Individuellt utformade träningsprogram

De träningsprogram som du får hos oss på reFitness har dig som kund i fokus. Programmen är individuellt utformade utifrån vad du vill uppnå med just din träning. Detta gör att resultaten blir bättre – vi väljer ut och anpassar träningsmetoderna just för dig och för att du ska nå de resultat du önskar.

Det hela går till på så vis att du berättar för oss vad dina mål med träningen är och hur du vill nå dem. Detta kan till exempel handla om hur ofta du vill träna: alla har vi olika mängd tid att disponera över. Det innebär också att du berättar för oss vad det är du önskar och förväntar dig att uppnå med vår hjälp, kanske är du ute efter ren muskelbyggning eller så handlar dina träningsmål om att komplettera ett stillasittande arbete. Vi är också intresserade av att veta vad din träningsbakgrund är, hur och vad du har tränat tidigare. Allt detta kombinerar vi för att utforma just ditt individuella träningsprogram. Med hjälp av vår expertis inom området tar vi utifrån vad du berättar för oss fram det optimala sättet för dig att nå dina mål.

För att säkerställa att du ska uppnå det du vill med ditt träningsprogram skickar du varje vecka in och berättar för oss hur det går med din kost och träning. Vi ger dig sedan alltid personlig återkoppling där vi diskuterar dina framsteg och ger dig råd om hur du ska ta dig vidare i din träning. Om du under tiden har några funderingar eller frågor kring din individuella träningsplan kan du också när du vill skicka oss ett meddelande via vår meddelandefunktion som vi har på hemsidan. Med oss på reFitness kan du vara säker på att få hjälp och uppföljning hela vägen – vi ser till att du når de mål du vill!

Vi har tre olika tids- och kostnadsalternativ för individuella träningsprogram, de är:

- 3 månader för 2995 kr
- 6 månader för 4995 kr
- 12 månader för 8000 kr

I priserna ovan får du allt det du behöver för att dina träningsambitioner ska kunna bli verklighet. Du får det individuellt utformade kost- och träningsprogrammet samt coaching och personlig direktkontakt med din tränare. Du har även möjlighet att dela upp betalningen om du så önskar. Ta din träning till nästa nivå med ett individuellt träningsprogram!

Tänk på att träningsprogrammen inte passar dig om du:
Genomgår rehabilitering
Egentligen behöver sjukgymnastik för ortopediska problem

Individuellt träningsprogram
Nå dina mål effektivt
Schema byts var 6:e vecka
Anpassat efter skador och mål
© 2019 Copyright reFitness AB