Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Före-och-efter-bild på Maria visar hennes framgång med viktnedgången och hennes minskade midja efter att ha följt 10-veckors programmet.

Marias Viktnedgång: -13,3 kg och -17 cm på 10 veckor

Före-och-efter-bild på Maria visar hennes framgång med viktnedgången och hennes minskade midja efter att ha följt 10-veckors programmet.

Träffa Maria, en av våra fantastiska klienter som har upplevt en fantastisk transformation under sitt 10 veckors program med oss. Med en viktnedgång på 13,3 kg och ett minskat midjemått på 17 cm, är Marias historienhet en påminnelse om kraften i dedikation och korrekt vägledning.

Målsättning

När Maria först kom till oss såg hon efter en konkret och effektiv plan för att uppnå en sundare vikt. Det var inte bara om att förlora kilon – hon ville skapa en sundare livsstil som skulle vara hållbar på lång sikt.

Processen

Genom vår skräddarsydda kost- och träningsplan, satte Maria i gång och gav hennes allt. Trots vissa svårare veckor, behöll hon sin positiva attityd och fjädrade tillbaka genom att övervaka vad hon åt och genomföra regelbunden träning.

Resultat

Inom loppet av 10 veckor lyckades Maria att uppnå sina hälsomål. Hon glädjande nog förlorade 13,3 kg och minskade sitt midjemått med 17 cm.

Marias Citat: ”Jag upplevde att de var ett väldigt bra upplägg, tydlighet från start till mål.”

Inspireras du av Marias resa?

Börja din egen viktnedgångsresa med oss idag och se hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål.

Vi har stolt hjälpt över 35,000 kunder förändra sin livsstil och nå sina fitnessmål. Med mer än 10 år i branschen och en kombinerad erfarenhet av över 30 år, erbjuder vi online-personaliserad träning och coachning.

Våra tjänster

PT Online

Få tillgång till 3 månaders skräddarsydd träning och kostschema, med veckouppföljning, och nya program och justeringar efter behov.

Friskvårdspaketet

Få tillgång till 12 månaders skräddarsydd träning och kostschema, med uppföljning varje månad och nya program och justeringar efter behov.

Verktyg

Oavsett val av paket ingår tillgång till vår livsmedelsdatabas med över 4500+ matvaror, en digital träningsdagbok, och tillgång till över 1000+ recept.

Varför reFitness?

  • Skräddarsydda träningsprogram och kostscheman.
  • Reguljära uppföljningar och anpassningar.
  • Långsiktiga och hållbara lösningar för din hälsa.

Kom Igång NU