Lär dig mer om våra verktyg!

SMARTA recept – Över 650 recept!

Glöm allt klurande och funderande när du ska laga mat, SMARTA recept sköter tänkandet åt dig! Ett traditionellt recept är bara ett recept, varken mer eller mindre.

Våra recept kommer automatiskt räkna om helt efter dina behov och din kravprofil. Väljer du exempelvis ”Pasta Carbonara” receptet kommer det direkt räkna om efter ditt kostschema, näringsbehov och antalet portioner som du vill laga.

Du får rekommendationer till recepten där du tydligt kan se om det är ett recept som du kan äta varje dag, eller något du kanske bör äta då och då. SMARTA recept vägleder dig så att du alltid får rätt mängd, av rätt ingrediens i rätt relation för att nå ditt må.

Livsmedelssökning – Tusentals alternativ!

Variation är viktigt för att inte tröttna på samma råvaror, måltid och tappa motivationen. Vi har skapat ett sökverktyg där du kan söka efter livsmedel och se om det är rekommenderat eller ej.

Funktionen ger dig möjligheten att välja och vraka mellan tusentals livsmedel så du kan variera matlagningen och recepten i evigheter. Vi har satt vår prägel och tagit individuella och noga avvägda beslut på varje enskilt livsmedel som finns registrerat. Du kan söka på individuella varumärken, specifika livsmedel, kategorier (t.ex. vitfisk/nötter) eller substitut till livsmedel på ditt kostschema.

Det finns rekommendationer och kommentarer på livsmedlen om vilken omräkning som behövs, vilken kategori det tillhör, vilken mängd man måste ändra till eller vilket livsmedel som det ersätter.

Digital träningsdagbok

Statistik kopplat till ditt träningsprogram. Progression och träning är roligt när man kan se sina resultat och sin framgång tydligt.

Med den digitala träningsdagboken kan du direkt stämma av dina träningspass från programmet och se hur din utveckling går. Du kan överskådligt hålla koll på din träning vecka till vecka, övning till övning och tydligt se dina framsteg med grafer och statistik.

Det blir enkelt att stämma av hur långt man har kommit med sitt mål och vilka delmål man klarat av. Träningsdagboken är direkt kopplad till ditt träningsprogram men du kan självfallet lägga till egna träningspass eller extra pass som du gör utöver träningsprogrammet.