Kostrådgivning online

Med vår kostrådgivning vet du att du får det som är bäst för dig. Vi baserar alltid vår rådgivning på dig, dina förutsättningar och vad det är du önskar att uppnå. Du berättar bara för oss om du önskar ha kosttillskott som en del av din kost eller inte, om det är något du helt enkelt inte gillar och om du har några allergier som vi bör känna till. Utifrån detta sätter vi sedan ihop ett program och en kost som du enkelt kan följa online. I vår utformning av din individuella kostrådgivning tar vi hänsyn till vad du har för mål med din kost och träning, vad du har för historia och förutsättningar samt vad du tycker om att äta. Mat är en stor del av träningen och det är viktigt för oss att du ska trivas med den kost som vi sätter samman till dig, för oss handlar det inte bara om att nå målen utan det måste göras på ett sätt som är hållbart och njutbart för dig.

Om du önskar att kosttillskott ska vara en del av den kostrådgivning vi tar fram till dig har du möjlighet att köpa dessa direkt från oss. Detta gör att du får hjälp med att välja ut exakt det som passar för dig och i tillägg får du som klient 5% rabatt när du handlar genom vår webbshop. Det finns med andra ord många anledningar att välja oss på reFitness som kostrådgivare!

Under de veckor som kostrådgivningen löper skickar du veckovis in uppdateringar till oss och berättar om hur det går med din kost och träning. Utifrån den information som du skickar in ger vi dig sedan alltid personlig återkoppling då vi diskuterar den gångna veckans resultat samt planerar för framtiden och hur du ska gå vidare i din tränings- och kostplan. Om det är något du funderar över mellan dessa samtal kan du dessutom alltid kontakta oss via vår meddelandefunktion på hemsidan!

Vi har tre olika tids- och kostnadsalternativ, dessa är:

- 3 månader för 2995 kr
- 6 månader för 4995 kr
- 12 månader för 8000 kr

För priserna ovan får du det individuellt utformade kost- och träningsprogrammet samt coaching och personlig direktkontakt med din tränare. Du har även möjlighet att dela upp betalningen om du så önskar. Ta din träning till nästa nivå med kostrådgivning online från reFitness!

Tänk på att kostprogrammen inte passar dig om du:
Vill ha en quickfix
Som går på LCHF
Har gjort en Gastric bypass eller Gastric Sleeve operation
Eller haft/har problem med ätstörningar.
Anpassat efter dina mål
Lätt att följa
Receptbank med över 50+ recept
Personlig återkoppling varje vecka
© 2019 Copyright reFitness AB