Core ZMA

Produkt bild
Välj antal:
Storlek:
180 kaps
Lagerstatus:
Finns i lager
Leveranstid:
1 - 2 arbetsdagar.

199kr inkl.moms

Lägg i kundvagnen
Ge din kropp rätt förutsättningar för muskeltillväxt
Core ZMA består av en vetenskaplig blandning av aminosyrebundet (kelaterat) zink och magnesium med hög biotillgänglighet samt vitamin B6. ZMA är ett mycket populärt kosttillskott bland bodybuilders, styrkeatleter och elitidrottare och ska intas före nattsömn.

Core ZMA innehåller ämnen som:

Ger din kropp rätt förutsättningar för muskeltillväxt eftersom dessa ämnen är viktiga för upprätthållandet av normala muskelbyggande hormonnivåer
Varit föremål för forskning rörande dess effekter för djupsömn, vilket är en av de mest avgörande faktorerna för dina träningsresultat
Har högsta möjliga biotillgänglighet med kelaterat zink och magnesium

Core ZMA innehåller även ämnen som är viktiga för neuromuskulära kroppsfunktioner. Många studier uppvisar tydliga samband mellan magnesiumbrist och personer som tränar hårt eller på andra sätt utsätter sin kropp för stress. Dessa individer kan därför gynnas av att äta extra magnesiumrik kost eller använda sig av ett kosttillskott.
Detaljerad information

Portion:
3 kaps (60 portioner)

Innehåll per portion
Magnesium (från -citrat) 400 mg
Zink (från -glukonat) 20 mg
Vitamin B6 (pyridoxin) 11 mg

Doseringsförslag:
Kvinnor: Intag 2 kapslar före nattsömn
Män: Intag 3 kapslar före nattsömn

Ingredienser:
magnesium (från citrat), zink (från glukonat), vitamin B6 (pyridoxin hcl), tabletthjälpmedel (gelatin (bovint), glycerol, titaniumoxid (vitfärg)).

Viktigt: Kosttillskott är inte avsett för medicinskt bruk och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt, svalt och utom räckhåll från direkt solljus. Förvaras oåtkomligt för små barn. Använd ej om du är gravid, ammar, medicineras, har hjärtproblem, högt blodtryck eller lider av annat medicinskt tillstånd. Rekommenderad doseringsanvisning bör inte överskridas.