Personlig Tränare Online

650kr/månaden

995kr i startavgift första månaden

Börja idag

PT Online

Vi är ditt bollplank och stämmer av med dig varje vecka, du får rätt vägledning och håller dig på banan.
PT Online innebär att du har en personlig och närmast daglig kontakt med din tränare som har stenkoll på dina behov, mål och utveckling.

Bild på formen efter avslutad period

Emelie Lindman

-10.5kg Midja: -17cm

Jag upplevde tävlingen som välordnad och rolig. Facebookgruppen har varit ett stort peppforum för mig. Jag som helt nybörjare upplevde det som jobbigt den första veckan på gymmet då jag mellan varje övning var tvungen att kolla på youtube hur man gjorde osv. Men efter den första veckan så rullade det verkligen på och nu känner jag mig väldigt självsäker på gymmet.

Skräddarsytt paket

Vi tar fram ett skräddarsytt upplägg som är helt baserat på just dig, dina behov, preferenser, historik, erfarenhet och mål.

Coaching

Genom att sköta coachningen, träningen och kosten online är det lättare för dig att följa ditt personligt utformade program och resultaten blir därmed bättre!

Verktyg

I tjänsten ingår unika verktyg som en livsmedelsdatabas med över 3500 registrerade livsmedel. Ett 'smart' recepthäfte med över 650 recept som automatiskt räknar om recepten efter ditt personliga kostschema och en digital träningsdagbok kopplat till ditt träningsprogram.