All time Protein

Produkt bild
Välj smak:
Välj antal:
Storlek:
900g
Lagerstatus:
Finns i lager
Leveranstid:
1 - 2 arbetsdagar.

245kr inkl.moms

Lägg i kundvagnen
Self Omninutrition All Time Protein är ett ultimat proteinpulver som innehåller en blandning av fyra olika proteinkällor: vassle, äggvita, kasein och hydrolyserad vassle. Detta gör det till ett mångsidigt proteinpulver som kan tas när som helst på dagen. Varje portion ger hela 24 g protein med olika snabbt upptag, vilket betyder att kroppen alltid har tillgång till fria aminosyror i blodet.

Det här proteinpulvret är perfekt för alla tillfällen eftersom det innehåller en blandning av olika proteinkällor som ger olika snabbt upptag. Detta gör att kroppen alltid har tillgång till protein och aminosyror, vilket är viktigt för muskeluppbyggnad och återhämtning. Dessutom är det glutenfritt och riktigt lågt på fett och kolhydrater.

Self Omninutrition All Time Protein är också känt för sin goda smak och att det löser sig bra i vätska. Om du bara ska köpa ett proteinpulver så är detta ett utmärkt val på grund av dess mångsidighet och höga proteininnehåll.'
Näringsvärde    Per. 100 g    Per. 30 g
Energi    367kcal / 1534kj    110kcal / 460kj
Fett    5 g    1,5 g
- varav mättat    2 g    0,6 g
Kolhydrater    8 g    2,4 g
- varav sockerarter    3 g    0,9 g
Protein    80 g    24 g
Salt    0,4 g    0,12 g

Ingredienser: Vassleprotein isolate & concentrate) (MJÖLK), MJÖLKprotein (micellar casein), ÄGGviteprotein, vassleprotein hydrolysat (MJÖLK), aminosyror I-glycin 4%, l-alanin 2%, L-lysin 2%), kakao, HAVRE, magnesiumcitrat, kalciumcitrat, arom, cholicalciferol (vit D3), stabiliseringsmedel (E341, E466), sötningsmedel (sukralos, E950). Kan innehålla spår av SOJA.