som jag hade för 15 år sedan. Styrkemässigt har jag nu ambitionen att bli lika stark som jag en gång varit.
Image Description
Mikael Qviström -14.5 kg, Midja -18 cm
Nyårslöftet var ett upplägg som passade mig mycket bra. Kostschemat var enkelt och tydligt utformat med vad och hur mycket jag skulle äta vid varje måltid. Det var också bra att jag själv fick friheten och ansvaret att själv kombinera ihop de olika råvarorna till hälsosamma måltider. Det här har varit en bra kickstart på ett hälsosammare liv både vad gäller mat och träning. Det har varit en fantastisk sammanhållning på sociala medier där nyttiga recept, framgångar och motgångar har delats.
Image Description
Sandra Kärvestad -9.5 kg, Midja -18 cm
Fantastiskt allihopa!!!
Image Description
Magnus Kåhl -16.5 kg, Midja -21 cm
Väldigt sporrande, gillar både träning och kostschema. Det har också gett mig väldigt bra resultat och jag har inte vägt så här lite på 2000-talet.
Image Description
Filip Fening -13.4 kg, Midja -15 cm
10 härliga veckor med ett mål, hade kunnat köra 10 veckor till
Image Description
Emelie Johansson -6 kg, Midja -12 cm
Bra upplägg med enkla kost- och träningsplaner att följa. Bra support från Refitness när det behövdes. Rekommenderas! 💪
Image Description
Jailan Jangir -8 kg, Midja -21 cm
Jag har kört flera olika kost- och träningsschema men denna tog alla priser alla dagar i veckan. Det bästa med dessa 12 veckor var uppföljningen varje vecka och att jag visste att Rickard bara var ett mejl ifrån om jag hade frågor eller funderingar. På så sätt kändes det som att jag hade min coach nära. Detta kostschema har gett mig en spark i baken och även kunskap för att stå på egna ben framöver. Jag rekommenderar verkligen detta 12 veckors paket till alla som vill ha en spark i baken och kunskap för viktnedgång. Jag kunde inte varit mer nöjd. Jag mår bättre än någonsin. TACK!
Image Description
Emelie Nordlund -4.3 kg, Midja -11 cm
Allt har varit så himla bra upplagt. Man har fått alla förutsättningar för att kunna försöka nå sina mål. Kostupplägg med en massa bra recept så man inte ens behöver tänka själv. Och att sen ha live sändning där alla frågor och funderingar har kommit upp 👌 Inte för att jag har varit så aktiv på Facebook gruppen, men att se vad alla andra har skrivit och det inte bara är jag som har kännt/tänkt så har varit så himla skönt. Tack så jättemycket för ett toppen upplägg.
Image Description
Daniel Carlsen -12 kg, Midja -17 cm
Det har varit en riktigt utmanande men spännande och givande resa! Upplägget med träning och kost har varit klockrent och jag har följt det från början till slut, och det har gett mig bra resultat på så kort tid! Jag är väldigt glad att jag valde att haka på sommarformen 2018! Den har gett mig en nytändning i träningen och jag har lärt mig mycket om kost! Och jag är i mitt livs bästa form! Tack Rickard och kompani för proffsig bemötning och coachning!
Image Description
Sandra -8.8 kg, Midja -15 cm
Det var kul att vara med. Jag tycker att det gick förvånansvärt bra att följa kostschemat.
Image Description
Charlotta Julihn -8.6 kg, Midja -15 cm
Är väldigt positivt överraskad. Tyckte det var jättejobbigt med kosten inledningsvis, men huvudet vande sig ganska snabbt och det flöt på bra. Trodde att jag skulle tycka att det var värre än det var. Är imponerad över att jag har lyckats hålla igång träningen.
Image Description
Ann-Sofie Öhrn -6 kg, Midja -9 cm
Tävligen har varit ett av de bästa valen i mitt liv. Den har förändrat min syn på mat, efter många år med dåliga matvanor och dåligt sätt att se på mat där jag straffat mig själv med svältmetoden eller hetsätning känns det som jag fått en helt annan syn. Man kan äta och till och med 6 gånger och gå ner i vikt, det här är sååååå stort för mig. Mitt psykiska mående är helt annat, är så mkt gladare som person och som mamma. Sover som en liten ängel utan sömntabletter vilket jag levt på under många många år. Den här tävligen och upplägget har varit en räddning för mig. Helt enkelt GRYMMA människor bakom detta och allt stöd man fått är obeskrivligt? Gruppen på fb och återkopplingen på meddelande och live chatten är så viktig och så bra att den fanns..
Image Description
Sofie Stålarv -4.7 kg, Midja -13 cm
Jag tycker tävlingen varit rolig och motiverande. Jätte nöjd med träningsschemat och kostupplägget.
Image Description
Charlotte Lindberg -5.4 kg, Midja -9 cm
Det har varit väldigt lärorikt för mig främst kring kosten. Jag kommer fortsätta att äta efter programmet framöver också men kommer att ”fuska” med kosten en dag/vecka då jag inte vill fortsätta gå ned i vikt och eftersom jag känt mig så otroligt stark & pigg under denna period så förstår jag att detta passat mig jättebra. Träningen har gått superbra & jag kommer fortsätta även med dessa program även om jag kommer switcha fokus lite mer löpning.
Image Description
Karolina Henriksson -12.4 kg, Midja -19 cm
Fantastisk! Jag vet att jag inte hade lyckats få samma resultat på egen hand och ångrar inte en sekund att jag varit med i Luciaformen!
Image Description
Johanna Fager -7 kg, Midja -11 cm
Hur roligt som hellst. Man såg fram i mot varje ny vecka när man skulle träna och sedan se hur det gått i veckorapporten och man ser att det gett resultat. Efter 4 barn så har jag äntligen fått tillbaka större delen av min kropp jag hadde innan barn. Jag ser hela upplägget som positivt med mat och träningsupplägg. Stort tack till er på Refitness!!!
Image Description
Emma Nyström -11.7 kg, Midja -20 cm
Superbra upplägg med både kosten och träningen. Har nog aldrig gått hungrig alls under dessa veckor. & vilken pepp från de andra deltagarna, både i facebookgruppen och på instagram - vilket gäng! Hittat glädjen och kärleken till träningen igen. Ångrar inte för en sekund att jag anmälde mig till luciaformen och kommer fortsätta med upplägget även efter tävlingen slut.
Image Description
Björn Albinsson -14.1 kg, Midja -16 cm
Ett bland de bästa kostschema och en grym receptbank som jag någonsin haft! Grym👍
Image Description
Elin Olsson -6.6 kg, Midja -18 cm
Jag tycker att dessa 10 veckor med refitness framförallt har varit lärorikt, på grund av problem med ryggen har jag inte kunnat tränat ordentligt men istället fått upp ögonen för hur stor påverkan en bra kosthållning har på kroppen, både fysiskt och psykiskt. Jag kommer ta med mig verktygen jag har fått och fortsätta min resa mot en starkare kropp.
Image Description
Mathilda Conradsson -6 kg, Midja -12 cm
Har aldrig sett detta som en tävling, men jag har åstadkommit saker jag aldrig trodde jag skulle, lärt mig så sjukt mycket om mat & träning. Jag har verkligen hittat en livsstil som passar mig och det är jag så glad för!
Image Description
Ionela Manguta -7.4 kg, Midja -12 cm
Fantastiskt upplägg, peppande FB grupp, snabb redpons ifrån tränare. Bästa investering i min kropp och själ!
Image Description
Isabella Arnell -13.4 kg
Den här tävlingen varit en riktig kickstart för mig! Det har varit tufft men det har varit så otroligt skönt när man tagit sig igenom varje träningspass och börjat se skillnad. Helt klart det bästa beslutet jag någonsin tagit! Jag är så glad för att jag valde just den här vägen och inte massa bantningspiller och dieter.
Image Description
Karin Blad -2.9 kg, Midja -11 cm
Deltagandet i nyårslöftet har blivit en livsstilsförändring. Det hållbara konceptet med riktig mat har gjort att min gnista har väckts för att utmana mig själv utifån mina förutsättningar. Styrketräningen med tre gånger i veckan la jag på en nivå där jag visste att jag skulle hinna med och träning däröver var bonus.
Image Description
Karolina Ringmyr -7 kg, Midja -11 cm
Tävlingen har utmanat min karaktär och min disciplin. Det har gett mig otroligt mycket lärdomar om kosthållning och om träning. Och inte minst om mig själv. Min självkänsla har stärkts och nu vet jag att jag kan. Det har varit en tävling som jag inte hade velat vara utan. Tuff, jobbig och fruktansvärd stundtals. Rolig, motiverande och energigivande mestadels av tiden. Jag hade utan tvekan gjort det igen.
Image Description
Sara Karlsson -15.8 kg, Midja -23 cm
Att medverka i sommarformen är det bästa beslut jag tagit på länge. Precis den sparken i röven jag behövde för att börja få bort med mina mammakilon. Nu har jag en bra grund och de perfekta verktygen för att fortsätta med en hälsosam livsstil. Jag skulle verkligen rekommendera den här tävlingen till alla, oavsett vad du har för bakgrund!
Image Description
Maria Dahlgren -7.3 kg, Midja -12 cm
Nyårslöftet har varit fantastiskt, otroligt bra upplägg med bra kost som är lätt att följa.
Image Description
Frida Lindvall -20 kg, Midja -30 cm
De absolut det bästa jag har gjort! Haft en enorm resa det här året, då jag blev diagnostiserad med en neurologisk sjukdom som gör att jag har värk och domningar i kroppen dygnet runt. I början av året hade både min kropp och knopp gett upp. Kunde inte ens gå 100m. Men med rätt hjälp från sjukvården och sedan er, som verkligen var pricken över i så har jag verkligen kommit långt! Har förut så många gånger försökt själv, men slutar bara med att man har gått upp det dubbla. Min resa är långt ifrån klar, har även anmält mig till nyårslöftet!! Men med Luciaformen har jag lärt mig så oerhört mycket om både kost och träning! Kan bara avsluta med att jag är såå oerhört lycklig! Tack till er på refitness och alla runt omkring mig som ställt upp så otroligt mycket, evigt tacksam! Har fått mitt liv tillbaka igen ❤ Nu laddar jag för en ny omgång!!
Image Description
Anja Rosenskjold -8 kg, Midja -19 cm
Otroligt lärorikt att göra detta. Jag har märkt att jag kan om jag vill. Jag har lärt att jag behöver inte svälta för att gå ner i vikt. Facebookgruppen gav mig mycket pepp på vägen. Att skicka veckorapport varje vecka har hållit mig motiverad. Har jobbat mig mot mål en vecka i taget. Jag är otroligt nöjd med mitt resultat och hade inte klarat det med samma resultat själv.
Image Description
Natalie Löfquist -12.1 kg
Jag gick med för att jag ville hitta motivationen till träning och jag upplever att jag aldrig fått något bra resultat av de olika kostschema jag provat innan. Men av detta har jag fått jätte bra resultat och jag är supernöjd. Var ett bra och enkelt schema att följa och det har dessutom gjort att jag presterar bättre på gymmet.
Image Description
Towe Martinsson -14.8 kg, Midja -17 cm
Tävlingen har lärt mig att kosten är grunden till allt. Hela konceptet har funkat super bra för mig. Har varit jobbigt men det har varit värt varenda sekund! Så glad för peppen å stödet jag fått :D
Image Description
Emma Persson -4.4 kg, Midja -17 cm
Jättebra upplägg! Skönt o få en riktigt kickstart på ett nytt hälsosammare liv.
Image Description
Jennifer Hadarsson -6.5 kg, Midja -18 cm
Den har varit väldigt lärorik och motiverande, har inte känt mig hungrig alls, vilket varit positivt! Har varit bra upplägg med kost- och träninsschema
Image Description
Johan Strömselius -8 kg
För 9 månader sen bestämde jag mig att kontakta Rickard och ReFitness. Jag har tränat on/off under en tid och tröttnat på att köra stenhårt i 1-2 månader för att sedan tappa allt och börja om. Efter konsultation med Rickard så la vi upp målet *bygga muskler* men även mot slutet försöka kapa bort lite fett. Resan har varit en otrolig upplevelse som kantats av höga toppar och djupa dalar men vi tog oss igenom det tillsammans! Nu tappade jag tyvärr lite sista veckorna men jag har lärt mig så mycket och insett vilket jobb dessa Män/Kvinnor lägger ner som når grymma resultat?

Jag rekommenderar verkligen att använda er av Rickard & ReFitness

Tack för allt Rickard
Image Description
Frida Nilsson -10.8 kg, Midja -19 cm
Jag är så glad att jag antog utmaningen nyårslöftet2018 med min trötta mammakropp. Har inte bara tappat massa kilon, byggt upp styrka & kondition som var grundmålen. I takt med att den fysiska styrkan byggts upp har jag hittat en mental styrka & ett så mycket mer harmoniskt mående. Känner mig som en bättre version av mig själv innifrån och ut efter dessa veckor. Har även fått med mig massor av kunskap gällande träning & hälsa, som väckt ett intresse hos mig att jobba vidare med. Inte bara jag som gjort en stor vinst i att delta utan hela familjen har fått en mer hälsosam livsstil. Så tusen tack till reFitness för allt!
Image Description
David Forsbom -9 kg, Midja -16 cm
jag upplevde den här tiden som väldigt positiv, jag har alltid haft svårt med att hålla en sund kost under en längre period men den här tävlingen gjorde det mycket enklare. det fanns liksom inga ursäkter med den tillgången man hade till receptbanken osv.
Image Description
Thomas Oliveby -1 kg, Midja -8 cm
Inspirerande och givande. Kul att se förändringen på kroppen på både insida och utsida!
Image Description
Linda Jensen -10.3 kg, Midja -14 cm
Hur bra som helst. Fantastisk receptbank samt pepp från facebookgruppen. Tränarna har svarat snabbt. Supernöjd!
Image Description
Christine Nordström -13.1 kg, Midja -21 cm
Tävlingen har varit extremt lärorik och jag har aldrig behövt känna mig hungrig och orkeslös trots ett kaloriunderskott. Jag skulle ljuga om jag sa att det varit enkelt alla gånger men idag när jag såg mina resultatsbilder så grät jag, av lycka! Tack ❤️
Image Description
Linda Sandelin Norén -5.4 kg, Midja -14 cm
Detta har passat mig perfekt! Jag såg resultat redan efter en vecka och det peppade såklart till att fortsätta! Jag har inte behövt räkna ut hur mycket av varje jag behöver äta och det är har varit superbra. Jag älskar att gå till gymmet numer och ser fram att fortsätta på egen hand.
Image Description
Emma Svensson Arnér -12.6 kg, Midja -13 cm
Bra, enklare än jag trodde. Träningen blev en rolig utmaning då det var många nya övningar för mig som mest bara joggat förut. Kosten var klurig i början men man lär sig snabbt hur man kan kombinera för att maten ska bli god och varierad.
Image Description
Klara Grundén -6.7 kg, Midja -7 cm
Motiverande! Jag hade guld och uppskattade verkligen den kontakten man hade med sin tränare varje vecka.
Image Description
Fanny Johansson -6.2 kg, Midja -15 cm
Jag har aldrig tyckt en ”diet” har gått så bra och fått liknande resultat! Jag är väldigt nöjd med tävlingen & hur bra jag mår nu! Känner mig mycket starkare!
Image Description
Cassandra Ankarsköld-Flück -4.5 kg, Midja -14 cm
En superrolig tävling som bringar mycket gemenskap och ny insiprationskällor både gällande kost och träning. Skönt att få struktur och ramar att förhålla sig till när man tycker att hela grejen med träning och kost stundvis kan vara förvirrande med många pekpinnar i tex sociala medier.
Image Description
Tim Bergqvist -0.8 kg, Midja -3 cm
Jag har alltid tyckt att det har varit roligt att träna, men på dom senaste åren så tappade jag motivationen nånstans på vägen. Jag började känna att jag blev mer och mer trött på grund av mitt arbete och inte orkade träna lika mycket längre, även kosten började jag slarva med. Min tjej motiverade mig att gå med i tävlingen och det är det bästa beslutet jag gjort på länge. Med Rickards hjälp så har jag känt mig mer hälsosam, piggare samt starkare! Det har varit en perfekt start till ett mer aktivt liv. Trots att det varit svårt till och från och
Image Description
Anna Ingsberg -11 kg, Midja -22 cm
Jätte kul att följa, enkelt att förstå sig på.
Image Description
Malin Almstedt -10 kg, Midja -22 cm
Tävlingen Nyårslöftet passade mig perfekt! Jag behövde verkligen en livsstilsförändring och det är precis det jag nu har nått med hjälp av reFitness. Älskade kostschemat som gjorde att jag aldrig behövde vara hungrig under dessa 10 veckor. I receptbanken hittade man massa kreativa och goda maträtter. Träningsprogrammet var också bra anpassat efter mitt hektiska liv med 3 barn hemma och ett högt tempo även på jobbet. Allt som allt är jag så nöjd och tacksam över mitt resultat som jag inte trodde var möjligt för en 43-årig fluffig mamma på så kort tid som 10 veckor. Detta har verkligen blivit en rivstart på mitt nya hälsosammare liv. Tack reFitness! Jag rekommenderar alla att prova detta koncept.
Image Description
Fredrik Nilsson -7.8 kg, Midja -11 cm
Kul! Bra upplägg och det var lätt att följa instruktioner mm. Ger bra motivation att följa programmen när det är tävling.
Image Description
Rebecka Hasselqvist
Jättebra! Grymma PT som ser och bemöter en i allt, ett helt Facebook gäng som alla sitter i samma båt och ror mot samma mål gör det också otroligt mycket lättare!
Image Description
Maria Lundberg -13.2 kg, Midja -25 cm
Det absolut bästa jag gjort för mig själv. Superbra upplägg.
Image Description
Maja Karlsson -7 kg, Midja -11 cm
Det är ett suveränt upplägg! Alla kan lyckas och hitta sin rutin i sin egen vardag! Allt från kontakten med reFitness till recept, livsmedelsbanken m.m har varit till så himla stor hjälp och jag är riktigt glad att jag tog det här beslutet!
Image Description
Cajsa Linnéa Brännström -14.6 kg, Midja -31 cm
Grymt roligt och lärorikt och trotts sjukdom är jag nöjd. Tack för en grymt bra start till ett bättre liv.
Image Description
Ellinor Gylling -5.4 kg
Tävlingen är ett helt otroligt hjälpmedel för en som fastat i gamla vanor, för den som tappat motivationen, jag var den personen innan tävlingen började. Men med tränare som är stöttande, en facebookgrupp som finns där alla timmar på dygnet är det svårt att inte göra sitt bästa.
Image Description
Daniel Landgren -6 kg, Midja -13 cm
Tävlingen i sig har bara varit en tävling emot mig själv där jag verkligen villa ta tag i min kost och träning ordentligt. har inte tänkt så mycket på att det är en tävling om en prispott eller att "tävla" emot andra personer. men tycker ändå det har varit spännande och väldigt roligt!
Image Description
Caroline Ernestrand -12.5 kg, Midja -17 cm
Väldigt rolig och inspirerande tävling med bra koncept som får igång viljan att göra det till en livsstil.
Image Description
Jenny Westerlund -4.9 kg, Midja -9 cm
Det bästa jag gjort för mig själv. Älskar upplägget och att allt är så smidigt! Bra återkoppling trots att jag bara haft brons. Facebookgrupp och livestream har varit kanon.könt mig mätt och belåten över hela tävlingen och att hålla sig borta från skitmat och socker har ej varit svårt. Skulle rekommendera er till alla människor ! Tack 😂˜
Image Description
Louise Larsson -8.3 kg, Midja -14 cm
Jag upplevde tävlingen över förväntan. Vart mycket god mat och sällan hungrig.
Image Description
Elisabeth Thylin -10.2 kg, Midja -12 cm
Jag tycker att denna tävling har varit superkul och spännande samtidigt som man har fått kämpa sig igenom motgångar under dessa 10 veckor. All pepp från facebookgruppen och livefrågestunderna har verkligen varit till hjälp. Jag har kämpat i flera år med att gå ner i vikt med olika tillvägagångssätt och bara detta har hjälpt mig bäst. Jag har även lärt mig under denna period hur jag ska äta och träna för att må bra och leva mer hälsosamt.
Image Description
Erik Sjöstrand -9.1 kg, Midja -11 cm
Detta är ett fantastiskt inspirerande sätt att ta tag i sina rutiner. Att man får hjälpen att få struktur på kosthållningen och att det finns så många recept att tillgå. Att få inspiration/motivation av alla som går gör samma sak😊 För mig är detta verkligen något som passar bra, få pepp, få struktur, få resultat, känslan är bara kanon.
Image Description
Jens Larsson -10.6 kg, Midja -20 cm
Rolig. En bra hemsida som man lätt kan följa sin vikt och midja.
Image Description
Ida Aronsson -18.3 kg, Midja -25 cm
Jättenöjd med allt! Kostupplägget är toppen med många bra alternativ. Träningsschemat har också varit jättebra!
Image Description
Jessika Melander -6.5 kg, Midja -13 cm
Det har varit underbart. Alla dåliga vanor har man släppt nu och man får verkligen en liten tankeställare på hur man åt innan. Kan jag göra det här kan vem som helst.
Image Description
Björn Lackdal -11.5 kg, Midja -13 cm
De har varit lärorikt men de har verkligen fått mig att gilla att träna och äta rätt så jag kommer fortsätta så. Kommer väl unna mig lite annat på helger men hitta en bra linje att följa .
Image Description
Simon Sandblom -10 kg, Midja -14 cm
Extremt glad att jag varit med! Träningsupplägget passade perfekt och sökningsfunktionen hjälpte till snabbt när man stod i affären. Att gå med i tävlingen var den sista lilla pushen jag behövde för att faktiskt ta tag i min kropp och jag ångrar inte en sekund
Image Description
Sofia Björkman -10 kg, Midja -19 cm
Jag är nöjd med tävlingen och konceptet. Den har givit mig bättre vanor och rutiner, vilket var mitt huvudsakliga mål med tävlingen. En superbra kickstart!
Image Description
isabel björk -8.3 kg, Midja -13 cm
Jag har insett hur extremt mycket bättre man mår utav ren mat och regelbunden träning. Jag är så tacksam för den här upplevelsen. Visst har det varit jobbigt vissa stunder men absolut värt i slutänden. Det här är bara början på ett nytt sundare liv.
Image Description
Sofie Niemelä -9.8 kg, Midja -19 cm
Enormt rolig tävlig! Väldigt lätt att följa både kost- och träningschema. Provat alla möjliga dieter och kostsceman men slutat med att jag gått upp mer än innan. Enormt vilken förändring 10v kan göra. Hade som mål att bli tightare i kroppen vilket jag verkligen har! Har lite kvar men det kommer jag fixa! Har varit toppen att bara kunna skicka iväg ett meddelande så fort man har en fråga eller funderar på något och få svar på ett par dagar. Kan verkligen rekommendera detta till ALLA!
Image Description
Rebecca Lager -7 kg, Midja -12 cm
Den var väldigt rolig och lärorik. Härligt med fb gruppen där man fick mycket bra inspiration från andra medlemmar.
Image Description
Hanna Eisner -6 kg, Midja -11 cm
Nyårslöftet har varit enkelt! Jag har prövat flera dieter och aldrig har jag upplevt nåt så enkelt förut. Självklart behövs det struktur och planering men ändå. Jag har varit mätt, jag har varit glad och jag har blivit smärtfri. UTÖVER det har jag återigen börjat trivas i min kropp, gått ner en klädstorlek och fått fina komplimanger från människor runt omkring mig. Jag önskade mig rutiner, något hållbart i längden och att bli smärtfri. Nyårslöftet har infriat allt!
Image Description
Maria Lackdal -12.6 kg, Midja -17 cm
Fantastiskt! Jag hade länge sett andras resultat men inte riktigt våga tro att jag skulle klara av det. Tillslut bestämde jag mig trots allt och kände genast att det är ett av de bästa besluten jag någonsin tagit. Upplägget är enkelt att följa och det finns utrymme för variation i maten. Att jag dessutom har kunnat ställa frågor och snabbt fått svar har gjort att jag känt mig helt trygg rätt igenom tävlingen. Jag blev ganska snabbt mycket piggare och framförallt har magproblem jag haft tidigare försvunnit helt! Detta känns hållbart och jag har lärt mig så mycket, nu fortsätter jag på egen hand ett tag men funderar redan på att utmana mig själv och göra det igen lite längre fram.
Image Description
Ellen Lorentsson -8 kg, Midja -10 cm
Äntligen slipper jag min konstant svullna mage och att känna mig trött efter varje måltid! Om mm har IBS och svullen mage så fungerar den här kosten för resten av livet. Jag har känt mig mätt och aldrig hungrig. Riktigt bra upplägg! Jag kör på sommarformen med.
Image Description
Mohamed Bakdach -9.6 kg, Midja -11 cm
Bästa som finns
Image Description
Sanna Zetterström -8.1 kg, Midja -15 cm
En otroligt givande och rolig utmaning. Supernöjd med upplägget som gett mig en nytändning att komma igång med träning och hålla en bra och fungerande kost. Jag är glad att jag övertalade mig själv till att vara med, bästa beslutet på länge!
Image Description
Lovisa Winberg -7.6 kg, Midja -13 cm
Hela upplevelsen har varit över förväntan! Så himla kul med gemenskapen, man kände sig aldrig ensam! Hade man en dålig vecka/dag så var det alltid någon som peppade & hejade, var det inte alla deltagande så var det ni tränare, så då kom man fort upp på banan igen, fantastiskt! Facebook gruppen var väldigt bra & uppskattat, så skönt att känna att man kan fråga vad som helst & att man får svar på nån minut, väldigt smidigt! Även otroligt bra då man kunde stötta varandra, eller söka tröst om det behövdes! Kostschemat var kanon (lite för mycket mejeriprodukter kan jag dock tycka) & träningsschemat var lätt att följa! Hade man några problem så svarade tränarna bra så man förstod direkt! Jag har en tendens att vara lite tjurig ibland om det inte går som jag tänkt, men tränarna var ändå alltid lika tillmötesgående & glada, stort tack för det!
Image Description
Elin Ljungdahl -6 kg, Midja -14 cm
Jag ångrar mig inte en sekund att jag tog detta steget att ta hjälp och delta. Försökt själv i många år men aldrig lyckats. Nu känner jag att jag fått verktyg och den hjälp jag behöver för att klara mig själv då jag hittat en hållbar livsstil.
Image Description
Sanna Lindfors -9.5 kg, Midja -14 cm
Otroligt bra! Enkelt upplägg att följa även för den som aldrig gått på kost och träningsschema tidigare. Kul att göra tillsammans med så många andra, det höjer motivationen.
Image Description
Nathalie Hedström -9.6 kg, Midja -14 cm
Vilken utmaning! Det har varit fantastiskt roligt att se hur kroppen reagerat på bra kost- och träningsvanor samt att få en insikt i att mina val faktiskt påverkar min kropp. Jag har minskat i vikt, midjemått och fått ny energi. Jag har funnit en glädje i träningen som jag inte visste att jag kunde ha. Från att ha varit en godisråtta på soffan till att leva ett betydligt hälsosammare liv med bra kost och regelbunden träning på bara 10 veckor. Kan JAG, kan alla!
Image Description
Therése Lundh -4.7 kg, Midja -10 cm
Att ha haft en professionell PT bakom mig som sparkat en i ar*let med konkreta tips och råd, ett personligt kostschema och ett träningsprogram utformat efter vad JAG vill uppnå har varit GULD! Det finns så mycket bra information och inspiration där ute men att få personligt utformad hjälp kan inte förnekas! Motivationen har varit på en helt annan nivå än tidigare och det tog inte lång tid innan jag började längta till gymmet!
Image Description
Yvonne Dagerås -9.2 kg, Midja -15 cm
Fantastikt att vara med på detta, känner mig pigg o glad, lättare i både kropp o själ! Fått mycket bra kunskap om att äta rätt o hittat många goda rätter i receptbanken! Tyvärr blev min träning inte lika intensiv som jag tänkt på grund av jag skadade mitt knä men tycker ändå jag har fått in en bra rutin och kommer självklart fortsätta träna. Mitt ursprungliga mål var Göteborgsvarvet ( fjärde gången), får se hur det blir med det.... Oavsett så är jag mer än nöjd med detta koncept och med mina resultat!
Image Description
Sara Ryman -5.4 kg, Midja -12 cm
Jättebra upplägg med träning och kost. Super att man själv kan välja antal pass per vecka och med eller utan tillskott.
Image Description
Anna Sundén Larsson -7.5 kg, Midja -16 cm
Helt fantastiskt. Grymt upplägg, peppade och kunnig PT Birk. Kunde inte blivit bättre!
Image Description
Therese Gustavsson -9 kg, Midja -16 cm
Bara positivt! Maten i recepten var toppen och livestreamen jättebra!
Image Description
Marie Bäckström -7.8 kg, Midja -22 cm
Otroligt givande 10 veckor. Har lärt mig så mycket om kost och träning. Min resa har bara börjat och detta var den "kickstart" jag behövde ☺
Image Description
Therese Ankarstav -14.6 kg, Midja -25 cm
Väldigt enkelt & bra koncept att följa. Grym träning & go mat. Vissa dagar var sötsuget enormt & allt kändes piss. Men man tog sig igenom de & grymt stöd av medtävlande & coacher. Kommer fortsätta äta sähär!
Image Description
Victoria Reina Billqvist -7.3 kg, Midja -20 cm
Roligt men tufft. Bra peppning av hela gruppen.!
Image Description
Sandra Falkman -8.1 kg, Midja -14 cm
Jag har lärt mig så otroligt mycket under dessa 10 veckor. Det har varit en riktigt rolig och utmanande period med så mycket god mat! Har inte känts som att jag gått på "diet" en enda gång, den här kosten är god, näringsriktig och hållbar under hela livet. Har varit guld värt att kunna följa andra deltagares resa i Facebook-gruppen samt på Instagram för peppning och stöttning, så mycket roligare när man inte är ensam 💕 Så bra som jag mår nu har jag inte gjort på många år och jag är i bättre form nu än vad jag var när jag var 20 😅. Tack!!!!
Image Description
Maria Wahlqvist -9.7 kg, Midja -20 cm
Upplevde tävlingen väldigt lärorik och fruktansvärt rolig trots att jag varit med tidigare.
Image Description
Sofie Bosson -8.2 kg, Midja -14 cm
Jättenöjd! Perfekt upplägg från refitness. Hemsidan med receptbanken har gjort denna resan så mycket lättare, har verkligen ätit så god mat! Har de varit något man undrar över så skickade man bara iväg ett mail så svarade ni snabbt. Supersmidigt!
Image Description
Johanna Throbäck -11.3 kg, Midja -10 cm
Jag är oerhört tacksam för vad denna tävlingen har gett mig. Jag gick in i tävlingen med all min vilja och tankekraft och det tillsammans med Rickards fantastiska upplägg har gett mig en stor och viktig skillnad i både kropp och hjärna! Jag har numera en sund inställning till mat och jag känner mig gladare, lättare och piggare. Men framförallt har det gett mig en otrolig boost för självkänslan och inget går upp mot den känslan man får av att klara av ett mål! 12 veckor av strikt kostschema och träning har gett mig min välbehövda spark i röven och än ger jag mig inte!
Image Description
Lisabeth Frohm -6.7 kg, Midja -16 cm
Det har varit så lärorikt, framförallt med matlagningen. Har förut haft svårt att äta regelbundet men genom att hela tiden förberett matlådor och mellanmål så har jag fått in en bättre rutin på ätandet. Träningen har varit rolig, när orken tagit emot har jag ändå kämpat för att jag vill nå nya mål varje vecka så det har dragit mig iväg till gymmet. Har dock kämpat med ett skadat knä som gjort det svårt att utföra cardio som jag vill, men jag hoppas att det ska vara bättre så jag kan fortsätta mitt ”nya liv”.
Image Description
Kais Ghedamsi -7 kg, Midja -15 cm
Jag upplevde tävlingen på ett mycket bra sätt. Mycket bra strukturerat och bra upplägg. Rekommenderar detta verkligen.
Image Description
Michelle Gisselfeldt -12 kg, Midja -10 cm
Jag upplevde glädje, framsteg och sån sjuk pepp. Jag är så glad att jag valde reFitness för jag trodde aldrig att en ”diet” kunde va så rolig och även så lärorik! Åt mig mätt, åt mig glad och tyckte aldrig maten va tråkig. Märkte hur viktig bara rätt mat va och hur stark man blev. Finns inga ord hur glad jag är som har gått ner dessa siffror i midja och vikt
Image Description
Sofia Genne -1.8 kg, Midja -7 cm
Kul koncept som rullat på allt för snabbt! Jag gav mig in i dessa 10-veckor för att rivstarta det nya året med en boost av fokus. Det fick jag garanterat, jag är en tävlingsmänniska och för att komma någon vart måste man hålla diciplin. Det har varit en stor utmaning mot mig själv, att alltid ha matlådor förberedda och att få se sina kollegor trycka i sig godis på lunchrasten men inte du själv. Intresset kring träning och mat har funnits tidigare och jag har på egen hand gått ner i vikt tidigare år, så med detta hade jag målet att bygga muskler och lära mig mer, vilket jag har gjort! Tack för den här tiden!
Image Description
Sara Svenneheim -8.5 kg, Midja -19 cm
Detta har varit precis vad jag behövde! Alltid varit intresserad av kost och träning men motivationen tryter ibland och därför har tävlingen varit guld värd för att få den där sista kicken! Bra enkelt kostschema som passar alla. Kul träningspass som har pushat mig att göra det där jag inte alltid är så bra på och därför brukar strunta i att göra på gymmet. Men jäkla motivation när man ser att man blir bättre och det blir lättare för varje gång. Toppen bra upplägg helt enkelt!
Image Description
Lynette Säfweräng -6.6 kg, Midja -15 cm
Enkelt upplägg, riktigt roligt men ibland jobbigt, inspirerande, lärorikt, frustrerande men sååå värt!
Image Description
Linda Stjernhammar -4 kg, Midja -16 cm
Perfekt upplägg för mig med både kost & träning
Image Description
Daniela -7.5 kg, Midja -14 cm
Bra upplägg, proffsigt! Mycket och bra recept.
Image Description
Lina Svensson -12 kg, Midja -17 cm
Bra! Men tänkte inte så mycket på det som en tävling utan mer som en spark i rätt riktning för att förändra dåliga vanor
Image Description
Henrik Mähler -11.2 kg, Midja -19 cm
Inspirerande! Målet var att hitta en träningsrutin i livspusslet och det gjorde jag. Tyvärr har jag både haft halsfluss och en influensa som hindrat träning under 4,5 av veckorna, men ändå nöjd med resultatet.
Image Description
Karina Osmanova -8 kg, Midja -11 cm
Fantastiskt bra upplägg!
Image Description
Anton Thunberg -16 kg, Midja -12 cm
Tyckte tävlingen va jätte bra. Har använt mig massor av receptbanken med många goda recept.
Image Description
Josephine Adolfsson -7 kg, Midja -14 cm
Jag tyckte att tävligen var väldigt kul! Det var en stor utmaning att helt och hållet ändra min livsstil, men otroligt lärorikt och mycket kommer jag att ta med mig efter tävlingen. Fått ett nytänk och insikt på vad just min kropp behöver och mår bäst utav. Peppningen från andra deltagare och tränare har hjälpt mig när det känts tufft, så det har varit helt fantastiskt! Enkelt att följa både kost och träningsschema. Toppen upplägg helt enkelt!
Image Description
Moa Söderlund -10 kg, Midja -16 cm
Väldigt bra, lätt att följa träningsschemat. Kosten var lite svår men gick bra endå. Bra återkoppling och pepp från tränarna!
Image Description
Emelie Johnsson -12.2 kg, Midja -17 cm
10 veckor har gått och jag är både stolt och förvånad över vad jag har lyckats åstadkomma under dessa veckor. Refitness har gett mig den kickstarten jag behövde. Det har krävts god planering och en viss prioritering, men jag är så glad att jag hoppade på den här tävlingen. Ett bra koncept som verkligen ger bra och fina resultat. Nu gäller det bara att hitta balansen och hålla sig till det sunda tankesättet.
Image Description
Jennifer Andersson -7.9 kg, Midja -20 cm
Jätte kul att få utmana sej själv
Image Description
Charlotte Heilborn -10.7 kg, Midja -19 cm
Såå bra! Kan vara det bästa jag gjort! Jag har provat så många olika varianter för att gå ner i vikt för att må bättre med mig själv men det här är i särklass det bästa sättet att hälsosamt nå dit man vill.
Image Description
Erica Hall -5.5 kg, Midja -12 cm
Jag har lärt mig så mycket om min kropp och kost! Jag har alltid älskat att träna och anmälde mig mest till tävlingen för att bli av med sambokilon som tillkommit och komma i bättre form! Jag har älskat upplägget och hur man enkelt kunnat hitta bra recept i receptbanken. Har lärt mig extremt mycket om kost vilket har varit roligt. Värt varenda liten krona, tack så jätte mycket!
Image Description
Sandra Ljung -10 kg, Midja -13 cm
Det här är det absolut bästa jag gjort! Jag råka gå upp i vikt när jag slutade snusa och behövde testa något nytt. Hittade nyårslöftet och signa upp mig. Konceptet man får med Rickard passade mig så himla bra! TACK för all hjälp!
Image Description
Gabrielle Schiller -9.3 kg, Midja -12 cm
Nyårslöftet2019 är något av det bästa jag gjort. Jag hade höga förväntningar inför denna tävling, och mina förväntningar har ändå överträffats totalt. Ett helt fantastiskt upplägg med kostschema och träningsprogram efter ens egna mål. Har under denna tävling fått stor kunskap kring hur viktigt det är med bra kost och hälsosam träning. Livestreamsen har varit guld värda. Facebookgruppen har varit så härlig med så mycket peppande och bra tips. Kan inte annat än säga att det har varit toppen.
Image Description
Therese Mickelsson -8.7 kg, Midja -18 cm
Kul och utmanande. Har klarat 10 veckor utan socker vilket jag känner mig stolt över. Jag har gjort en del medvetna avsteg, men det för att jag vill att det här ska funka i längden och inte bara under dessa 10 veckor.
Image Description
Tora Hall -8.6 kg, Midja -19 cm
Väldigt rolig och lärorik! Så glad över att ha fått lära mig mer angående kosten som jag kommer ta med mig hela livet!
Image Description
Lejla Radonja -8 kg, Midja -10 cm
Jag förberrede mig mentalt innan tävlingen att detta skulle vara tufft. Vilket det var, utan tvekan. Att ställa om sin kost till det motsatta i tio veckor har gett mig ett nytt perspektiv på näringslära men det har även gett mig en ny livsstil som jag gladeligen fortsätter med.
Image Description
Sara Lindström -9.7 kg, Midja -16 cm
Det har varit en hård men rolig tävling, jag har fått prova mig fram att äta bra och att träna rätt!
Image Description
Robin Hellström -10 kg, Midja -13 cm
Det var väldigt bra upplägg på kosten, vilket gjorde att det inte kändes alls jobbig att hålla. kommer fortsätta med samma struktur på kosten framöver. Träningen var rätt tung att genomföra med så mycket repetitioner=)
Image Description
Lilja Runarsdottir -11.6 kg, Midja -24 cm
I början när jag såg kostschemat så tänkte jag att det här blir svårt. Jag har aldrig vägt min mat innan så det var helt nytt! Men efter en vecka så satt det som rutin! Att laga matlådor var den största förändringen för mig och jag kommer fortsätta med det! Sparade både tid och pengar och kcal! Träningen trodde jag att jag skulle klara av och köra massa extra pass! Så blev inte fallet, jag körde i princip helt enligt träningsschemat och la till några extra löppass utomhus samt promenader! Perfekt upplägg och jag älskade övningarna och träningsvärken! Det tuffa var när jag kände att det inte hände så mycket på vågen efter halva tiden, men jag var hela tiden inställd på att det kommer lossna och det gjorde det!
Image Description
Alicia Rågfeldt -12 kg, Midja -19 cm
Det har varit en sån rolig och givande resa! Jag älskar konceptet och att man har ett slutdatum som man kämpar mot. Motivationen har nästan alltid funnits där och det är mycket tack vara all pepp och stöd man får från andra tävlande, man känner sig aldrig ensam och detta är ngåot vi har gjort tillsammans! Är evigt tacksam över att jag fått och tagit den här chansen att förändra mitt liv. Tack refitness, och tack mig själv!
Image Description
Christel Juhlin -8 kg, Midja -17 cm
Tävlingen gav mig den spark i baken jag längtar så efter. Som ensamstående mamma till en dotter med funktionsnedsättning så hade vem som helst köpt mina ursäkter till att inte ha tid. Förutom jag själv. Det finns inga ursäkter att inte ta hand om sig själv! Rekommenderar alla att köra upplägget genom refitness då du lär dig förvalta din tid och hur/när och vad du ska äta. Det bästa jag gjort!
Image Description
Frida Drotz -9.6 kg, Midja -15 cm
En sån fantastisk resa, har blivit mycket gladare, piggare, och känner mig mer aktiv med mina barn, trodde aldrig det skulle gå så bra som det har gjort, att min mamma mage (efter 2snitt) har försvunnit nästan helt är ju helt underbart, nu är det bara fortsätta till mitt mål, som inte är långt kvar!
Image Description
Fanny Wallin -6.6 kg, Midja -11 cm
En otroligt bra tävling om man behöver en kickstart för att nå sina mål. Enkelt upplägg och väldigt lärorikt. En otroligt bra receptbank där man kan få mycket inspiration till sin matlagning och jag har insett att man kan faktiskt äta god mat även fast man går på kostschema! Bra med olika nivåer beroende på hur pass självgående man är. Detta är absolut något jag skulle rekommendera folk i min närhet, oavsett vad man har för mål med sin träning eller om man endast vill ha hjälp att ändra sin livsstil och bli mer hälsosam.
Image Description
Weronica Andersson -10 kg, Midja -15 cm
bra enkelt att följa o utan att känna att man gick miste om något kunde äta det jag gillar men fick tänka om o tillaga det på annat sätt
Image Description
Jessica Lindström Westh -6.1 kg, Midja -14 cm
Supernöjd med upplägget. Tävlingen ger extra pepp att komma igång med en förändring.
Image Description
Viktor Oskarsson -10.8 kg, Midja -16 cm
Jag har gjort detta en gång förut och tycker detta är super och ger en verkligen en kickstart! Så bra upplägg och allt stöd man får! Kostschema med lyxmat är inte fel heller!
Image Description
Jenny Dahlström -8.1 kg, Midja -14 cm
Det bästa jag har gjort.. fått tillbaka en självkänsla som inte har funnits hos mig på många år..
Image Description
Patrik Eveborn -12.8 kg
Efter en väldigt lång svacka i både träning och hälsa hjälpte Rickard mig att nå min bästa toppform på 10 år. Hans verktyg och stöttning gav mig viljan och resultat jag bara kunde drömma om på 12 veckor. Det enda jag ångrar är att jag inte kontaktade honom tidigare. Rickard är ödmjuk men rakt på sak medan veckokontakten och det personligt anpassade schemat håller viljan på topp!
Image Description
Emelie Andersson -9.8 kg, Midja -12 cm
Bästa upplägget, gav mig verkligen en kickstart även fast jag har många kilon kvar. En perfekt start på en träningsresa.
Image Description
Amanda Wallberg -10.5 kg, Midja -18 cm
Jag är jättenöjd med upplägget och det är så skönt att det funkar för alla. Det har funkat superbra med tvillingar på 5 månader och en 2 åring. Både kost och träning, jag har kunnat träna både hemma och på gymmet.
Image Description
Karoline Karlsson -8 kg, Midja -17 cm
Tävlingen i sig är en bonus och en sporre, men den största vinsten för mig är att inse och lära mig hur kost och träning hänger ihop. Under dessa 10 veckor så har jag lärt mig otroligt mycket, och hur min kropp fungerar och reagerar på kost och träning. Jag tycker att upplägget är jättebra, det är lätt att följa kostplanen, många bra recept och väldigt bra och lätt träningsprogram att följa. Superbra att det är invidanpassat!! Jag uppnådde inte mitt mål, men är nöjd ändå.. då jag ser det som en vinst att ha rätt redskap för att nå målen framöver! Kan rekommendera alla att ta hjälp av Refitness, proffsigt och profisonellt.
Image Description
Sandra Johansson -7.8 kg, Midja -16 cm
Jag älskade upplägget, då det verkligen höll de dom lovade. Att de skulle funka som en livstil. Man behöver inte utesluta några källor för att man ska gå ner i vikt. Har vart ”rädd” för fett och kolhydrater men nu har jag fått en sån bättre uppfattning. Och att man fick styra träningen själv var också bra, mindre press.
Image Description
Sara -5.8 kg, Midja -6 cm
En härligt peppande och motiverande utmaning. Önskar att jag hade 100% tid att ge men är helnöjd med resultatet med tanke på familjesituation, heltidsarbete och allt pussel. Har hållit kost och träning rakt igenom, stannat på platåer men tycker att Refitness har peppat mig igenom dessa på ett bra sätt.
Image Description
Joakim Lundgren -11.8 kg, Midja -19 cm
Bra upplägg, stundom tufft men jag var aldrig hungrig
Image Description
Malin Molander -17.2 kg, Midja -23 cm
Fantastisk tävling. Är så nöjd att jag anmälde mig. Träningsschema som är anpassat på ett perfekt sätt och ett kostschema där man får äta riktig mat. Detta programmet är hållbart i längden. Ni coacher har varit jättebra. Gillar livestreamen ni haft varannan vecka. Och ett stort plus till facebookgruppen. Älskar sammanhållningen mellan oss deltagare. Ett jättebra koncept! Kommer garanterat fortsätta att rekommendera refitness till mina vänner.
Image Description
Christian Fredriksson -13.3 kg, Midja -15 cm
Med ett fantastiskt upplägg och härlig inspiration från övriga deltagare så finns det inget att klaga på. Rickard vet vad han gör och ger rätta verktyg föt att lyckas. Stort Tack för ännu en grym utmaning!
Image Description
Terese Lindenmo -7 kg, Midja -15 cm
Roligt och peppande. Då jag har två små barn så räcker inte tiden alltid till. Men jag känner jag är på rätt väg att få tillbaka en sund kropp.
Image Description
Stina-Lee Arlmark -10.4 kg, Midja -29 cm
En perfekt utmaning för en tävlingsmänniska som mig. Upplägget med kost och träning har verkligen öppnat upp ögonen på mig. Jag har bara varit i gymmet några fåtal gånger tidigare i mitt liv och jag har då kännt mig väldigt obekväm. Men med träningspassen från er så har jag kännt mig mycket tryggare. Det var också många delar i kosten som jag inte hade någon aning om att det kunde påverka träningsresultaten så pass mycket som det gör. Så jag går vidare från detta med nya erfarenheter och en jävla massa energi. :)
Image Description
Carol Waihenya -14.8 kg, Midja -14 cm
Tävlingen är fantastisk. Den har gett mig så mkt. Att gå ner från 122 kilo till 107.2 är en stor bedrift på 12 veckor. Jag har inte ont i mina knän länge eller ryggen. Jag ska definitivt fortsätta med detta upplägg. Jag har inte nått mitt mål än men jag har kommit en bra bit på vägen. Tack refitness.
Image Description
Patrik Zlatkovic -6.5 kg, Midja -11 cm
Ett mycket bra sätt för mig att komma tillbaka till rätt rutiner igen, både gällande kost och träning. Samtidigt inspirerande och motiverande att ha fått mer kunskap kring vad jag behöver äta och vilken mängd för att träningen pckså ska ge resultat. Tävlingen är bara startskottet på en livsstil som jag vill upprätthålla och upplägget här känns hållbart över tid.
Image Description
Helena Hansson -7.55 kg, Midja -17 cm
Jag tycker att hela upplägget har varit bra från början till slut. Kostschemat har varit bättre än jag trodde. Det fanns så många recept att välja på och maten har varit god trots det strikta upplägget. Träningsschema har varit jättekul och lätt att följa. Det har varit jättebra med Facebookgruppen där man har fått stöd och tips. Tränarna har verkligen engagerat sig och svarat på meddelanden.
Image Description
Jenny Andersson -13.5 kg, Midja -17 cm
Målet var att ge mig själv alla verktyg till att skapa en sund, stark och en frisk kropp, få ett nytt tänk att äta nyttig mat och få in daglig motion. Jag var överviktigt och mådde väldigt dåligt och nu mår jag så bra, detta är bara början av mitt nya liv och kommer fortsätta leva sunt!
Image Description
Johanna Lewander -4 kg, Midja -11 cm
Ett grymt upplägg med balans för träning och kost. Man går inte runt hungrig och träningen har fungerat bra.
Image Description
Hanna Sjöstrand -3.7 kg, Midja -11 cm
Utmaningen för mig var att bygga muskler och forma min kropp. Det upplever jag att jag lyckats bra med. Tävlingsupplägget i sig passar mig utmärkt! Underbart med en peppande fb grupp, perfekt med en stor receptbank att ta del utav och min sida använder jag flitigt till både träning och kost. Upplägget är enligt mig perfekt!
Image Description
Elin Nilsson -7 kg, Midja -18 cm
Bästa jag gjort! Allt kändes smidigt och man gick inte hungrig. Träningspassen fick svetten att rinna och magen längtade efter all god mat man fick äta.
Image Description
Sandra Sjöberg -10 kg, Midja -19 cm
Det har varit ett upplägg som varit "enkelt" att följa. Allt har ändå känts logiskt och vettigt! Funktionen där man kan söka och kolla hurvida livsmedel är godkända eller ej har verkligen varit guld värd! Likaså receptbanken. Detta har verkligen hjälpt mig att få ett annat tänk kring mat och bättre rutiner/vanor i vardagen.
Image Description
Martin Buss -11.4 kg, Midja -10 cm
Rolig upplevelse för att se vad det verkligen är som krävs för att hitta den bästa formen! Bra upplägg med kost och träning
Image Description
Victoria Sandgren -7.8 kg, Midja -11 cm
Vilken rolig utmaning! Jag upplevde att tävlingen var lätt att följa både med träningsprogram och kosten. När man väl kom in i sina nya rutiner så saknade jag varken sötsaker eller skräpmat som tidigare var en stor bov i mitt osunda liv. Tycker att livestreamingen har varit till stor hjälp, svar och tips på många funderingar under tävlingens gång. Känner mig starkare än vad jag har gjort på länge! Trots sjukdom och frånvaro från gymmet under 3 veckors tid, så är det fantastiskt hur kroppen ändå vant sig på dessa 10 veckor och man kan återuppta där man slutade.
Image Description
Anna Svensson -3.5 kg, Midja -6 cm
Gick inte all in men ville hitta en hållbar livsstil vilket jag gjort 🌟
Image Description
Lovisa Dahlström -15.5 kg, Midja -16 cm
Luciaformen har varit det enda sättet för mig att hålla kvar i det rätta tänket och hålla motivationen uppe under 12 hela veckor. Under de första två veckor upplevde jag en skräckblandad förtjusning och jag blev förvånad över hur lätt det faktiskt var att hålla sig till kosten man skulle äta och träningen som skulle genomföras. Jag har varit en såkallad periodare i hela mitt liv ; dvs egentligen varit medveten om vad jag bör äta och inte men alltid glidit tillbaka till gamla vanor. Luciaformen har varit ett sätt för mig att kunna säga nej till allt som jag vet inte är bra för mig och samtidigt gett mig sjukt mycket mer självförtroende- jag klarade alla tolv veckor?!! Tusen tack för att dessa tävlingar finns, den här påverkat mig på alla sätt och vis! Jag kommer att hålla kvar vid denna livsstil 😍
Image Description
Malin Schäfer -5.2 kg, Midja -11 cm
En intressant resa i det stora hela där tävlingen egentligen är sekundär då alla egentligen blir vinnare. De allra flesta uppnår ju något positivt oavsett om det är lite eller mycket. Alla har olika mål och förutsättningar och det viktigaste är att fokusera på sig själv. För min del handlade det om att skapa medvetenhet om min hälsa och vikten av att ta hand om sin kropp för att den skall hålla långsiktigt. Ert upplägg hjälper definitivt till att hålla disciplin, målmedvetenhet och fokus på rätt saker. Jag skulle rekommendera er alla dagar i veckan!!
Image Description
Johnnie Faats -12.6 kg, Midja -18 cm
Väldigt lärorik, har nog fått ut mer av de här än jag trodde från början. Har lär mkt om livsmedel, träning, hur man ska tänka runt allt och hur kroppen reagerar av förändringar i dessa bitar
Image Description
Evelina Nyberg -7 kg, Midja -10 cm
Fantastiskt upplägg - enkelt att få svar och mycket goda råd i fb gruppen Enkelt att gå ner i vikt trots utebliven träning på grund av sjukdom
Image Description
Adrian Hirvelä -3 kg, Midja -11 cm
Eftersom detta var min andra gång med refitness så var man ju lite inne på hur det funkar. Dock så blev det inte de resulten man ville pga sjukdom och diverse delar. Men jag är nöjd ändå och kommer fortsätta själv nu och köra på tills jag får det som jag vill.
Image Description
Zandra Örneling Subasi -5.7 kg, Midja -24 cm
Jag upplevde tävlingen som positiv! Att jag fick den hjälp jag behövde både med kost och träning.
Image Description
Sarah Carlsson -7.1 kg, Midja -13 cm
Ett väldigt kul upplägg och enkelt att följa. All pepp ifrån andra medlemmar och er coacher har varit fantastiskt. Utan er hade jag aldrig klarat detta. Receptbanken har varit toppen att ha när ens fantasi tagit slut. Är jätte nöjd med min resa och min resa har bara börjat.
Image Description
Zandra Rusback Sigerborg -10 kg, Midja -15 cm
Jag har under tävlingen hittat tillbaka till mig själv. Har sedan många år kämpat med PTSD efter att varit med om både misshandel och mordförsök. Jag gick in i väggen med utmattningssyndrom mm och trodde aldrig att jag skulle våga börja träna eller liknande igen. Var så rädd att jag skulle hamna in i väggen igen. Men med hjälp med kost och träning har jag hittat tillbaka till ett sundare leve och hittat min glädje för träning igen. Jag tackar refittnes varje dag för detta. Jag har fått tillbaka livet, även om jag har lång väg kvar.
Image Description
Cecilia Holm -8 kg, Midja -14 cm
Tävlingen i sig taggade igång mig och gav mig en bra kickstart på perioden. Men den här resan gällde främst mig för min egen skull. Nyårslöftet levererade det jag hoppades på, även om jag bara kunnat gå all in kanske 50% av tiden har jag fått finfina resultat och det viktigaste är att jag vet att verktygen fungerar och att jag kan. Det är viktigt nu för fortsättningen på egen hand.
Image Description
Ewa Stanislawa Milewska -7.3 kg, Midja -14 cm
Att delta i tävlingen har varit bland det bästa jag har gjort i hela mitt liv, har blivit stark både fysiskt och mentalt! Tack vore refitness har jag hittat tillbaka till träningen, fått verktyg till en sund livsstil, ett helt nytt sätt att tänka kring mat och träning och en bättre, starkare, piggare och gladare version av mig! Jag är enormt tacksam, stolt och imponerad över att jag har lyckats ta mig så här långt! Nu vill jag bara fortsätta, min resa är inte slut här! Detta är bara början! Stort tack till Rickard och Alex för ert enorma engagemang! Det hade aldrig gått utan er!
Image Description
Malin Lindberg -11.2 kg, Midja -24 cm
Väldigt bra upplägg Nöjd med allt. Passade mig väldigt bra.
Image Description
Felicia Olofsson -9.9 kg, Midja -13 cm
Jag har upplevt tävlingen mycket lärorik, jag har lärt mig mycket om vad jag ska äta för att må bra. Efter 12 veckor har jag en helt annat relation till socker och träning vilket har varit målet med denna tävligen.
Image Description
Sofia Söderbom -8.3 kg, Midja -23 cm
Jag upplevde tävlingen som otroligt rolig och enkel. Jag har mått så otroligt mycket bättre, sovit bättre och haft så mycket energi. Att äta sån här god mat när man går på diet visste jag inte att man kunde göra. Jag har fått en helt annan syn på kost och träning som jag kommer fortsätta nu.
Image Description